Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MI OKNA, Matej Ivanušič s.p.

MI OKNA, Matej Ivanušič s.p.
KontaktMI OKNA, Matej Ivanušič s.p.
Cesta talcev 10
4220 Škofja Loka
Kontakt040/167-376
Kontaktinfo@mi-okna.si
Kontakt https://mi-okna.si
Davčna št.:SI40646327
Direktor:MATEJ IVANUŠIČ

  

 

MI OKNA, Matej Ivanušič s.p.

OKNA, KI USTVARIJO PRIJETEN IN BREZSKRBEN AMBIENT PO VAŠI MERI.

 

  

O nas

 

MI OKNA, Matej Ivanušič s.p. smo podjetje s strokovnim znanjem in 12-letnimi izkušnjami na področju stavbnega pohištva.

Pri nas je stranka in njeno zadovoljstvo vedno na prvem mestu, zato se ji v največji možni meri posvetimo in prilagodimo ter se vedno držimo dogovorjenih rokov.

Nudimo vam strokovno svetovanje ter kakovostno in zanesljivo dobavo in montažo stavbnega pohištva.

 

 

OKNA

 

PVC okna iz naše ponudbe so primerna za širok spekter objektov, tako za prenovo stanovanja kot za novogradnjo.

Okna v naši ponudbi so izdelana iz skrbno izbranih, kakovostnih materialov vodilnih in zanesljivih proizvajalcev in vam poleg privlačnega izgleda nudijo maksimalno energetsko učinkovitost, odlično toplotno in zvočno izolacijo ter sodobne varnostne rešitve.

Sistemi PVC oken so vam poleg širokega spektra barvnih dekorjev na voljo tudi v izvedbi z zunanjo aluminijasto oblogo.

Naša ponudba zajema stavbno pohištvo iz PVC materiala, ki vam zagotavlja odlično stabilnost in trdnost, saj so okna izdelana iz kakovostnih in tehnično usklajeno ojačanih profilov proizvajalca REHAU. Površina PVC profilov je visokokakovostna, gladka in zaprta, kar vam zagotavlja odlično odpornost materiala na vremenske vplive, enostavno čiščenje ter dolgoročno privarčevan čas za vzdrževanje.

Sistemi oken, ki jih ponujamo, so odlična izbira za energijsko osveščeno saniranje starogradenj, energijsko varčne hiše in pasivne hiše.

 

 

 

DRSNE STENE

 

Velike steklene površine so sestavni del sodobne gradnje.

Točno tisto, kar je včasih pomenilo velik strošek za ogrevanje in hlajenje, je v današnjih časih zaradi izboljšanih karakteristik izolativnosti, protihrupne in protivlomne zaščite, enostavnega rokovanja in visoke energetske učinkovitosti lahko obvezen del sodobnega bivanja in sodobne arhitekture.

 

 

 

VHODNA VRATA

 

Vhodna vrata ne pomenijo le vhoda v vaše stanovanje, ampak predstavljajo prvi stik z domom tako za vas kot za vaše obiskovalce. So tisto, kar vas nazadnje pozdravi, ko zapuščate udobje vašega doma, in prvo, kar vas pozdravi, ko se vrnete domov. Naj bo ta stik karseda prijeten.

Ne prepuščajte izbire vašega vhoda naključju, izberite premišljeno, ker le premišljeno pomeni zanesljivost, varnost, odličen izgled in trajno vrednost.

Naj bo vstop v stanovanje tisto, kar prevzame, kar na vaši hiši najbolj izstopa in kar ji daje značaj. Sodobna proizvodnja predstavlja izdelavo vhodnih vrat po naročilu, kar pomeni široko izbiro izvedb, barv, dimenzij in materialov.

 

 

 

NOTRANJA VRATA

 

Notranja vrata v naši ponudbi odlikuje izjemna CPL površina in sredica iz iverokala.

CPL površina je izredno odporna na mehanske poškodbe, kot so praske in udarci, na umazanijo ter abrazijo gospodinjskih čistil. Prav tako je izredno neobčutljiva na vlago in toploto in ne bledi.

