Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MAKSI OKNA IN VRATA d.o.o.

MAKSI OKNA IN VRATA d.o.o.
KontaktMAKSI OKNA IN VRATA d.o.o.
Studenec 20
1295 Ivančna Gorica
Kontakt070/718-718
Kontaktinfo@maksi-oknavrata.si
Kontakt www.maksi-oknavrata.si
Davčna št.:SI93698941
Direktor:MAKSIMOVIĆ MIODRAG

 

MAKSI OKNA IN VRATA d.o.o.

Si želite zagotoviti vrhunsko varnost v vašem domu?

NE ODLAŠAJTE IN NAS KONTAKTIRAJTE ŠE DANES!

 

 

ZAKAJ MAKSI?

 

Maksimalno Ažurni, Konkurenčni, Strokovni in Inovativni.

 

Izbirajte med najsodobnejšo opremo in elegantnim videzom, hkrati pa poskrbite, da bo vaš dom tudi varen – z najboljšo protivlomno zaščito in odlično zvočno ter toplotno izolacijo.

Vse kar potrebujete za vašo hišo boste pri nas našli na enem mestu.

 

Želite izvedeti več?

 

 

VRATA

 

PROTIVLOMNA VRATA

 

Varnostna vrata za zaščito hiš

Vrata so tisti del vašega doma, ki na vaše goste naredijo prvi vtis. Če so obenem še kakovostna in protivlomna, pa poskrbijo tudi za varnost doma ter toplotno in zvočno izolacijo.

Vsa vrata imajo certfikate s področja protivlomnosti, toplotne prevodnosti in zvočne izolacije, ki so jih izdali najpomembnejši evropski inštituti. Protivlomna vrata so zasnovana za zaščito hiš, saj zagotavljajo varnost z lastnostmi, kot so trdnost, odpornost, dolga življenjska doba. Nudijo odlične lastnosti, kot so zaščita proti vlomu, zvočna izolacija, toplotna prevodnost.

 

VHODNA VRATA

 

Sodoben dizajn, svoboda pri izbiri dodatkov in bogata izbira barv

Med proizvodnim procesom so porabljeni materiali najvišje kakovosti, saj so le kvalitetna vhodna vrata garancija za udobje, varnost in obstojnost več let.

 

 

 

NOTRANJA VRATA

 

Notranja vrata so pomemben element stavbnega pohištva. Zaokrožijo estetski videz vašega doma in (če so dovolj kvalitetna) zadržujejo hrup in toploto.

 

 

 

GARAŽNA VRATA

 

Standardna, varna, originalna in estetsko dovršena garažna vrata, ki bodo s številnimi dodatki presegla vsa pričakovanja. 

 

 

 

OKNA

 

Najvišja raven varnosti, odlična zvočna izolacija in jamstvo za nemoteno delovanje več let – to so nekatere lastnosti, ki so značilne za naša okna.

 

 

 

MONTAŽA

 

Prednost montaže podjetja MAKSI je tudi demontaža in odvoz starega pohištva ter fino čiščenje po opravljenih montažnih delih.

Svoje delo bomo opravili kakovostno in skladno z vsemi tehničnimi zahtevami ter vam tako zagotovili dolgotrajno uporabo oken in vrat.

 

 

POTEK DELA:

 

Pred pričetkom del monterska ekipa zaščiti tla in neposredno izpostavljena področja v bližini katerih se opravlja demontaža/montaža oken in vrat. Nato se opravi raznos in razporeditev elementov po prostorih. Naslednji postopek je demontaža starih oken pri kateri je pomembna previdnost, da ne pride do poškodb fasade in ometa.Sam postopek montaže se prične s postavitvijo oken oz. vrat v zidne odprtine – določitev prave višine, globine in kota vgradnje okna z laserskim merilnikom in vodno tehtnico. Naslednja faza je vijačenje okenskih oz. vratnih okvirov v zidne odprtine in zatesnitev, ki je odvisna od izbrane vrste montaže. Sledi namestitev kril na okvirje ter montaža morebitnih ostalih elementov (npr. polic, senčil…).

 

 

ZAKAJ IZBRATI MAKSI OKNA IN VRATA d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI