Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

AKTAL proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o.

AKTAL proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o.
KontaktAKTAL proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o.
Industrijsko naselje 14
2325 Kidričevo
Kontakt02/799-04-30
Kontakt040/595-555
Kontaktaktal.doo@siol.net
Kontakt www.aktal.si
Davčna št.:SI83400770
Direktor:TATJANA KORPAR, TEREZIJA KORPAR

 

AKTAL proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o.

KVALITETNO IN NATANČNO

 

 

O podjetju

 

Začetki podjetja Aktal d.o.o. segajo v leto 1991. Takratni lastnik in direktor podjetja je pridobil idejo za izdelavo PVC stavbnega pohištva v tujini in tako je nastalo podjetje. Sedež podjetja je že od samega začetka v kraju Kidričevo, na Industrijski ulici 14, kjer so poslovni prostori - sprejemna pisarna, manjši razstavni prostor.

Sledenje trendom in razvoju v naši branži skozi redno nadgrajevanja znanja zaposlenih pa nam omogoča ponudbo PVC in ALU stavbnega pohištva vrhunske kvalitete. Zato smo se zelo hitro postavili v družbo podjetij, iz naše panoge, ki so vredna zaupanja.Ker pa nas poleg kvalitete krasita še izjemno hitra odzivnost in spoštovanje dogovorjenih rokov, pa smo prepričani, da bomo ostali, v tej ugledni družbi podjetij, tudi še naprej.

Podjetje zadovoljuje svoje kupce z lastnimi izdelki in storitvami na slovenskem in tujem trgu (Nemčija, Avstrija).

 

Želite izvedeti več?

 

 

Okna

 

Okna so eden najpomembnejših dejavnikov ob pogledu na hišo. Seveda pa so lahko bistveno več kot to.

Pri nas izdelujemo PVC okna vrhunske kvalitete, ki poleg lepega in modernega designa poskrbijo še za izjemno toplotno izolacijo in da hrup okoli hiše ostane zunaj! Okna so izdelana v popolnem skladju z vašimi načrti in željami. V ponudbi imamo tudi izjemno kvalitetna in priznana okna, žaluzije, steklene stene, ter drsna panoramska vrata blagovne znamke Kömmerling.

Za izdelavo PVC oken uporabljamo profile znamke KÖMMERLING in SCHÜCO:- 5 komorni profil SCHÜCO Corona CT 70 Classic in Rondo (70 mm, 2/3 tesnila)- 6/7 komorni profil SCHÜCO Corona SI 82 (82 mm, 3 tesnila) SCHÜCO je vodilni svetovni proizvajalec profilov, ki slovi po dovršenosti in zagotavlja arhitekturno brezčasnost. Kakovost plastike z izjemno trdoto in leskom je prijazna do okolja, ker NE VSEBUJE SVINCA in SNOVI, ki bi negativno vplivale na zdravje. Posebnost so SILIKONSKA TESNILA (EPDM), ki so neuničljiva, izjemno prožna in skrbijo za dodatno toploto in zvočno izolacijo, ter se ne rabijo vzdrževati.

 

 

 

Okensko okovje Winkhaus Activ Pilot (PDF)

 

 

Izdelujemo tudi kakovostna aluminijasta okna iz materialov nemških dobaviteljev dimenzij po meri. Glede na naše dolgoletne izkušnje in “nakopičeno znanje”, pa vam bomo z veseljem svetovali katera okna, PVC ali ALU ali les ALU so za vas bolj primerna, glede na stanje in lokacijo stavbe ter njen namen. Zagotovo vam bomo pripravili najbolj optimalno ponudbo tako glede kvalitete, uporabnosti in seveda cene.

 

Poskrbimo za strokovno montažo, ki je izjemno pomembna zlasti iz vidika toplotne in zvočne izolacije. Svoje delo vedno opravimo v dogovorjenih rokih.

