Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

RECORD AVTOMATSKA VRATA D.O.O. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom

RECORD AVTOMATSKA VRATA D.O.O. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom
KontaktRECORD AVTOMATSKA VRATA D.O.O. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom
POSLOVNA CONA A 26
4208 ŠENČUR
Kontakt0590 74 100
Kontakt0590 74 101
Kontaktinfo@record.si
Kontakt www.record.si/
Kontakt www.record-av.com
Davčna št.:SI15984931
Direktor:PERO MAKSIMOVIĆ


Za tiste, ki ne želite namesto kvalitetnih avtomatskih vrat kupiti mačka v žaklju!

 

RECORD

 

avtomatska vrata

 vrataNa prvi pogled se zdi, da vsa avtomatska vrata delujejo enako. Trditi kaj takega pa je enako, kot bi rekli: »Med Mercedesom in Cliom ni razlik. Oboje je avto. Ima volan, motor, sklopko… z njim se lahko pripeljete kamor želite…« Verjetno se že nasmihate. Žal pa od prodajalcev avtomatskih vrat pogosto slišite prav to.

Med avtomatskimi vrati so ogromne razlike

Če jih izbirate površno, imate kasneje lahko velike stroške. Največkrat zaradi pogostih obiskov serviserja, začasnih rešitev okvarjenih vrat in odškodninskih tožb poškodovanih strank. V objektih, kjer so veliki pretoki ljudi, se takšne težave še pomnožijo.

Da bi se temu izognili, si morate pred nakupom avtomatskih vrat zastaviti pet osnovnih vprašanj, ki si jih lahko preberete tukaj.

 

avtomatska vrat Record
 

Kakšna vrata potrebujete je odvisno tudi od tega, kam jih boste postavili.

Večina prodajalcev vam bo ponudila »univerzalen« tip vrat, ne glede na to, kam jih nameravate postaviti. Če hočete biti s svojim nakupom zares zadovoljni, pa je potrebno tudi namenu uporabe posvetiti precej pozornosti. Trgovine, gostilne, domovi za starejše občane, bolnišnice, banke ... v vsakem od objektov je z avtomatskimi vrati potrebno rešiti drugačne težave…


vrata recotd


Vrata v trgovino se odprejo neštetokrat na dan.

Pozimi vam skoznje odteka topel zrak, poleti pa morate prostore nenehno klimatizirati. Prodajalke, ki trpijo zaradi prepiha, vam z bolniškimi odsotnostmi povzročajo dodatne stroške in motnje v organizaciji dela. Avtomatska vrata za trgovine morajo biti zato narejena tako, da so odprta čim krajši čas.

Podobno vam tudi v gostilni veliko denarja odteče kar skozi vrata. Pogosto pa uhajajo tudi gostje, nezadovoljni s prepihom, ropotom in neželenimi vonjavami. Samo z avtomatskimi vrati Record, ki so prilagojena prav gostilnam lahko ustrežete vsem in hkrati zmanjšate stroške obratovanja.

 

avtomatska vrata

 

V specializiranih objektih, kjer se nahajajo starostniki in bolniki potrebujete tudi specializirana vrata.

Hiteče osebje, nepokretni bolniki na posteljah in vozičkih, oslabeli starostniki s hojcami …  In stalna nevarnost padcev ter poškodb. Vse to je vsakodnevna realnost bolnišnic in domov starejših občanov. Zagotavljanje varnosti v takšnih objektih je poseben izziv, poleg tega pa je potrebno zadostiti še številnim drugim zahtevam. Npr:


Je vsemu temu sploh mogoče ustreči? Rešitev je avtomatska, elegantna in varčna. Recordova avtomatska vrata za bolnice in avtomatska vrata za domove starejših občanov, vas bodo rešila iz vseh zagat.

 


Ste že kdaj pomislili, da bi imeli avtomatska vrata doma?

Samoumevno se zdi, da se nam v trgovinah, pisarnah in dvigalih vrata odpirajo avtomatsko. Tam kjer bi udobje najbolj potrebovali, pa tega ni. Doma.

Doma  vrtimo škripajoče kljuke, loputamo z vrati in se zaletavamo vanje, kadar nam skoznje pride kdo naproti… Krila klasičnih vrat zasedajo dragocen prostor. Če imamo polne roke, jih ne moremo odpreti. Za pomoč moramo prositi bližnje… ali z nerodnim odpiranjem tvegamo, da bomo pometali črepinje, kar je še posebej neprijetno, kadar imamo goste.

Nič več!

Recordova Pametna vrata® so prva avtomatska vata na svetu, prilagojena za uporabo doma. Nikoli se jih ne boste dotaknili. Odprejo se samo takrat, ko to želite. Takrat, ko se jim približate ali pritisnete na stikalo. Lahko pa se odpro tudi, ko pomahate na točno določenem mestu, ki je drugim skrito. To je vaša skrivnost, ki jo neznanci ne poznajo.

Odprejo se lahko za poljubno nastavljiv čas in za poljubno nastavljivo širino. Če jih odpre vaš hišni ljubljenček, se bodo odprla le toliko, da ga spustijo skozi.

Vse to se dogaja v čisti tišini. Nobenega škripanja, tresenja in ropotanja. Tako boste lažje slišali vzdihe občudovanja svojih gostov… več

 

avtomatska vrata

 

record vrata

 

Kakšna vrata so najprimernejša za vas?

 

okn VRATA alu inotherm kontakt

 

 

 

Želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti ali bi želeli oddati povpraševanje?

 

Telefon: + 386 590 74 100

E-Mail: info@record.si

              

 

          Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali!