Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

RECORD AVTOMATSKA VRATA D.O.O. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom

RECORD AVTOMATSKA VRATA D.O.O. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom
KontaktRECORD AVTOMATSKA VRATA D.O.O. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom
POSLOVNA CONA A 26
4208 ŠENČUR
Kontakt0590 74 100
Kontakt0590 74 101
Kontaktinfo@record.si
Kontakt www.record.si/
Kontakt www.record-av.com
Davčna št.:SI15984931
Direktor:Aleš Pezdirec, namestnik direktorja

 

RECORD AVTOMATSKA VRATA D.O.O.

NAJTIŠJA IN NAJBOLJ VARNA AVTOMATSKA VRATA NA SVETU.

 

avtomatska vrata

 

O podjetju

 

Podjetje Record avtomatska vrata d.o.o. je hčerinsko podjetje švicarskega koncerna agta record ag, ki je že več kot 60 let vodilni na področju izdelave avtomatskih vrat. Avtomatska vrata kupljena pri nas so torej izdelek razvit in narejen v Švici. Kljub temu pa avtomatska vrata record dokončno sestavimo v Sloveniji, saj jih samo na ta način lahko prilagodimo estetskim ter funkcionalnim potrebam slovenskega kupca. Tak način dela omogoča veliko pestrejši izbor izdelkov, takorekoč butično prodajo avtomatskih vrat, ob tem pa ugodnješe cene kot veljajo v Švici.

 

Zdi se, da vsa avtomatska vrata delujejo enako. A so med njimi ogromne razlike. Če izbiramo površno, imamo kasneje lahko velike stroške.

Največkrat zaradi pogostih obiskov serviserja, začasnih rešitev okvarjenih vrat in odškodninskih tožb poškodovanih strank.

V objektih, kjer so veliki pretoki ljudi, se težave še pomnožijo. Dobro je vedeti, na kaj morate biti pri nakupu pozorni.

 

Da bi se temu izognili, si morate pred nakupom avtomatskih vrat zastaviti pet osnovnih vprašanj, ki si jih lahko preberete tukaj.

 

avtomatska vrat Record

 

Želite izvedeti več?

 

 

Kakšna vrata potrebujete je odvisno tudi od tega, kam jih boste postavili.

 

Večina prodajalcev vam bo ponudila »univerzalen« tip vrat, ne glede na to, kam jih nameravate postaviti. Če hočete biti s svojim nakupom zares zadovoljni, pa je potrebno tudi namenu uporabe posvetiti precej pozornosti. Trgovine, gostilne, domovi za starejše občane, bolnišnice, banke ... v vsakem od objektov je z avtomatskimi vrati potrebno rešiti drugačne težave…


 

vrata recotd


Vrata v trgovino se odprejo neštetokrat na dan.

 

Pozimi vam skoznje odteka topel zrak, poleti pa morate prostore nenehno klimatizirati. Prodajalke, ki trpijo zaradi prepiha, vam z bolniškimi odsotnostmi povzročajo dodatne stroške in motnje v organizaciji dela. Avtomatska vrata za trgovine morajo biti zato narejena tako, da so odprta čim krajši čas.

Podobno vam tudi v gostilni veliko denarja odteče kar skozi vrata. Pogosto pa uhajajo tudi gostje, nezadovoljni s prepihom, ropotom in neželenimi vonjavami. Samo z avtomatskimi vrati Record, ki so prilagojena prav gostilnam lahko ustrežete vsem in hkrati zmanjšate stroške obratovanja.

 

avtomatska vrata

 

V specializiranih objektih, kjer se nahajajo starostniki in bolniki potrebujete tudi specializirana vrata.

 

Hiteče osebje, nepokretni bolniki na posteljah in vozičkih, oslabeli starostniki s hojcami …  In stalna nevarnost padcev ter poškodb. Vse to je vsakodnevna realnost bolnišnic in domov starejših občanov. Zagotavljanje varnosti v takšnih objektih je poseben izziv, poleg tega pa je potrebno zadostiti še številnim drugim zahtevam. Npr:


Je vsemu temu sploh mogoče ustreči? Rešitev je avtomatska, elegantna in varčna. Recordova avtomatska vrata za bolnice in avtomatska vrata za domove starejših občanov, vas bodo rešila iz vseh zagat.

 


Ste že kdaj pomislili, da bi imeli avtomatska vrata doma?

 

Samoumevno se zdi, da se nam v trgovinah, pisarnah in dvigalih vrata odpirajo avtomatsko. Tam kjer bi udobje najbolj potrebovali, pa tega ni. Doma.

Doma  vrtimo škripajoče kljuke, loputamo z vrati in se zaletavamo vanje, kadar nam skoznje pride kdo naproti… Krila klasičnih vrat zasedajo dragocen prostor. Če imamo polne roke, jih ne moremo odpreti. Za pomoč moramo prositi bližnje… ali z nerodnim odpiranjem tvegamo, da bomo pometali črepinje, kar je še posebej neprijetno, kadar imamo goste.

Nič več.

 

 

Recordova Pametna vrata® so prva avtomatska vata na svetu, prilagojena za uporabo doma. Nikoli se jih ne boste dotaknili. Odprejo se samo takrat, ko to želite. Takrat, ko se jim približate ali pritisnete na stikalo. Lahko pa se odpro tudi, ko pomahate na točno določenem mestu, ki je drugim skrito. To je vaša skrivnost, ki jo neznanci ne poznajo.

Odprejo se lahko za poljubno nastavljiv čas in za poljubno nastavljivo širino. Če jih odpre vaš hišni ljubljenček, se bodo odprla le toliko, da ga spustijo skozi.

Vse to se dogaja v čisti tišini. Nobenega škripanja, tresenja in ropotanja. Tako boste lažje slišali vzdihe občudovanja svojih gostov… več

 

avtomatska vrata

  

Kakšna vrata so najprimernejša za vas?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 0590 74 100

E-mail naslov: info@record.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.