Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MI-MONT, Miha Starman s.p.

MI-MONT, Miha Starman s.p.
KontaktMI-MONT, Miha Starman s.p.
Zgornja Senica 13
1215 MEDVODE
Kontakt041/770-072
Kontaktinfo@mimont.si
Kontakt https://www.mimont.si
Davčna št.:SI50363611
Direktor:MIHA STARMAN
 

 

MI-MONT, Miha Starman s.p.

Ko vaš dom postane lepši.

 

 

O podjetju


MI-MONT, Miha Starman s.p. smo manjše podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, sledimo najnovejšim trendom in se s pomočjo ekipe izkušenih strokovnjakov na področju vgradnje stavbnega pohištva in v nadaljevanu drugih montaž, trudimo zadovoljiti potrebe še tako zahtevnega kupca, ter smo hkrati zanesljiv partner v gradbeni industriji.

Na več področjih sodelujemo tudi z drugimi priznanimi ter izkušenimi podizvajalci.

Podjetje MI-MONT, prepoznano in cenjeno kot strokovno, zaupanja vreden partner, ki za dogovorjeno plačilo obljubljeno vedno izpolni v dogovorjenem roku.

 

 

 

Storitve

 

Podjetje MI-MONT ima vrhunsko usposobljene montažne ekipe, ki so se dokazale že na številnih zahtevnih in manj zahtevnih projektih po Sloveniji. Kvaliteta storitev ter profesionalni pristop pri izvedbi projektov so ključni dejavnik uspeha. Naše podjetje se ukvarja z raznovrstnimi dobavami blaga priznanih slovenskih trgovcev ter različnimi montažami kot so:

 

 

 

OKNA IN BALKONSKA VRATA


Ponujamo PVC okna in vrata, sestavljena iz pet ali šest komornih profilov,ki so ojačani s pocinkanimi jeklenimi profili in zagotavljajo odlično toplotno in zvočno izolacijo.

Pocinkane ojačitve dajejo oknu dolgotrajno visoko stabilnost in odpornost na ekstremne obremenitve. Natančno razvita oblika profila omogoča vgradnjo zakritega okovja, ki zagotavlja optimalno protivlomno zaščito. Vsa tesnila so izdelana iz plastomera, odpornega na vremenske vplive, in so zakrita v krilu, zato ni nevarnosti poškodb.

 

 

 

STREŠNA OKNA FAKRO

 

Velika izbira med številnimi modeli in velikostmi oken omogoča prilagoditev vsem prostorom na podstrešju. Strešna okna z obračanjem okoli sredinske osi, okna z dvignjeno osjo ali kombinirana okna imajo kljuko na spodnji strani krila, kar prenostavi upravljanje pri višji vgradnji. Višja vgradnja omogoča optimalnejše osvetlitev prostora. Kljuka ima tri stopnje zapiranja, kar omogoča zračenje v dveh odprtih položajih.

Strešna okna FAKRO so izdelana iz najkvalitetnejšega, večkratno lepljenega in vakuumsko impregniranega borovega lesa. Končno površinsko zaščito lesu zagotavlja večkratno lakiranje z akrilnimi (naravnimi) ali poliuretanskimi (belimi) laki. Vsi leseni elementi so z zunanje strani zaščiteni z aluminijasto pločevino, ki je odporna na vremenske vplive in UV-žarke. Strešna okna FAKRO so lahko izdelana tudi iz umetne mase z ojačanim pocinkanim jeklenim jedrom.

 

 

 

NOTRANJA IN ZUNANJA VRATA


Vhodne vrata dajejo hiši poseben izgled, zato izbira še zdaleč ni preprosta. Izbirate lahko med veliko modeli različnih PVC in ALU vhodnih vrat, ter si vaš dom bistveno polepšate.

Sistemi PVC in ALU vhodnih vrat so skladni s sistemi PVC/ALU oken in so na voljo v pestri izbiri kakovostnih akrilkolornih barv ali lesnih dekorjev.Vhodna vrata so stabilna, dobro toplotno in zvočno izolirajo, zelo dobro tesnijo in so enostavna za vzdrževanje. Sami vratni profili so izdelani iz unikatnega in zelo dragocenega lastnega materiala , ki je zelo odporen proti UV-žarčenju. Vrata imajo vgrajeno ključavnico s trikratnim zaklepanjem G-U automatic. Takšno zaklepanje omogoča odlično tesnenje ter onemogoča poves vrat zaradi njihove teže.

Izbirate lahko med različnimi modeli vrat, enokrilnimi, dvokrilnimi, z obsvetlobami, nadsvetlobami v različnih barvnih dekorjih. Po vaših željah prilagajamo ključavnice, kljuke, ter možnost večtočkovnega zaklepanja.

