Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MIZARSTVO IN MONTAŽA BOŠTJAN OBLAK S.P. Žiri

MIZARSTVO IN MONTAŽA BOŠTJAN OBLAK S.P.  Žiri
KontaktMIZARSTVO IN MONTAŽA BOŠTJAN OBLAK S.P. Žiri
PARTIZANSKA CESTA 13
4226 ŽIRI
Kontakt031/801-996
Kontaktinfo@mizarstvo-montaza.si
Kontakt www.mizarstvo-montaza.si
Kontakt www.vrata-oblak.si
Davčna št.:SI87562120
Direktor:BOŠTJAN OBLAK

 

 

Mizarstvo Oblak Boštjan s.p.

Naravo pripeljemo v vaš dom.

 

 

 

 

 

VGRAJEVANJE STAVBNEGA IN DRUGEGA POHIŠTVA BOŠTJAN OBLAK S.P.

 

 

Naše dejavnosti: 

 

VRATA S SKRITIMI PODBOJI

 

Svojim strankam nudimo notranja vrata s skritimi podboji, ki zaokrožijo elegantnost in modernost doma. Funkcija vrat kljub skritim podbojem ostaja nespremenjena, vrata postanejo le nevidna in povezana s prostorom. 

 

 

 

VHODNA VRATA

 

Nudimo vam moderna, lesena, rustikalna ter pasivna vhodna vrata. Pohvalimo se lahko tudi s ponudbo lesenih garažnih vrat. 

Izbirate lahko med različnimi modeli, kljukami in dodatki.

 

 

Unikatna vhodna vrata izdelana pri nas niso le lepa vrata ampak so lahko kvalitetna vhodna vrata s skritimi nasadili ali klasično izdelana vrata s 3D nastavljivimi panti, kateri so vidni.

Debelina vhodnih vrat je 70 mm za klasična vrata z dvojnim tesnenjem, vhodna vrata, ki imajo nevidno okovje pa so debeline 80 mm in so tako poravnane v liniji z vratnim okvirjem. Vsa vhodna vrata izdelana v Mizarstvo Oblak Boštjan nudijo kupcu varnost in kakovostno funkcijo tesnenja in zapiranja. Večtočkovni sistemi zaklepanja za vhodna vrata poleg varnosti skrbijo za stabilizacijo vrat iz vidika krivljenja in tesnenja zvoka oziroma toplote.

Lesena vhodna vrata imajo poleg naravnega videza ugodno ceno za bolj enostavne modele, lahko pa iz nizko cenovnih vrat po meri naredimo resnično bogata vrata z veliko dodatne opreme in kakovostnih materialov, le te so cenovno dražja in posledično kvalitetnejše narejena vhodna vrata. Cenik vhodnih vrat iz naše strani lahko pridobite po povpraševanju za izdelke, katere nudimo iz naše spletne galerije, priporočamo ogled osnovnih modelov vrat. Za vas nudimo tudi kopije obstoječih vrat ki jih imate vgrajene v hiši ali stanovanju, adaptacije vrat, oprema novogradnje in poslovnih prostorov. Naše delovanje sega preko cele Slovenije, večina izdelkov iz lesa naredimo za: Gorenjsko, Dolenjsko, Primorsko in Osrednjo Slovensko regijo.

 

NOTRANJA VRATA

 

V okviru naše ponudbe vam nudimo gladka, lesena, prehodna notranja in vhodna stanovanjska vrata. Pohvalimo se lahko tudi z različnimi modeli, dodatki in kljukami.

 

 

Notranja vrata z masivnimi podboji bodo ponos v vašem domu.

 

 

Nudimo vam celovito ponudbo vrhunskih kljuk za notranja in vhodna vrata. Kljuke Hoppe vas bodo navdušile. Pošljite nam povpraševanje in pripravili vam bomo cenik kljuk hoppe po vaših željah.

 

 

POHIŠTVO

 

Vsem svojim strankam se maksimalno prilagodimo in posvetimo in jim nudimo širok spekter storitev na enem mestu, zato se na nas lahko obrnete, v kolikor si želite edinstvene kuhinje po naročilu, otroške, dnevne sobe ali predsobe. Za vas izdelamo kopalniško in pisarniško pohištvo, celotne spalnice, vgradne omere in studijske mize.

V kolikor si želite kakovostne vrtne garniture, ki vam jo bo zavidal vsak sosed je MIZARSTVO IN MONTAŽA BOŠTJAN OBLAK S.P. Žiri sigurno prava izbira za vas. 

 

 

LESENE STOPNICE

 

Za vas izdelamo tudi unikatne masivne lesene stopice. Ponujamo vam stopnice na beton, stopnice na železno konstrukcijo, samonosilne stopnice in spiralne stopnice.

 

 

POSTELJE

 

V naši ponudbi boste našli tudi postelje po meri, katere lahko popolnoma prilagodimo vašim željam. Postelje so unikatne in narejene iz masivnega lesa, kar vam omogoča najboljšo kvaliteto vašega spanca.

 

 

ZAKAJ IZBRATI VGRAJEVANJE STAVBNEGA IN DRUGEGA POHIŠTVA BOŠTJAN OBLAK S.P.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 031/801-996

E-mail naslov: info@mizarstvo-montaza.si

 

 V veselje nam bo sodelovati z vami.