Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

JELOVICA - PSC Kranj

JELOVICA - PSC Kranj
KontaktJELOVICA - PSC Kranj
Bleiweisova 30
4000 Kranj
Kontakt04 252 11 11
Kontakt051 688 394
Kontakttrgovina.kranj@jelovica.si
Kontakt http://www.jelovica-okna.si/
Davčna št.:SI32862890
Direktor:Igor Gasparič

 

 

Jelovica d.o.o. je vodilno slovensko podjetje v proizvodnji energijsko varčnih oken in vhodnih vrat. Jelovica svojo ponudbo visoko kakovostnih oken in vrat zaključuje s celovito storitvijo, od svetovanja, izmere, proizvodnje po naročilu, demontaže, montaže ter vseh povezanih aktivnosti, ki stranki nudijo podporo pri nakupu novega ali menjavi dotrajanega stavbnega pohištva.

 

 

V Jelovici se posvetimo vsakemu izdelku posebej. Vsako okno in vrata Jelovica gredo skozi tehnološko dovršen in skrbno nadzorovan proizvodni proces, ki zagotavlja doseganje najvišjih zahtev po energijski varčnosti, trajnosti in kakovosti bivanja. Kljub sodobni tehnologiji v podjetju vsako okno obdelajo spretne roke naših mojstrov. Les je namreč material, ki je po svojem izgledu in strukturi preveč edinstven, da bi ga lahko prepustili zgolj strojni obdelavi. Les je naraven material, katerega poglavitne prednosti pred ostalimi materiali so odlična toplotna izolativnost, uravnavanje vlažnosti v prostoru, majhna poraba energije za njegovo predelavo ter ekološka neoporečnost.

 

 

 

 

 

 

Linije oken, ki jih ponujamo na trgu, zadovoljijo potrebe prav vsake stranke. Poleg lesenih oken nudimo tudi les-aluminij okna ter PVC okna. Vsako okno odlikuje skladje sodobnih dizajnov in revolucionarnih tehnoloških rešitev ter nenazadnje spoštovanje tradicionalne obdelave in uporabe naravnih, okolju in zdravju prijaznih materialov. Okna Jelovica ponujajo izvrstno toplotno izolativnost ter s tem, poleg prihranka energije, soustvarjajo pogoje za zdravo bivanje.

 

 

LESENA OKNA

Zakaj lesena okna?

 

Les je ENERGETSKO VARČEN

Les je naraven material z izjemno izolacijsko sposobnostjo in prinaša prihranke pri stroških ogrevanja in hlajenja. Pri oknih slabe kakovosti lahko izgubimo tudi do 40 % energije.

 

Les je ZDRAV

Zdrav les je obnovljiva surovina z odličnimi mehanskimi in izolirnimi lastnostmi.

 

Les je TRAJNOSTEN

Izdelki iz lesa imajo dolgo življenjsko dobo, pogosto z leti še pridobivajo na kakovosti. Aluminijasta obloga na zunanji strani okno dodatno zaščiti, zato dodatno vzdrževanje ni potrebno. Življenjska doba okna pa se podaljša.

 

Les je POŽARNO VAREN

V nasprotju s prepričanjem les ponuja celo večjo odpornost proti ognju kot beton, saj zogleneli deli lesa delujejo kot naravni ščit. V primeru požara les ne oddaja strupenih plinov, lesena okna ostanejo dalj časa konstrukcijsko stabilna.

 

Les je EKOLOŠKI

Čista proizvodnja z manjšo porabo energije in izpustov CO2 v primerjavi s plastičnimi okni. Les lahko recikliramo in ponovno uporabimo. Les je biorazgradljiv.

 

LES • Osnova lesenega okna je najpogosteje les smreke, saj ima slednji najboljše toplotno izolativne karakteristike. Glede na barvne zahteve pa se lahko odločate tudi med macesnovim ali hrastovim lesom. Uporabljamo profile debeline 68 mm, 78 mm in 92 mm.

 

 

LES-ALU OKNA

LES + ALUMINIJ • Okna v kombinaciji lesa in alu maske na zunanji strani, ki les dodatno ščiti pred vremenskimi pogoji, praktično ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja. Uporabljamo profile debeline 88 mm, 98 mm, 112 mm in 114 mm (debelina lesa in aluminijastega okvirja).

 

 

PVC OKNA

Kupci, katerim ugodna cena in preprosto vzdrževanje oken predstavlja ključni dejavnik pri odločitvi, se pri nakupu oken pogosto odločajo za PVC okna. V Jelovici so vam na voljo plastična okna različnih profilov v beli barvi, malo izbirčnejši pa lahko izbirate pa tudi med različnimi dekorji – na eni ali obeh straneh. 

 

 

 

 

VHODNA VRATA JELOVICA

 

Lesena vhodna vrata Jelovica izdelujemo v različnih izvedbah: Classic v klasičnih tradicionalnih oblikah, sodobno oblikovana Trend, vrata modernih oblik in inovativnih tehnoloških rešitev Modern, lesena vrata v kombinaciji s steklom Elegance ter Premium lesena vrata z aluminijasto oblogo na zunanji strani. 

 

 

 

 

SENČILA 

 

Senčila ponujajo zaščito pred vročino poleti in pred mrazom pozimi, hkrati pa predstavljajo tudi protivlomno zaščito. Na voljo so številne izvedbe in modeli senčil: lesena in alu polkna, različne vrste rolet, notranjih in zunanjih žaluzij.

 

 

 

STORITVE

 

Kakovostna vgradnja

Vgradnja je pomemben dejavnik pri zagotavljanju deklariranih lastnosti oken. Okna Jelovica vgrajujemo po sistemu RAL ali po klasičnem sistemu. Sistem RAL je najkakovostnejši način vgradnje z najtesnejšim prileganjem. Reže pri oknih zatesnimo z notranjo zrakotesno in parotesno oviro, sredinsko toplotno in zvočno izolacijo ter zunanjo paro-propustno ravnino. Slovenijales je za RAL montažo stavbnega pohištva prejel Znak kakovosti v graditeljstvu.

 

 

 

    

 

Jelovica

Slovenijales trgovina d.o.o.

Plemljeva 8

1210 Ljubljana Šentvid