Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MARIN INES MARTINJAK S.P.

MARIN INES MARTINJAK S.P.
KontaktMARIN INES MARTINJAK S.P.
Ručigajeva cesta 19
4000 Kranj
Kontakt04/2351-341
Kontaktmarin@marin.si
Kontakt www.marin.si
Davčna št.:SI99842335
Direktor:MARTINJAK INES direktor, MARTINJAK MIRKO, prokurist

 

MARIN

INES MARTINJAK S.P.

 

O podjetju 

V podjetju Marin se ukvarjamo z izdelavo in motažo senčil in zaves. Nudimo vam izjemno izbiro vseh vrst senčenja in dekoracij okenskih odprtin. S tehničnimi nasveti in dekorativnimi predlogi na Vašem domu ali v našem razstavnem salonu, nakup senčil lahko poenostavimo, izkušnjo pa naredimo kar se da prijetno in zabavno.

 

Želite izvedeti več?

 

  

 

ZAVESE

Zavese na tirnici

Elegantna klasika, ki presega okvire časa. Tirnic je več vrst, največ  aluminijastih, eno do večtirnih, z maskami ali brez. Ponudba tkanin je velika, izbirate med različnimi prosojnostmi, potiski in strukturami.

 


 

Zavese na palici

Opremljanje modernih interierov ali prostorov s pridihom kmečke romantike. Široka izbira palic, različnih obdelav. Kadar opremljate moderno stanovanje, izbirate največkrat kromirane, matirane, patinirane aluminijaste ali nerjavne kovinske palice.
 
 

 

Panelne zavese

Naj bo stanovanje moderno, klasično ali zelo domače, prav v vsako lahko obesite gubane roloje. Preprosto upravljanje z verižico za dvigovanje in spuščanje vam omogoča uporabo, kadar ga potrebujete za senčenje ali popolno zastiranje. Odvisno od izbire blaga, ta pa je zelo velika.

 

 

Lamelne zavese

Lamelne zavese so zelo uporabno in primerno senčilo za večino pisarn. Resda večina izbere klasične lamele v belih in pastelnih odtenkih, ampak na voljo so tudi intenzivnejše barve, žakard vzorci, screen materiali, razne širine.

 

 

ROLO

Gubani rolo

Naj bo stanovanje moderno, klasično ali zelo domače, prav v vsako lahko obesite gubane roloje. Preprosto upravljanje z verižico za dvigovanje in spuščanje vam omogoča uporabo, kadar ga potrebujete za senčenje ali popolno zastiranje. Odvisno od izbire blaga, ta pa je zelo velika.

 


 
 

Notranji rolo

Roloje lahko namestite na steno, strop ali okenski okvir. Izbira materialov je velika, od klasičnih tekstilov in platen, tiskanih platen, do platen z raznimi premazi; negorjivi, blockout, antibaktrijski, če želite lahko izberete tudi screen material.
 
 
 
 

Nano rolo

Novi Nano roloji se odpirajo obojestransko, poleg tega pa so montirani tik ob okensko steklo in so zato primerni za motažo na vrata. Na voljo je v raznih barvah ali pa potiskan z vzorci, od prosojnih do zatemnitvenih platen.

 
 
 
 

PLISE 

Lahko so prosojni, potiskani, popolnoma neprepustni za svetlobo ali oplemeniteni z zunanjim nanosom, ki sončne žarke še dodatno odbija. Na voljo so vse kvalitetneše izvedbe plisejev na Slovenskem trgu, če iščete kvaliteto in pravega plise senčila ne najdete pri nas, ga v Sloveniji najbrž ni.

 

 

ZAKAJ IZBRATI MARIN INES MARTINJAK S.P.?

 
 

 

KONTAKT 

 

Telefon

 04/2351-341

E-mail

marin@marin.si

 

 

 

Skupaj iščemo najboljše rešitve.