Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

PLAKUS d.o.o. Ig

PLAKUS d.o.o. Ig
KontaktPLAKUS d.o.o. Ig
Zabrv 49
1292 Ig
Kontakt051/643-186
Kontakt031/361-374
Kontaktinfo@plakus.si
Kontakt www.plakus.si
Davčna št.:SI81796439
Direktor:Kus Irena, Kus Franc

 

PLAKUS d.o.o. Ig

 

 

O NAS

 

Podjetje PLAKUS d.o.o. Ig. je zasebno družinsko podjetje z 20 letno tradicijo.

 

Podjetje se deli na dve dejavnosti:

 

 

Naš proizvodni program je proizvodnja PVC in ALU stavbnega pohištva. Nudimo profesionalno in celostno storitev pri nakupu stavbnega pohištva. Od izdelave, dobave, kvalitetne montaže in zaključnih del. Prodajni program je primeren za vse vrste objektov, od stanovanjskih hiš in blokov do pasivnih hiš. PVC okna in vrata so izdelana iz priznanih nemških profilov INOUTIC. ALU vrata pa so izdelana iz priznanih ALU nemških profilov SCHÜCO.

 

Spoznajte več ...

 

 

ALU vhodna vrata

 

Tehnična predstavitev

 

Vrata sestavljamo iz profilov Schüco sistema 90 simply smart. To je sistem kateri nam omogoča obojestransko prekrivnost z tri milimetrsko alu pločevino. Vsaka plošča je predizdelana na CNC rezkalnem stroju in prašno lakirana pred sestavljanjem. Tudi profili so končno predizdelani in prašno lakirani pred sestavljanjem. Vsi sestavljeni vogali krila in okvirja so tudi utrjeni z lepilom Schüco Metallkleber. Plošče so na krila lepljena z 3M- ovim lepilnimi trakovi, tudi izolacija je prilepljena na plošče z dvokomponentnim polivretanskim lepilom. Vsa stekla ki so vgrajena v naša krila vrat ali obsvetlobe nam dobavlja Avstrijsko podjetje. Naša vrata odlikuje vrhunska toplotna in zvočna izolacija, modern dizajn, kvalitetna izdelav katera vključuje vse komponente zbrane na enem mestu v celoto in s tem vrhunski proizvod.

 

Spoznajte več ...

 

 

Tudi najbolj zahtevne ideje se da uresničiti.

Preprosto skico vrat računalniško obdelamo in izdelamo vrata po vaših željah.

 

Oglejte si tudi PROSPEKT ALU VHODNA VRATA.

 

 

 

PVC okna in vrata

 

PVC okna in vrata so znana po svoji trdnosti in odpornosti proti škodljivim atmosferskim vplivom, z odličnimi lastnostmi toplotne ter zvočne izolacije nam omogočajo dolgoletno uporabo, varčevanje z energijo in preprosto uporabo. So povsem nezahtevna z vidika vzdrževanja in preprosta za vgradnjo.

V naši ponudbo lahko vključimo več vrst montaže, od preprostega privijačenja elementov pa vse do RAL vgradnje po najnovejših standardih.

 

Z PVC okni in vrati PLAKUS preprosto ne morete zgrešiti

 

Zaradi vsega naštetega ter možnosti različnih barvnih kombinacij so primerna tako za moderne novogradnje kot tudi pri renovacijah starejših stavb. V okviru celostnih storitev, ki jih zagotavljamo našim strankam, vam nudimo izdelavo, montažo in servis naših izdelkov.

 

 

Senčila

 

Senčila v osnovi omogočajo zatemnitev prostora, pa naj gre primarno za zaščito pred zunanjo svetlobo ali pa zaščito pred neželenimi pogledi. Naš prodajni program ponuja različna klasična in praktična senčila, notranje in zunanje žaluzije ter rolete, pa tudi sodobnejše izpeljanke. Ponujamo vam izmero ter izdelavo, montažo in servis naših izdelkov.

 

 

Komarniki

 

Nemalokrat se v toplejših mesecih pojavi problem, ko med zračenjem prostora nemoteno vanj povabimo tudi neželene obiskovalce – komarje in druge insekte. Primerna in praktična mehanska rešitev so komarniki. Po vgradnji vam ni potrebno več zapirati oken in s tem prekiniti dovod svežega zraka. V naši ponudbi boste našli različne komarnike, primerne za vsako okno in vsaka vrata. Ponujamo vam izmero ter izdelavo, montažo in servis naših izdelkov.

 

 

Kovinarstvo

 

V našem podjetju nudimo tudi kakovostne kovinarske storitve:

 

 

 

ZAKAJ IZBRATI PLAKUS d.o.o. Ig ?

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

 

Oglejte si tudi našo GALERIJO.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.:

051/643-186

031/361-374

 

E-mail naslov:

info@plakus.si

 

Skupaj iščemo najboljše rešitve.