Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MCL MIRKO LJUBEC ML. S.P.

MCL MIRKO LJUBEC ML. S.P.
KontaktMCL MIRKO LJUBEC ML. S.P.
Kokolajnščak 1
9244 SV. JURIJ OB ŠČAVNICI
Kontakt031/644-351
Kontaktinfo@mcl.si
Kontakt www.mcl.si
Davčna št.:SI54706963
Direktor:MIRKO LJUBEC

 

MCL MIRKO LJUBEC ML. S.P.

OKNA IN VRATA, SAMO ZA VAS, DOBITE PRI NAS.

 

 

 

O nas

 

MCL MIRKO LJUBEC ML. S.P.  se ukvarja z izdelavo, dobavo, prodajo in montažo stavbnega pohištva v celoti.

Začetki delovanja podjetja segajo v leto 2004, pred tem pa smo že pridobili znanje in izkušnje, katere neprestano nadgrajujemo. 

Pri svojem poslu sledimo najnovejšim trendom.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

Prodajni program

 

VRATA

 

 

 

OKNA

 

Okna iz Rehau Brilliant-Design

 

UČINKOVITA TOPLOTNA IZOLACIJA IN OBLIKOVNA RAZNOLIKOST ZA BOLJŠO GRADNJO

 

Okna so investicija za vse življenje: ko gradite ali obnavljate, ste pred pomembno odločitvijo. Če vam je pomembna oblika, udobje bivanja  in prihranek zaradi učinkovite toplotne izolacije  ali ohranjanje vrednosti, bo izbira oken iz Rehau Brilliant-Design brez dvoma prava za vas.

 

 

TOPLOTNA IZOLACIJA IN PRIHRANEK ENERGIJE

 

DOBRO POČUTJE OB VETRU IN SLABEM VREMENU

 

Odlična toplotna izolacija oken iz REHAU Brilliant-Design skrbi za udobno  bivalno klimo – tudi ko je zunaj vihar in sneg. S 70 mm debeline profi la kot tudi dvema tesniloma okna iz REHAU Brilliant-Design varujejo pred mrazom, prepihom, prahom in vlago. Dodatno učinkuje pet komor kot izolacijska pregrada med nizkimi zunanjimi temperaturami in toplimi notranjimi prostori. Rezultat tega je odlično nizka vrednost toplotne izolativnosti v višini  Uf*=1,3 W/m2K. S tem so okna iz REHAU Brilliant-Design idealna za  novogradnjo in energijsko varčno gradnjo ter za energijsko osveščeno  saniranje starogradnje.

 

 

OBLIKA

 

TAKO RAZNOVRSTNA KAKOR ARHITEKTURA

 

Okna iz REHAU Brilliant-Design z elegantnim, modernim videzom in briljantno površino povečajo vrednost vaše hiše. Za vaše individualno oblikovanje ni meja. Izbirate lahko med različnimi barvami in oblikami, kot npr. dizajn z zaobljenim okvirjem, z 80 mm debelino profi la in 6-komorno tehniko. V kombinaciji z zaobljenimi krili iz REHAU Brilliant-Design dobite harmonično celoto brez primere. Ti sistemi oken uresničijo vse vaše želje.

 

 

BARVE

 

BELA, UNI ALI STRUKTURIRANA

 

Okna iz REHAU Brilliant-Design so mnogostranska tako po obliki kot tudi v izbiri barv. Poleg klasično bele so vam na voljo skoraj vse RAL-barve. Če dajete prednost strukturiranemu videzu lesa, vas bodo navdušili naši  izjemni dekorji, ki so enostavni za vzdrževanje. Kakovosten videz  dosežemo s specialno kaširano folijo.

 

 

PROTIVLOMNA ZAŠČITA

 

PREPREČEVANJE VLOMA, NAREJENO PO MERI

 

Dobro opremljeni proti poskusom vloma Za sprostitev je ključnega pomena občutek varnosti. Da se bosta doma in na počitnicah kar najbolje odpočili, so vam okna iz REHAU Brilliant-Design – glede na potrebe – na voljo v različnih protivlomnih odpornostih razredih.

Ker se v Nemčiji zgodi največ poskusov vloma skozi okno ali balkonska vrata, je načrtovanje individualne zaščite posameznih oken za preprečevanje vloma izjemno pomembna. Posebni zapirni elementi in druge varnostne komponente skrbijo za to, da lahko preprečevanje vloma za vsako posamezno okno izREHAU Brilliant-Design določite individualno.

 

 

PROTIHRUPNA ZAŠČITA

 

INDIVIDUALNO PRILAGOJENA

 

Da vas nič ne vznemiri


Tudi če je zunaj zelo glasno, poskrbijo okna iz REHAU Brilliant-Design zato, da je v prostoru prijetna tišina. In to tudi takrat, ko se v vaši neposredni bližini nahaja močan vir hrupa. Za stanovanjski okoliš, izpostavljen posebnemu hrupu, lahko okna iz REHAU Brilliant-Design individualno prilagodimo vašim potrebam po protihrupni zaščiti – do najvišjega razreda zvočne zaščite 5. Sprostili se boste lahko tudi ob izjemno visokem zunanjemu hrupu. REHAU Brilliant-Design, ko gre za najvišjo protihrupno zaščito.

 

 

DOLGA ŽIVLJENSKA DOBA

 

VSAK DAN NOVO VESELJE

 

Dolga življenjska doba, trajna vrednost in enostavno vzdrževanje 


Vaša okna vam morajo dolgo časa zagotavljati veselje – in malo dela. Zato so  okna iz REHAU Brilliant-Design izdelana samo v prvovrstni kakovosti. Okna  ohranjajo vrednost in so – zahvaljujoč kakovostni površini – obenem izjemno  enostavna za vzdrževanje.

 

 

ROLETNI SISTEMI

 

ZAŠČITA PRED SONCEM IN INSEKTI

 

Zaščita pred soncem, radovednimi pogledi in neželenimi obiski


Vse to združujejo rolete iz REHAU Brilliant-Design. Kombinacije okenskih rolet vam nudijo vrsto dobrodošlih prednosti: od učinkovite vidne in svetlobne zaščite do povečane protivlomne in toplotne zaščite. Na voljo v različnih izvedbah, v klasično beli in različnih lesenih dekorjih, po izbiri na ročični- ali motorni pogon in po želji z dodatnim rolojem proti insektom. Edinstvena mikrodprtina skrbi za izjemno prijeteno vstopanje svetlobe v rahlo odprtem položaju in obenem deluje kot preprekaproti insektom.

 

 

OKNA IZ REHAU BRILLIANT-DESIGN

 

ZA DOLGO VESELJE DO DOMA

 

REHAU sodeluje samo z izkušenimi proizvajalci oken. Pri nas ste v najboljših rokah, saj mi poskrbimo za strokovno svetovanje: pri novogradnji vaše hiše kot tudi pri renoviranju – od oblikovanja do toplotne izolativnosti in protihrupne zaščite do protivlomne zaščite. Vaša okna bodo izdelana, dostavljena in montirana natančno po vaših željah. Vaš izdelovalec oken bo skrbel za vas tudi po vgradnji.

 

 

SENČILA

 

 

 

 

Naši partnerji

 

 

Področje delovanja

 

Svoje storitve vam nudimo na področju regije 02.

 

 

 

Zakaj izbrati MCL MIRKO LJUBEC ML. S.P.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka: 031/644-351

E-Mail naslov: info@mcl.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.