Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

FUŽINAR proizvodnja in storitve d.o.o.

FUŽINAR proizvodnja in storitve d.o.o.
KontaktFUŽINAR proizvodnja in storitve d.o.o.
Paka 7A
3205 VITANJE
Kontakt03/752-50-50
Kontaktfuzinar.doo@siol.net
Kontakt http://www.fuzinar-vitanje.si/
Davčna št.:SI21317399
Direktor:MARKO HRIBERNIK

 

FUŽINAR proizvodnja in storitve d.o.o.

KVALITETA, NATANČNOST, STROKOVNOST

 

 

 

O podjetju

 

Podjetje Fužinar d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 s pričetkom delovanja leta 1991 in od leta 1991 nemoteno obratuje.

Gre za manjše podjetje, ki se je sprva ukvarjalo s trgovino z mešanim blagom, od leta 1997 pa se ukvarjamo izključno s prodajo in montažo stavbnega pohištva (oken, vrat in zimskih vrtov). Stavbno pohištvo nabavljamo od različnih domačih in tujih proizvajalcev. Eden izmed glavnih dobaviteljev stavbnega pohištva sta podjetji ARCONT iz Gornje Radgone in Finstral iz Italije.

 

 

Zaradi svojih potreb smo naključno spoznali proizvajalca klešč LÖWE iz Nemčije in zato smo leta 2008 prevzeli zastopstvo za njihov program klešč za industrijo in območje iz Slovenije. V prihodnjih letih pa bo razvoj podjetja usmerjen predvsem v uvoz in izvoz različnih gradbenih materialov.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Okna

 

 

Police

 

 

 

Senčila

 

V naši pestri paleti senčil lahko izbirate med žaluzijami, roletami, roloji, pliseji in lamelnimi zavesami v različnih barvnih odtenkih, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki bo poudaril vaš okus in opremo vaših bivalnih prostorov.

Senčila bodo v vaš bivalni prostor vnesla novo estetsko dimenzijo in hkrati preprečila nezaželene poglede.

 

 

 

Komarniki

 

 

 

PVC vhodna vrata

 

Vhodna vrata so tisti del, ki posreduje prvi vtis o vašem domu.

Vrata so več kot le predmet, ki služi svojemu namenu, so vizitka vaše hiše. Vzemite si čas in temu delu hiše posvetite vso svojo pozornost.

Z našimi vhodnimi vrati domu ne boste podarili le lepega videza, ampak si boste zagotovili tudi varnost ter dobro toplotno in zvočno izolacijo. Pri nas sta varnost in stabilnost na prvem mestu – vhodna vrata imajo sistem pettočkovnega zaklepanja.

Vsa vrata izdelujemo v eno- ali dvokrilni izvedbi, ponujamo pa vam tudi kombinacijo vrat in fiksnega stranskega dela. Pestra izbira modelov in barvnih odtenkov vam omogoča ustrezno kombinacijo z vašimi okni in zunanjim videzom vaše hiše. Prav tako pa vašemu okusu prilagodimo izbiro kombinacij polnila in stekla.

Na voljo vam je tudi pestra izbira dodatkov, kot so kljuke, poštni predali itd., ki bodo zadostili tako vašim estetskim kot tehničnim zahtevam.

 

 

 

Vhodno-varnostna vrata

 

 

 

Zimski vrtovi

 

Da boste vedno v pristnem stiku z naravo ...


Zimski vrt bo v vaše življenje vnesel oazo miru in sprostitev. Zimski vrt naj povezuje prostore, v katerih preživite največ prostega časa, saj boste le tako lahko izkoristili največ dnevne svetlobe in svojim prostorom dodali dodatno bivalno površino. Zaradi različnih oblik gradenj, lokacije in lege objektov moramo izbrati unikatne rešitve, zato se v našem podjetju popolnoma prilagodimo željam naročnika, vse od izmer do konstruiranja in strokovne montaže.

 

 

 

Folije

 

PAROPROPUSTNE IN PAROZAPORNE FOLIJE FUŽINAR EKO-AQ


So difuzijske folije, ki imajo zelo visoko paropropustnost.

Folija FUŽINAR EKO-AQ se lahko položi neposredno na termo izolacijo. So iz flisirane umetne snovi, prevlečena specialnim, za ta namen izdelanim premazom. Ta premaz nam omogoča izredno paropropustnost, vodotesnost in UV zaščito. Folije FUŽINAR EKO-AQ so evropskega porekla, izdelane z visoko kvalitetnimi stroji sodobne tehnologije. Vsaka folija FUŽINAR EKO-AQ je tudi posebej preverjena v modernem, za to namenjenim laboratoriju, kjer se preverja: temperaturna obstojnost, paropropustnost, nateznost,... Ker je v podjetju kjer se izdelujejo folije FUŽINAR EKO-AQ svoj laboratorij jim v preverjanje folij zaupajo tudi svetovno znana podjetja ki se tudi ukvarjajo z izdelavo teh folij: TYVEK, FAKRO, ISOCELL,… Folije FUŽINAR EKO-AQ so tudi zelo dobro pohodne in ne drseče.

Folije FUŽINAR EKO-AQ VB se uporabljajo kot parozaporne folije mansardnih prostorov, ki so dodatno termično izolirani. Z uporabo folije FUŽINAR EKO-AQ VB v zimskih mesecih prihranimo toplotno energijo, poleti pa je mansarda oziroma podstrešje prijetno sveže.

Folija FUŽINAR EKO-AQ VB REFLEX ima v primerjavi z klasičnimi folijami aluminijasti sloj, ki izredno dobro odbija toplotna sevanja, kar pa omogoča boljšo termoizolacijo podstrešja oziroma mansarde.

 

Zakaj izbrati FUŽINAR proizvodnja in storitve d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št: 03/752-50-50

E-mail naslov: fuzinar.doo@siol.net

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.