Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

HAUSMART d.o.o.

HAUSMART d.o.o.
KontaktHAUSMART d.o.o.
Sv. Duh 139
4220 ŠKOFJA LOKA
Kontakt080 87 74 (BREZPLAČNA ŠTEVILKA)
Kontakt04 231 59 95
Kontaktinfo@hausmart.si
Kontakt http://www.hausmart.si/
Davčna št.:SI70741611
Direktor:KREK UROŠ

 

HAUSMART D.O.O.

Ko kvaliteta ni več luksuz.

 

 

O podjetju

 

Družba Hausmart je nastala kot posledica dolgoletnih poslovnih in proizvodnih izkušenj njenih ustanoviteljev v številnih državah zahodne Evrope in ZDA. Že od začetka svoje dejavnosti je imela ambicije zavihteti se med najbolj prepoznavne dobavitelje KVALITETNIH stavbnega pohištva in opreme za kar najbolj ugodne cene.

Tu pa se naše ambicije ne končajo, saj se vedno trudimo ponuditi še kanček več od konkurence. To je naš poslovni in tehnični »know-how«, ki se izraža skozi celovit in dovršen dizajn naših prodajalen, reklamnega gradiva ali spletne predstavitve na eni strani ter izdelek najvišje kakovosti za najugodnejšo ceno v regiji na drugi strani.

Prav zahvaljujoč tem lastnostim gremo vedno še korak naprej v iskanju novih kvalitativnih in cenovnih rezerv pri izboru naših dobaviteljev. In kaj to na koncu pomeni za Vas, našo stranko? Ker smo sposobni neprestano minimizirati stroške na najnižjo možno mero, učinkovito izdelovati in pa optimizirati marže na minimalne zadostne vrednosti, Vam vselej lahko zagotovimo najugodnejšo ponudbo na trgu.  

 

Kdo so naše stranke?

 

Naše stranke so grosisti iz različnih držav EU, razvojna in gradbena podjetja, v mreži naših prodajalen pa tudi končni kupci, ki gradijo hišo svojih sanj ali pa so se odločili zamenjati stara okna za nova. O tem, da te ambicije ostajajo uresničene, priča danes že razširjena maloprodajna in veleprodajna mreža na področju srednjeevropske regije.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Proizvodnja

 

Vsi izdelki, ki jih dobavljamo, so narejeni izključno ob uporabi najmodernejših, polno avtomatiziranih tehnoloških enot, kjer računalniško voden proizvodni proces z nenehno kontrolo kakovosti praktično onemogoča človeško napako ter tako zagotavlja najvišjo kakovost. Samoumevnost je tudi izkoriščanje najnovejših razvojnih dognanj skupaj z redno kontrolo inštituta za preizkušanje, ki za naše izdelke, kot so na primer plastična okna ali plastična in vhodna vrata, izdaja potrebne certifikate. Tudi zato naša plastična okna, plastična ali garažna vrata izpolnjujejo najstrožje tehnične standarde, kar zagotavlja dovršeno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo.

 

Spoznajte več...

 

 

Veleprodaja

 

Družba Hausmart je zelo dinamično razvijajoča se družba, ki ima ambicije postati eden izmed najbolj prepoznavnih dobaviteljev kakovostnega stavbnega pohištva in opreme. Zato našim partnerjem na razpolago dajemo poslovni in tehnični »know-how«, kar se odraža v celovitem in dovršenem dizajnu naših prodajalen, reklamnega gradiva ali spletne predstavitve na eni strani ter v vrhunskem izdelku za najugodnejšo veleprodajno ceno na trgu na drugi strani. To pa lahko dosežemo le z minimizacijo stroškov. Samo na ta način bomo (vsi udeleženi) sposobni skupaj konkurirati našim največjim tekmecem ne le s cenami, temveč tudi s kakovostjo izdelkov in nivojem ponujenih storitev. V ta namen trenutno ustvarjamo veleprodajno mrežo na ozemlju celotne republike, v ta projekt pa združujemo obstoječe ali na novo nastajajoče poslovne subjekte. Ta mreža danes šteje že več kot 35 prodajnih mest širom Evropske Unije, stopnja vzajemnega sodelovanja pa je vedno skrbno preučena in prilagojena Vašim individualnim potrebam, da bi kar v največji možni meri prišel do izraza Vaš potencial, tako osebni kot poklicni.

V kolikor se Vam naša ponudba zdi zanimiva, nas za več informacij pokličite na tel. +386 4 231 59 95, mobitel: +386 41 895 442.

 

 

Okna

 

 

Vrata

 

 

  

 

Senčila in dodatki

 

 

 

Police

 

Podjetje Hausmart d.o.o. se na trgu pojavlja tudi kot dobavitelj in monter raznih vrst tako notranjih in zunanjih polic. S svojim širokim asortimentom le teh zadovolji potrebe še tako zahtevnih strank.

Notranje in zunanje police so lahko v različnih barvnih odtenkih in seveda tudi iz različnih materialov.
Notranje police se največkrat montirajo skupaj z okni, saj le te dajo neko dodatno estetsko vrednost celotni odprtini.

Zunanje police so primerne za zunanjo uporabo in so zelo koristne, saj z odvajanjem vode ščitijo fasado pred umazanijo in korozijo ter poškodbami.

 

Garažna vrata

 

 

 

Sekcijska industrijska vrata

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE!

 

 

Zakaj izbrati HAUSMART d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.: 080 87 7404 231 59 95

E-mail naslov: info@hausmart.si

 

Z veseljem vam bomo pomagali.