 

 

 

SENČILA


Ali opremljate ali obnavljate vašo novo hišo in se ne morete obločiti katera senčila boste uporabili. Na voljo imate žaluzije, rolete, roloje, komarnike, lamelne zavese in plise senčila. Senčila so tudi zelo dober izolator. Pozimi namreč stanovanje ponoči zasenčimo zato, da toplota počasneje uhaja iz hiše. Tekom dneva, ko sije sonce pa senčila odmaknemo, da sončni žarki prodirajo v prostor in ga segrevajo. Na ta način lahko precej privarčujemo pri ogrevanju stanovanja. Torej senčila nikakor niso le strošek in namenjena le temu, da lahko ponoči spimo v temi. Naloge, ki jih imajo so precej bolj raznolike.

 

 

slika

 

TALNE OBLOGE


Talne obloge iz naravnih materialov so zanimive,če se pojavijo v našem bivalnem prostoru v kombinaciji z drugimi materiali. Z nakupom talnih oblog iz naravnih materialov uredimo stanovanjski prostor v zdravo bivalno okolje. Posebej laminati in različni parketi, so elegantna in trendovska talna obloga.Zaradi funkcionalnosti, kakovosti,estetike in privlačnega izgleda so laminati in parketi eden glavnih kandidatov pri izbiri vaših sanjskih talnih oblog.

Ukvarjamo se z montažo različnih talnih oblog, kot so: polaganje laminatov, parketov (surovih ali obdelanih), montaža dvignjenih podov,izdelava in montaža različnih zunanjih teras, ter različnih zaklučnih letev, in še več za še tako zahtevne naročnike.

 

 

 

SUHOMONTAŽNI SISTEMI


Sodobno oblikovanje modernih prostorov vam omogoča neomejeno izbiro oblik in materialov. Suhomontažni sistemi (KNAUF, RIGIPS...) iz gipskartonskih plošč so prava revolucija v gradbeništvu. Omogočajo nam hitro ter suho gradnjo v vse vrste objektov, od poslovnih do stanovanjskih hiš. Suhomontažni sistemi postavljajo merila pri svobodnem oblikovanju in podpirajo spremembo oblik, funkcij in elementov. Pod streho se pokaže, koliko je kakšen gradbeni material vreden. Kanfu mavčne plošče v povezavi z izolacijskim slojem ščitijo pred mrazom pozimi in visokimi temperaturami poleti. Suhomontažni sistemi nam omogočajo enostavne, kot tudi zelo zahtevne projektantske rešitve,kot so naprimer ravne ali ukrivljene stene, različni stropovi,ter drugi gradbeni zaključki, s katerimi lahko zadovoljimo še tako zahtevnega naročnika.

Izvajamo različna suhomontažna dela,izdelava mansard, predelnih sten, spuščeni stropovi, obloga sten z sistemi knauf,rigips ali les (opaž,paneli,...), ter izvajamo različna izolacijska dela.

 

 

 

SLIKOPLESKARSTVO


Lepše stanovanjske in poslovne prostore ter lepše bivalne pogoje nam vsekakor naredijo najrazičnejše barve, zato vam s pomočjo znanja in izkušenj nudimo najrazličnejša slikopleskarska dela. Slikopleskarstvo obsega bandažiranje in kitanje mavčnih sten,brušenje, grobo glajenje, fino glajenje z izravnalno maso vseh vrst sten in stropov od barvanja ograj, oken, vrat, sten, stropov do zunanjih lesenih in kovinskih konstrukcij ter urejanja notranjih interjerjev z različnimi barvami. Pri nas izvajamo vsa notranja in zunanja zaključna slikopleskarka dela pri novih gradnjah in rekonstrukcijah starih objektov.

Naša ponudba za raznovrstna slikopleskarska dela zajema:

 

 

 

SELITVENI SERVIS

 

Na vašo željo vas preselimo iz poslovnih prostorov in pisarn ali pa opravimo selitev stanovanja ali hiše. Selitve opravimo takrat, ko najmanj motimo vaše delo v podjetju in tako zagotovimo nemoten delovni proces in posledično izpad vašega dohodka. Pred vsako selitvijo se z vsako stranko opravimo individualni pogovor ter ocenimo selitev tako po časovni kot finančni plati. Hkrati vam predlagamo najboljšo možno logistično rešitev v danem trenutku.

 

Prevozi in transport tovora, blaga in stvari po Sloveniji.

 

Opravljamo:

 

 

 

Vse naše storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

ZAKAJ MI ?

 


 

STOPITE V STIK Z NAMI

  

041/770-072

 

info@mimont.si

 

  

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.