Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

AK INTERNATIONAL proizvodnja in druge storitve d.o.o.

AK INTERNATIONAL proizvodnja in druge storitve d.o.o.
KontaktAK INTERNATIONAL proizvodnja in druge storitve d.o.o.
Savlje 89
1000 LJUBLJANA
Kontakt01/563-15-31
Kontaktinfo@ak-int.si
Kontakt http://akinternational.si
Davčna št.:SI96171880
Direktor:GREGOR ZULE

 

AK INTERNATIONAL proizvodnja in druge storitve d.o.o.

Stavbno pohištvo - optimum kvalitete in cene. 

 

 

O podjetju

 

AK INTERNATIONAL d.o.o. smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in vgradnjo PVC stavbnega pohištva, vse od ustanovitve leta 1997.

Odlikujejo nas leta izkušenj, pridobljenih tako doma kot v tujini, ter dodatna izpopolnjevanja, s katerimi vestno sledimo novim tehnologijam, ki se pojavljajo na tržišču in smo tako vedno v koraku s časom.

PVC okna in vrata izdelujemo iz visokokvalitetnih profilov SCHÜCO, priznanega nemškega proizvajalca, katerega ime zasledimo med vodilnimi v Evropi. Uporabljamo kvalitetno okovje nemškega proizvajalca SIEGENIA. Okna in vrata so zastekljena s steklom avstrijskega podjetja ERTL GLAS.

Naš proizvodnji program dopolnjujemo z različnimi vrstami senčil (rolete, notranje in zunanje žaluzije, screen roloji), notranjimi in zunanjimi policami ter komarniki.

Poleg kvalitetnih materialov, ki jih uporabljamo in kvalitetne izdelave naših izdelkov, pa vam nudimo tudi vsa potrebna dela demontaže, strokovno in kvalitetno vgradnjo, v času garancije pa hitro, strokovno in brezplačno servisiranje.

Zavedamo se, da le s strokovnim in kvalitetnim delom lahko dosežemo obojestransko zadovoljstvo, tako nas kot naših strank, zato smo in bomo tudi v bodoče strmeli k popolnosti naših proizvodov in storitev.
Naše največje zadovoljstvo so številne domače in tuje zadovoljne stranke, ki z našimi izdelki ponosno zrejo v svet.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Okna

 

 

 

Vrata

 

 

 

Drsna vrata

 

 

Harmonika vrata

 

Harmonika vrata se ob odpiranju skrčijo po sistemu harmonike. Vgradimo lahko harmonika vrata, ki so trokrilna, štirikrilna, petkrilna ... do največ sedemkrilna, v različnih kombinacijah odpiranja.

 

 

Zimski vrtovi

 

Zimski vrtovi so odlična popestritev vašega doma. V njih lahko uredite družabni prostor, pisarno ali pa umirjeno sobo, kjer se boste sproščali ob pogledu na naravo. Zimski vrtovi so lahko pokriti s stekleno streho, lahko pa so zastekljene le stene. V tem primeru je zimski vrt pokrit z navadno kritino. Kadar je zimski vrt atrijski, je steklena streha dobrodošla izbira. Prednost, ki jo prinaša steklena streha, je več sonca in svetlobe. Tako bo vaš zimski vrt osvetljen, kar je zelo priročno za gojenje sobnih rastlin. Steklena streha v zimskih dneh ne predstavlja težave pri ogrevanju, saj jo v lepih dneh ogreva sonce.

 

 

 

Senčila

 

ROLETE

 

Predokenske rolete se pritrdijo na zunanji strani okvirja (pred oknom). Izbirate lahko med:

 

Nadokenske rolete se pritrdijo na zgornji strani okvirja (nad oknom). Izbirate lahko med:

 

ŽALUZIJE

 

Zunanje žaluzije: 65 mm ali 80 mm (krpan), ki se pritrdijo na zunanjo stran okvirja, lahko so skrite pod fasado (potrebno elektroupravljanje). Vodila so alu fiksna, upravljanje z monokomando.

 

SCREEN ROLO

 

Pritrdijo se na zunanajo ali notranjo stran okvirja. Visoko kakovostna mrežasta tkanina (SOLTIS), ne prepušča UV žarkov, odporna je na vse vremenske pogoje, ognje odporna in barvno obstojna. Tkanina je lahko delno ali popolnoma zatemnitvena. Upravlja se z monokomando.

S screen senčili dosežemo največjo razliko med zunanjo in notranjo temperaturo!

 

VSA SENČILA SE LAHKO UPRAVLJAJO NA ELEKTRO POGON S STIKALOM ALI DALJINSKIM UPRAVLJALCEM.

 

 

Okenske police

 

ZUNANJE ALU POLICE GUTMANN


Primerne so za zunanjo uporabo, izdelane iz ekstrudiranega aluminija. Zgornja površina polic je prašno lakirana ali eloksirana. Obstajajo v različnih barvah in širinah, od 50 do 400 mm.


NOTRANJE POLICE MÖLLER


Okenske police različnih barvnih kombinacij in širine, od 110 do 600 mm, so zaradi posebne sestave, ki omogoča trdno povezavo med jedrom materiala in površino še posebej odporne na lom in udarce, neobčutljive so na svetlobo ter odporne proti vlagi in vremenskim vplivom.

Vse okenske police so primerne tako za novogradnje, kakor tudi obstoječe objekte potrebne prenove.

 

 

Zasteklitev balkonov

 

Po naročilu vam zasteklimo balkon. Po uvodnih meritvah izdelamo okna ali vrata po meri, delo dokončamo na vaši lokaciji, kjer sestavimo osnovne elemente.

 

 

Oglejte si tudi naše reference.

 

 

Stranke o nas:

 

Kemofarmacija

 

OŠ Sostro

 

VILA BLOK, Smoletova, Ljubljana

 

 

Zakaj izbrati AK INTERNATIONAL proizvodnja in druge storitve d.o.o.?

 


 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 01/563-15-31

E-mail naslov: info@ak-int.si

 

Kontaktirajte nas za ponudbo!