 

          

 

Ponudba v slikah >>>

Reference PDF >>>

 

 

 

Senčila

 

V naši ponudbi imamo izjemno širok spekter senčil tako po barvi, funkcionalnosti in obliki. Z našim svetovanjem vam bomo pomagali izbrati prava senčila za pravi prostor, glede na namembnost le tega.

 

 

 

Komarniki

 

Kdorkoli ima že komarnike na oknih se zagotovo zaveda kako so izjemnega pomena, saj lahko uživamo v prostorih z odprtimi okni brez nadležnih mrčes.

Komarniki so izdelani iz kvalitetnih materialov. Vodila in omarica so dobavljiva v različnih barvah mreža pa je iz kvalitetnih materialov.

Pri nas najdete vse vrste komarnikov: drsne, vzmetne, z verižico, mini, vgradne, na harmoniko, fiksne, ki so lahko tudi nepravilnih oblik.

 

 

Police

 

Okenske police pri nas ne izdelujemo. Zato pa smo poskrbeli za skrbno izbrano široko paleto polic iz pravega kamna in PVC materiala različnih proizvajalcev...

Le te vam bomo strokovno vgradili, lahko pa se odločite le za nakup.

 

 

Vrata

 

Pri vratih se zavedamo, da je popolno prilagajanje kupcu izjemnega pomena. Tako je pri vhodnih vratih res vse na naročnikovih željah, tako glede oblike, barvnih kombinacij, dimenzij…

Seveda tudi svetujemo skozi svoje bogate izkušnje, zlasti pri lastnostih varnosti in funkcionalnosti.

Poskrbimo tudi za strokovno montažo, saj samo tako, lahko dosežemo 100% funkcionalnost, ki vam bo obljubljena. Ne glede na vaš izbor ali PVC ali ALU vrata vam jih bomo dobavili in nato opravili strokovno montažo v dogovorjenih rokih.

 

ALU vrata (PDF v nemškem jeziku) >>

PVC vrata (PDF v nemškem jeziku) >>

Ponudba v slikah >> 

Reference (PDF) >>

 

 

Panoramske stene in vrata

 

Panoramske stene (steklene stene) in vrata postajajo vse bolj priljubljene. In zagotovo ne brez razloga.

Panoramske stene, namreč, pripeljejo ogromno svetlobe v prostor in hkrati povežejo notranjost prostora z okolico ter tako pričarajo prav poseben občutek bivanja v takem prostoru. Pri panoramski vratih pa gre ponavadi za drsna ali pa »zložljiva« vrata kot sestavi del panoramske stene. Ob tem so lahko panoramske stene tudi izredno učinkovito sredstvo za izboljšanje kakovosti življenja, saj povečujejo prehodnost, blažijo prostorsko stisko in omogočajo boljši izkoristek prostora.

Kakovost takih sten pa praktično, zaradi zahtevne izdelave, ne obremenjujejo ne toplotne ne zvočne izolativnost, dajo pa proste roke domišljiji arhitektom in investitorjem.

Seveda pa je tudi pri tem segmentu izjemnega pomena strokovna in brezhibna vgradnja oz. montaža panoramske stene oz. panoramskih vrat. Samo tako lahko v popolnosti opravljajo svojo funkcijo brez komplikacij in problemov.

 

Ponudba v slikah >>

Reference (PDF) >>

 

 

Zimski vrtovi

 

Zimski vrtovi so danes že nekaj povsem običajnega, pa naj gre zgolj za »zaprtje« balkona ali terase ali pa za kompleksnejše rešitev za razširitev bivalnega prostora ali širitev poslovnega prostora, zlasti pri gostinskih objektih.Montaža je tu izjemnega pomena. Pri nas vam bomo v skladu z vašimi željami pripravili idejno rešitev, načrt, izdelali elemente in nato poskrbeli za prevoz z montažo.

Vse od ideje, izdelave, dobave in same izvedbe poskrbimo, da boste kar najbolje brezskrbno uživali v vašem novem prostoru.

 

Ponudba v slikah >>

Reference (PDF) >>

 

 

Svoje storitve nudimo na področju regij 01, 02 in 03.

 

Zakaj izbrati AKTAL proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI