Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

OKNA DORNIK proizvodnja in montaža PVC in ALU stavbnega pohištva Andrej Dornik s.p.

OKNA DORNIK proizvodnja in montaža PVC in ALU stavbnega pohištva Andrej Dornik s.p.
KontaktOKNA DORNIK proizvodnja in montaža PVC in ALU stavbnega pohištva Andrej Dornik s.p.
Šubljeva 32
1234 MENGEŠ
Kontakt01 723 90 95
Kontakt041 849 265, 031 697 442
Kontakt01 723 05 03
Kontaktinfo@okna-dornik.si
Kontakt http://www.okna-dornik.si/index.php
Davčna št.:SI40485633
Direktor:Andrej Dornik

 

OKNA DORNIK, Andrej Dornik s.p.

Z vami že od leta 1979.

 

okna Veka

 

Spoznajte nov INOVATIVEN produkt za izjemno zrakotesnost - VEKA SOFTLINE 82 MD

 

okna dornik

 

PROFIL 7/8 komorni profil priznane nemške blagovne znamke VEKA.

Debelina sten 3mm - KLASA A.

Skupna širina 102mm, širina okvirja 82mm.

okna Dornik

 

 

 

O nas

 

Podjetje Alojzij DORNIK s.p. je dobro poznano ter uspešno kovinarsko družinsko podjetje, katero obstaja že od leta 1979. V letu 99/00 smo svojo dejavnost razširili na področje izdelave in montaže PVC oken in vrat. Tako kot v kovinarski industriji je tudi pri izdelavi PVC oken in vrat potrebna natančnost.

Zato je bilo že v samem začetku naše glavno vodilo ustvariti PVC okno vrhunske kakovosti. Okna in vrata izdelujemo na elumatec strojih, ki so eni izmed najbolj priznanih v tovrstni branži. Prav tako smo dolgo oklevali pri izbiri PVC profila, saj je bilo glavno vodilo iskanja le kvaliteta!

Odločili smo se za vodilno podjetje VEKA iz Nemčije, ki je na trgu prisotno že več kot 50 let. Izkazalo se je da je bila to nedvomno pravilna poslovna odločitev, saj so glede kakovosti ti profili danes v samem svetovnem vrhu. Vsi naši profili imajo potrjene evropske A teste. Certifikati so potrjeni v priznanih tujih institucijah. Z profilom Veka Softline MD 70 in profilom Veka Alphaline MD 90 smo dosegli maksimalno toplotno in zvočno izolativnost naših oken.

 

okna dornik

 

Kot majhen družinski kolektiv, znamo prisluhniti prav vsakemu slehernemu kupcu posebej in mu glede na njegove želje lahko svetujemo ter ponudimo visoko kvalitetno PVC okno DORNIK.

Ponujamo vam kompletno storitev: brezplačno ponudbo, svetovanje, ogled in izmere na vašem objektu, izdelava in dobava v najkrajšem možnem času ter seveda strokovna vgradnja na vašem domu! Prav tako vam ponujamo demontažo in odvoz starih oken. Lahko pa se odločite tudi za obdelavo notranjih špalet po sistemu knauf do beljenja. Vse to se trudimo le za Vas saj je poleg kvalitete zadovoljna stranka, naša glavno vodilo in vizija v prihodnosti!

 

Oglejte si naše REFERENCE

 

 

Želite izvedeti več?

 

  

 

PVC OKNA - Izjemno kakovostna okna VEKA

 

 

Sistem VEKA SOFTLINE 70 MD s klasično zasnovo

 

Sistem VEKA SOFTLINE 70 MD s klasično zasnovo70 mm globine s trojnim tesnenjem.

Zelo priljubljena elegantna oblika z rahlo zaobljenimi robovi zagotavlja najmanjšo širino in se s svojim nevtralnim videzom prilagaja kateri koli obliki gradbene situacije.

Ta 70 mm različica dokazano zagotavlja še večjo stabilnost in ima boljše izolacijske lastnosti - in ker ima enako celotno globino, zagotavlja polno združljivost s celotnim sistemom MD.  

 

SOFT LINE 70 MD Okenski sistem

 

 

 

Sistem ALPHALINE 90 MD za popolno energetsko bilanco

 

Veka z novim inovativnim 90-mm sistemom ALPHALINE zaokrožuje ponudbo in ponuja prvi profesionalni sistem z 90 mm globino za serijsko proizvodnjo - z močnejšo ter energetsko varčno tehnologijo. Sistem Alphaline 90 MD je tehnološko in energijsko eden izmed najboljših sistemov okenskega profila in spada v razred A energetske učinkovitosti. Tako se sistem lahko že zdaj ponaša z najpomembnejšo zahtevo po upoštevanju današnjh gradbenih smernicah po minimalni porabi energije pri sami izdelavi in proizvodnji oken.

ALPHA LINE 90 MD s svojo kombinacijo klasičnega oblikovanja in učinkovite toplotne izolacije daleč v prihodnosti razvoja okenskih sistemov. s pravilnim sistemom trojnega tesnenja (Mitteldichtungssystem) se kaže kakovost VEKE ki s svojimi tremi stopnjami tesnenja zanesljivo preprečuje vstop hladnega zraka, umazanije in vlage. Novo razviti profil s geometrijo 6 komor zagotavlja že v osnovni izvedbi visoko toplotno in zvočno zaščito. Poleg tega se lahko vgradi dodatno izolacijsko polnilo v zato posebaj namenjeno komoro v okvir profila, ki še poveča energijsko učinkovitost. ALPHALINE 90 MD ima še veliko drugih pomembnih detajlov ki se tehnično skladajo s vsemi 70-mm sistemi.

 

 

ALPHALINE 90 Okenski sistem

 

 

 

ALU OKNA - Izjemno kakovostna okna VEKA sistema EUROLINE 50 in EUROLINE 72

 

OKNA

 

EUROLINE 50 N

Sistem EUROLINE 50 N je sistem brez prekinjenega toplotnega mosta - enostavni sistemi, notranje predelne stene.


EUROLINE 72 P

Sistem EUROLINE 72 P je sistem s prekinjenim toplotnim mostom primeren za vgradnjo v stanovanjske objekte.


Glede na funkcionalne zahteve uporabljamo za sestavo končnih izdelkov obstojne, visokoizolativne, energetsko varčne ter estetsko dovršene ekstrudirane aluminijaste profile brez ali s prekinjenim toplotnim mostom

Vse okvirje in polnila vam prašno pobarvamo po RAL lestvici (eno ali dvobarvno) ter iz profilov različnih eloksiranih površinskih obdelav in imitacije lesnih vzorcev zato lahko izgled naših izdelkov vedno prilagodimo vsem zahtevam gradbeništva.

 

 

PVC VRATA - Vekin sistem vhodnih vrat


Vhodna vrata izdelana iz VEKINIH profilov, predstavljajo novo kvaliteto vhodnih vrat. Z VEKA-nimi profili za izdelavo vhodnih vrat lahko enostavno in predvsem kvalitetno izvedemo razne tipe vhodnih vrat. Profili imajo močno osnovno konstrukcijo v katero je vstavljena široko dimenzionirana jeklena ojačitev. Prav tako je na vsakem vogalu profil varjen skupaj z dodatnim posebnim kotnikom, ki se vstavi v profil. Vse to pa nam zagotavlja popolno varnost in dolgoročno trpežnost naših vrat ter nas obenem ščiti pred vremenskimi vplivi.

 

 

ALU VRATA - Izjemno kakovostna ALU vhodna vrata

 

Glede na funkcionalne zahteve uporabljamo za sestavo končnih izdelkov obstojne, visokoizolativne, energetsko varčne ter estetsko dovršene ekstrudirane aluminijaste profile brez ali s prekinjenim toplotnim mostom

Vse okvirje in polnila vam prašno pobarvamo po RAL lestvici (eno ali dvobarvno) ter iz profilov različnih eloksiranih površinskih obdelav in imitacije lesnih vzorcev zato lahko izgled naših izdelkov vedno prilagodimo vsem zahtevam gradbeništva.

 

Stranska VRATA


Stranska vrata so izdelana iz VEKINIH profilov, predstavljajo novo kvaliteto vrat. Z VEKA-nimi profili za izdelavo stranskih vrat lahko enostavno in predvsem kvalitetno izvedemo razne tipe vrat. Profili imajo močno osnovno konstrukcijo v katero je vstavljena široko dimenzionirana jeklena ojačitev. Prav tako je na vsakem vogalu profil varjen skupaj z dodatnim posebnim kotnikom, ki se vstavi v profil. Vse to pa nam zagotavlja popolno varnost in dolgoročno trpežnost naših vrat ter nas obenem ščiti pred vremenskimi vplivi.

Lastnosti stranskih vrat:

 

 

 

Rolete

 

Poleti ščitijo pred vročino, pozimi pa prihranijo pri stroških ogrevanja. ali oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali!

 

  

Žaluzije


Žaluzije so mnogokrat veliko več kot le zaščita steklenih površin pred sončnimi žarki in neželenimi pogledi v prostor. Lahko so tako stilski dodatek zunanjemu izgledu objekta, kot lep zaključen izgled notranjosti prostora.

 

 

Plise

 

Plise je sodoben in moden način senčenja prostorov.

Izdelan je iz tkanine, ki je impregnirana z antistatičnim premazom in preprečuje nabiranje prahu. Plise je primeren za vse vrste in oblike oken in vrat.

 

 

Komarniki


Vas motijo nadležne muhe, komarji, molji, ose in drug mrčes? Naši rolo komarniki so preprosta in učinkovita rešitev za preprečevanje vdora mrčesa v notranjost vseh vrst bivalnih prostorov.

 

 

Lamelne zavese

 

Lamelne zavese nadomeščajo klasične notranje zavese.

Lamelne zavese so sestavljene iz vertikalno obešenih tekstilnih trakov. Lahko se jih izdela v več dimenzijah in barvnih odtenkih. Vpad svetlobe reguliramo z obračanjem lamel po vertikalni osi za 180°. Lamele se lahko pere.

 

 

Tende - Markize


Tende poskrbijo za prijetno senco na vašem balkonu, terasi ali pred gostinskim lokalom.

Njihova konstrukcija je zaradi ALU ekstrudiranih profilov zelo močna tudi ko je tenda odprta, ko je pa je zaprta zavzame zelo malo prostora. Izbirate lahko med nešteto vzorci.

 

 

Vrste pogonov

 

Avtomat s trakom (rolete), ročni pogon (večje rolete, zunanje žaluzije, krpan žaluzije), motorni pogon (daljinsko vodenje, časovno stikalo, ročno stikalo).

 

 

Police

 

Police dajo prav tako kot senčila, oknu lep stilski zaključek v prostoru. Police so lahko iz tehničnega marmorja, pvc mase, vodoodporne iverke ali iz Alu pločevine.

 

 

Panoramska stena s PVC pragom

 

Panoramske stene nam ponujajo udoben prehod iz bivalnih prostorov na prosto. Zaradi velikih steklenih površin je prostor vedno svetel tako da se počutimo kot da smo na prostem v naravi.

 

 

Panoramska stena z ALU nizkim pragom


Panoramske stene nam ponujajo udoben prehod iz bivalnih prostorov na prosto. Zaradi velikih steklenih površin je prostor vedno svetel tako da se počutimo kot da smo na prostem v naravi.

 

 

Panoramska stena VEKA slide - NOVOST!


Panoramske stene nam ponujajo udoben prehod iz bivalnih prostorov na prosto. Zaradi velikih steklenih površin je prostor vedno svetel tako da se počutimo kot da smo na prostem v naravi.

 

  

Zakaj izbrati OKNA DORNIK, Andrej Dornik s.p.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

  

Telefonske št.: 01/ 723 90 95, 041/ 849 265, 031/ 697 442

E-mail naslov: info@okna-dornik.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.