Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

Mizarstvo Tostovršnik

Mizarstvo Tostovršnik
KontaktMizarstvo Tostovršnik
Planina 2
3333 Ljubno ob Savinji
Kontakt041 410 766
Kontaktinfo@mizarstvo-tostovrsnik.si
Kontakt www.mizarstvo-tostovrsnik.si
Davčna št.:63748720
Direktor:SAŠA TOSTOVRŠNIK

 

Mizarstvo Tostovršnik

IZDELKI SO IZ MASIVNEGA LESA IN PO NAROČILU.

 

 

O nas

 

Živimo na manjši kmetiji, sredi gozdov, Zgornje savinjske doline. Vse okrog nas rastejo različne vrste dreves, iz katerih izdelujemo več vrst mizarskih izdelkov:

 

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Stavbno pohištvo

 

 

Izdelamo okna debeline 68 mm. Okna so iz tri slojno lepljenega lesa smreke, macesna ali hrasta. V okna vgrajujemo priznano okovje ROTO. V njih sta vgrajena dva tesnila. Zasteklimo jih z dvojnim termo pan steklom debeline 24 mm ali trojni termo pan debeline 36 mm. Barvana so v različnih barvnih tonih z okolju prijaznimi vodnimi barvami. Vsa pri nas narejena okna po želji tudi vgradimo.

 

 

 

So debeline 68 mm iz tri slojno lepljenega lesa smreke, macesna ali hrasta. V vrata vgrajujemo nastavljive pante in ključavnice s pet točkovnim zaklepanjem. V vratih je enojno ali dvojno tesnilo. Spodaj pri podboju je aluminijast pohodni prag. Stekla so termo pan (dvojni 24 mm ali trojni 36 mm debeline). Barvana so z okolju prijaznimi barvami v različnih barvnih tonih. Vsa pri nas narejena vhodna vrata po želji tudi vgradimo.

 

 

 

Izdelamo klasična ali gladka notranja vrata iz vseh vrst masivnega lesa. Debelina je 41 mm, podboji so debeline 28 mm. V vratih je vgrajeno eno tesnilo. Barvana so z poli vretanskim ali vodnim lakom.

 

 

 

Lahko so iz bukovega, jesenovega, hrastovega ali smrekovega lesa. Lakirana so z lakom za parket.

 

 

So iz različnih vrst lesa z različnimi vzorci in postavitvami.

 

 

 

Kot dodatek k notranjemu pohištvu se lahko izdelajo stenske obloge iz lesa.

 

 

 

Notranje pohištvo

 

Kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice, kopalnice, predsobe, garderobne omare, mize, klubske mizice, pohištvo za male živali

 

 

 

Znani smo po tem, da pohištvo izdelamo iz kombiniranih vrst lesa ali le iz ene vrste lesa. Kombiniranje vrst lesa, lahko ustvari prijeten kontrast med svetlim in temnim. Pohištvo je v celoti iz masive, le hrbtni del je iz lesomala, lahko pa tudi iz masive. V vso pohištvo je vgrajeno kakovostno okovje BLUM, na mehko zapiranje. Zaščitimo ga z polivretanskimi, vodnimi barvami, lahko ga tudi oljimo. Spalnice so lahko tudi brez zaščite barv, ker naravni les daje prijeten vonj in sproščeno počutje. Vrata na pohištvu so lahko klasična z okvirjem in polnilom v sredini. Po želji strank pa so lahko ravna, furnirana ali iz mediapana in barvana z različnimi barvnimi toni. Vso pri nas izdelano pohištvo tudi dostavimo in vgradimo.

 

 

 

Pozabili nismo niti na pohištvo za hišne ljubljenčke, ki ga izdelamo v kombinaciji z ostalim pohištvom, lahko pa tudi samo. To pohištvo je v celoti iz masivnega lesa in barvano z vodnimi barvami, ki so zdravju neškodljive in primerne tudi za otroške igrače.

 

 

Ostalo pohištvo

 

Po naročilu izdelamo tudi ostalo pohištvo iz masivnega lesa, kot so kmečke skrinje, kmečke mize, stoli, kuhinjski koti, pohištvo za hišne ljubljenčke, itd…

 

 

Zakaj izbrati Mizarstvo Tostovršnik?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski številki: 031 501 633, 041 410 766

E-Mail naslov: info@mizarstvo-tostovrsnik.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.