Inovativne lastnosti CPL površine in izbira dekorjev naredijo vrata iz naše ponudbe popolna vrata za koncept vsake vaše sobe. Omogočijo vam popolno oblikovanje vaših prostorov in popoln izgled vašega notranjega ambienta.

Vsa vrata iz naše ponudbe so izdelana v sodobni, računalniško vodeni nemški proizvodnji, ki zagotavlja najvišjo natančnost in kakovost. Končni pridih pa jim daje ročno delo in usposobljeno oko izkušenih monterjev našega podjetja.  

 

 

 

SENČILA

 

Notranja in zunanja senčila po naročilu so odličen dodatek vašim oknom, saj z njihovo pomočjo lahko natančno reguliramo kolikšna količina svetlobe in s tem tudi toplote, bo preko steklenih površin vstopila v naše bivalne prostore.

Okna so ključnega pomena za delovanje vsake zgradbe, saj nam omogočajo zračenje in vstop naravne svetlobe v naše bivalno okolje, posledica tega pa je prijetno in zdravo bivanje. Naravna svetloba, ki pride v naše bivalne prostore skozi steklene površine, zelo ugodno vpliva na naše počutje, vendar pa je pomembno, da jo v naše stanovanje vstopi le toliko, kolikor je zares potrebujemo za ustvarjanje prijetnega in zdravega bivanja brez dodatne porabe energije. To lahko dosežemo s pravim izborom najbolj primernih senčil za naša okna.

Naša ponudba zajema notranje in zunanje žaluzije, plise zavese in rolete po naročilu. Notranje žaluzije in plise zavese skrbijo za zastiranje steklenih površin pred direktno sončno svetlobo in pred radovednimi pogledi. Zunanje žaluzije in rolete pa skrbijo za senčenje steklenih površin, s tem skrbijo za ustrezno klimo notranjih prostorov in hkrati dajejo oknom dodatno toplotno in zvočno izolacijo.

Izredno pomembno je, da izbiramo oziroma vsaj načrtujemo vrsto senčil, predvsem zunanjih, že v fazi nakupa oken, saj se s tem izognemo kasnejšim spremembam na fasadi ali poseganju zunanjih senčil v svetlobo oken oziroma steklenih površin.

 

 

 

KOMARNIKI

 

Komarniki nudijo:

 

 

 

POLICE

 

Okenske police so nepogrešljiv element pri opremi vašega doma.

Naša široka ponudba okenskih polic vam nudi privlačen dizajn, funkcionalnost in enostavno nego.

 

Nudimo vam notranje in zunanje okenske police iz najrazličnejših materialov:

 

 

 

Področje delovanja:

 

Vse svoje storitve vam nudimo na področju regije 04.

 

 

Zakaj izbrati MI OKNA, Matej Ivanušič s.p.?

 

Kakovost - pri izbiri materialov, ki jih vgrajujemo smo brezkompromisni. Za vas izbiramo le najboljše izdelke in materiale, izdelane v skladu z vsemi tehničnimi določili stroke in proizvajalcev. Zagotavljamo visokokakovostno celovito izvedbo.

Strokovnost - svoje delo opravljamo natančno in strokovno, saj nam je najbolj pomembno, da izdelki, ki vam jih vgradimo dolgoročno opravljajo svoj namen in je s tem tudi vaša investicija dolgoročna. Prisotni smo v vseh fazah menjave, od projektiranja skupaj z vami, pa vse do zaključene izvedbe, saj le s tem lahko zagotovimo kvaliteto opravljenih storitev in obojestransko zadovoljstvo.

Delovne izkušnje - naša prednost so naše dolgoletne izkušnje s projektiranjem, poznavanjem vseh detajlov proizvodnih procesov in vgrajevanjem stavbnega pohištva.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

  

Navdušeni smo nad tem kar delamo in vemo, da boste nad tem navdušeni tudi vi.