Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

KRPAN VRATA d.o.o.

KRPAN VRATA d.o.o.
KontaktKRPAN VRATA d.o.o.
Zeče 52
3210 Slovenske Konjice
Kontakt041/256-237
Kontaktinfo@vrata-krpan.si
Kontakt www.vrata-krpan.si
Davčna št.:SI12769703
Direktor:BOJAN HRIBERNIK, GAŠPER HRIBERNIK

 

KRPAN VRATA d.o.o.

Odpiranje elegance za povezan dom 

 

 

Podjetje

 

Pri podjetju Krpan Vrata d.o.o. se zavedamo, da je za slehernega posameznika ključnega pomena bivalni prostor, v katerem živi in deluje. In vsak bivalni prostor se prične z vrati. Zato sta naša strast in želja ustvarjati takšna vrata in okna, da boste z užitkom in zadovoljstvom vstopali in bivali v vašem domu oz. poslovnem prostoru.

 

Ustvarjamo skupaj – proizvodnja, svetovanje, prodaja in montaža Krpan.

25 let že sledimo trendom oken in vrat ter razvijamo njihovo lastno proizvodnjo. Kot družinsko podjetje ustvarjamo stavbno pohištvo, kjer smo zvesti najvišjim evropskim standardom, kakovosti, kvaliteti in prefinjenosti. S svojim znanjem in izkušnjami z velikim zadovoljstvom pomagamo iskati rešitve več tisočim uporabnikom letno.

Produkte prilagajamo vašim estetskim predstavam in drugim željam. To pomeni, da so vaša vrata ali okna samo vaša od začetka do konca njihove produkcije.

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

STORITVE

 

VRATA

 

Vhodna varnostna vrata

 

Pred vami goste pozdravijo vhodna vrata

Ker vhodna vrata ločijo zunanji prostor od notranjega, morajo biti dobro izolirana in nas ustrezno varovati. Vendar imajo vrata tudi simbolni pomen, saj napovedujejo tako pričetek vstopa v objekt kot začetek estetskega elementa, ki se nadaljuje v notranjost. Zato je ključno, da so dizajnersko usklajena tako s prostorom, v katerega se preko njih prehaja, kot z zunanjim, ki se ga zapušča.

 

Odpiranje domišljije in sledenje dovršenosti

Lesena varnostna vrata KRPAN

Brezkompromisna trdnost, čvrstost, prefinjenost in žlahtnost lesa so ključni standardi za izjemen izgled in funkcionalnost vaših vrat. Zato so stanovanjski vhodi Krpan izdelani v naši lastni proizvodnji in po naročilu sleherne stranke.

 

Več varnosti, obstojnosti in stabilnosti

Vrata iz plastične mase KBE sistem

Poleg lesenih vhodnih stanovanjskih vrat nudimo tudi vhodna vrata iz plastične mase, kjer so KBE sistemi vhodnih vrat sinonim za: tehnično kvaliteto, stabilnost, varnost, toplotno izolacijo in optično privlačnost dizajna.

 

 

Notranja vrata

PVC vrata

Garažna vrata

Dodatki za vrata

 

 

 

OKNA 

 

Odpiramo pogled.

Okna Krpan so izdelana po tehnološko dovršeni okenski tehnologiji. Sledijo najzahtevnejšim standardom trga in so v skladu z novimi predpisi s področja okenske tehnologije. Z zaobljenimi in obrezanimi robovi odpirajo Krpanova okna moderno obliko časa. 

Pred vremenskimi vplivi dajejo maksimalno zaščito aluminijasta okna. Ne potrebujejo posebnega vzdrževanja in imajo dolgo življenjsko dobo. Pri temperaturnih spremembah se ne krivijo in ne povešajo. Za razliko do aluminijastih oken, dajejo PVC okna večjo izolativnost, so pa zato bolj izpostavljena kondenzu.

PVC Okna

 

PVC okna so izdelana iz plastičnih profilov in imajo številne prednosti. Njihova življenjska doba je bistveno daljša od lesenih oken, vzdrževanje pa lažje in poceni – zamenjati je potrebno zgolj tisti del, ki se pokvari.

Plastična okna so energetsko učinkovita, saj so zelo dobri toplotni izolatorji. To omogočajo večkomorni PVC profili, dodatno pa lahko to zagotovimo z izboljšano zasteklitvijo.

Trdnost in stabilnost sta dodatni kvaliteti tovrstnih oken, ki jih zagotovimo s kakovostnimi profili – ti med drugim zagotavljajo tudi najboljšo obstojnost barve.

Sodobno in močno okovje ter večkomornost profilov zagotavljajo zelo učinkovito protivlomno zaščito, hkrati pa ne zahtevajo posebnega čiščenja – obrišemo jih z mokro krpo.

 

Najpogostejša izvedba PVC oken je v beli barvi, vendar pa se lahko dobijo praktično v katerikoli barvi – znotraj standardne lestvice RAL.

Od ostalih oken so cenejša, ker je njihova izdelava relativno enostavna - razrez, varjenje in sestava.

PVC okna nam bodo služila najbolje takrat, ko poleg natančne izdelave zagotovimo ustrezno zatesnitev stikov med okenskim profilom in zidom. Zato je pomembno, da izberete kakovostnega monterja!

 

Zasteklitve balkonov

 

Pri Krpanu nudimo tudi učinkovite in kvalitetne zasteklitve balkonov, kar omogoča, da se v bivalnem prostoru pridobi dodaten prostor. Na ta način pridobimo ne samo dodatno svetlobo, ampak tudi modernejši izgled in enostavnejše vzdrževanje. Poleti tovrstna zasteklitev omogoča zaščito pred zunanjimi vplivi: prah, onesnaženost, medtem ko smo pozimi zavarovani pred mrazom, snegom in dežjem.

Zasteklitev je več vrst: lahko izvede bodisi delna pregraditev s preostalim prostorom ali pa zagotovimo popolno odprtost v navezavi na sosedni prostor. Zasteklitev se lahko izvede čez celo steno, kar še dodatno optično poveča prostor, ali klasična, kjer obdržimo nekaj zasebnosti.

 

 

OSTALA PONUDBA

 

Ne "samo" varnost vhoda v vaš dom, pomembna je tudi varnost vaših predmetov in kakovost posameznih delov naših prodajnih artiklov. Zato smo pri Krpanu pripravili širok izbor ostale ponudbe:

 

 

MONTAŽA

 

Odličnost izdelka zaživi z odlično montažo.

Izpopolnjen artikel zaživi šele s kakovostno montažo. Zato ima Krpan ekipo 13. specialistov – svetovalcev – ki dnevno svetujejo po vsej Sloveniji. Vaš prostor si skrbno ogledajo in vam podajo konkretne rešitve in nasvete za vaš problem.

 

Želite izvedeti več...

 

 

Za dodatne nasvete in odgovore se lahko obrnete tudi na našo KRPANOVO SVETOVALNICO. Ogledate si lahko tudi nekaj naših REFERENC.

 

 

Zakaj izbrati KRPAN VRATA d.o.o.?

  

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

 

Telefonska številka: 041/256-237

E-Mail naslov: info@vrata-krpan.si

 

 

Odpiranje elegance za povezan dom.