Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

ARCONT d.o.o.

ARCONT d.o.o.
KontaktARCONT d.o.o.
TC Ogrlica, LJUBLJANSKA CESTA 3E
6000 KOPER
Kontakt08 205 8200
Kontaktprodaja@arcont.si
Kontakt www.okna-vrata.si
Kontakt http://www.arcont-ip.si/
Davčna št.:SI17630126
Direktor:BORIS SOVIČ

 


ARCONT OKNA & VRATA

Lepa, praktična in zanesljiva. Želeli jih boste pokazati.

 

O podjetju

 

Podjetje ARCONT IP d.o.o. je locirano v severovzhodnem delu Slovenije in je največji proizvajalec stavbnega pohištva v Pomurju. Poslovni prostori in proizvodnja se razprostirajo na 9.600 m2.

Naše osnovne dejavnosti so proizvodnja, prodaja in vgradnja stavbnega pohištva (okna, vrata) iz umetnih mas (pvc okna, pvc vrata) in aluminija (alu okna, alu vrata). Prodajni program obsega še kovinska vrata, kovinske podboje, garažna krilna in sekcijska vrata s pogonom ter industrijska vrata. Proizvodna linija temelji na sodobni tehnološki in programski opremi, ki omogoča izdelavo bolj kakovostnih in varnejših proizvodov.

 

 

Kakovost zagotavljamo z izbranimi materiali priznanih evropskih proizvajalcev in proiz­vodnjo s sodobnimi, računalniško vodenimi CNC stroji. Končne izdelke skladiščimo v pokritih prostorih, da niso izpostavljeni atmosferskim vplivom. Da bi kupcem zagotovili celovito ponudbo, smo svoj prodajni program dopolnili z različnimi vrstami polic, rolet, žaluzij in drugih senčil.

 

okna Arcont

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

 

Kakovost

 

Družba Arcont IP je decembra 2008 pridobila certifikat kakovosti po novem standardu ISO 9001:2008.

V skladu z določili standarda posvečamo posebej veliko skrb:

 

Arcont bonitete okna

 

Tradicija

 

2000

1990

1978

1975

1972

1950

 

 

Okna

 

 

OKNA VRATA ARCONT

 

Vrata

 

 

 

Zimski vrtovi

 

 

Senčila

 

V naši pestri paleti senčil za vrata in okna lahko izbirate med roletami, žaluzijami, roloji, pliseji in lamelnimi zavesami v različnih barvnih odtenkih, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki bo poudaril vaš okus in opremo vaših bivalnih prostorov.

S senčili boste v svoj bivalni prostor vnesli novo estetsko dimenzijo in hkrati preprečili nezaželene poglede.

 

 

 

Oglejte si naše reference.

 

 

Vsem našim strankam nudimo:

 

Ponujamo celovite rešitve po meri. Prodajni inženir vas bo obiskal na vašem domu, kjer bo opravil posnetek stanja in skupaj z vami poiskal najbolj optimalno rešitev pri nakupu stavbnega pohištva.

 

Kakovostna vgradnja je ključ za funkcionalno delovanje stavbnega pohištva. Arcont IP sodeluje le s pooblaščenimi monterji, ki jih praktično in teoretično izobražujemo ter kontroliramo kakovost njihovega dela na terenu.

 

Z izbiro Arcontovih oken in vrat ste izbrali izdelke, ki vam zagotavljajo veliko brezskrbnih let. Arcont svojim kupcem zagotavlja tudi servis, ki ga izvajajo pooblaščeni Arcontovi serviserji. Naj za vas skrbijo pooblaščeni monterji, saj vam lahko le tako zagotavljamo odlično kakovost in lep videz vašega doma še dolgo po tem, ko bodo vaša okna, vrata, balkonska vrata, garažna vrata ali zimski vrtovi montirani.

Za obstojnost UV bele profilacije zagotavljamo 10-letno garancijo, za druge profilacije pa skladno s SPP, medtem ko za funkcionalnost vseh Arcontovih izdelkov velja petletna sistemska garancija. Pri sekcijskih garažnih vratih pa dobite celo jamstvo za 12 brezskrbnih let, vendar le ob rednem letnem servisu, ki ga opravljajo naši pooblaščeni serviserji. Avtomatska garažna vrata, ki jih dobite pri nas, imajo najdaljšo garancijo za tovrstna garažna vrata v Sloveniji: kar 12 let! To so najzanesljivejša in najtrajnejša avtomatska garažna vrata nemške kakovosti, znamke Novoferm.

 

 

ARCONT OKNA

 

Zakaj izbrati  okna, vrata, senčila ARCONT d.o.o.?

 

  1. Celovite rešitve na enem mestu.
  2. Zadovoljstvo ter navdušenje strank.
  3. Kakovost dela, storitev in materialov.
  4. Držanje dogovorjenih rokov.
  5. Prilagajanje individualnim potrebam stranke.
  6. Garancija na izdelke in storitve.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMIČe želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas kontaktirajte na:

 

Telefonska št.: 080 88 31  

E-mail naslov: prodaja@arcont.si

 

Lahko pa nas obiščete tudi v enem izmed naših razstavnih salonov.

 

 

Veseli bomo vašega obiska!