Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SEZAMY, montaža in prodaja garažnih in dvoriščnih vrat, d.o.o.

SEZAMY, montaža in prodaja garažnih in dvoriščnih vrat, d.o.o.
KontaktSEZAMY, montaža in prodaja garažnih in dvoriščnih vrat, d.o.o.
Slance 20
3221 Teharje
Kontakt041/608-431
Kontakt03/490-36-20
Kontaktsezamy@siol.net
Kontakt https://www.sezamy.si
Davčna št.:SI32368003
Direktor:NOTERSBERG ROMANA

 

KVALITETA, KI PREPRIČA TUDI NAJBOLJ ZAHTEVNE.

 

 

O podjetju

 

Naše podjetje se že 30 let ukvarja s prodajo in montažo garažnih in notranjih vrat. Začeli smo leta 1994 kot s.p., leta 2000 pa smo se preoblikovali v d.o.o.


Naš program ostaja vsa leta enak:

 

 

 

 

Notranja vrata

 

Barve in vzorci notranjih vrat se hitro spreminjajo, pa vendar ostaja bela barva vrat klasična. Tudi Porta Doors se temu prilagaja z novimi površinami in vzorci. Nastala je cela linija belih Premium notranjih vrat : nova lakirana površina in novi modeli. Lahko so samo bela, lahko v kombinaciji z Alu intarzijami. Podboji so v novi Premium dekor foliji. Bela notranja vrata so spet bolj iskana, zato ni presenetljivo, da nastajajo vedno novi modeli. Poleg bele barve, so iskane tudi nove površine v odpornih, 3D laminatih: rahlo hrapava površina v modernih barvah. Nove barve notranjih vrat se zlahka kombinirajo s pohištvom ali talnimi oblogami. Notranja vrata lahko imajo tudi različna polnila : satovje, perforirano ali polno iverico, lepljen les in pa vse bolj popularen MDF – spekter notranjih vrat s tem materialom je vse večji.

 

Spoznajte več ...

 

 

 

Garažna vrata

 

Predstavljamo vam Wisniowski program za dom: klasična dvižna garažna vrata, sekcijska garažna vrata in rolo vrata – ročna ali avtomatska izvedba. Različni modeli, barve in površine garažnih vrat vam omogočajo, da lahko izberete vrata, ki vam ustrezajo. Tu so še vrata za osebni prehod – v enakih vzorcih in barvah kot garažna vrata. Za razliko od drugih proizvajalcev pa vam Wisniowski lahko ponudi tudi kovinska dvokrilna garažna vrata – izolirana ali neizolirana.

 

 

 

Industrijska vrata

 

Široka serija serija različnih tipov industrijskih vrat: sekcijska vrata ( polna ali steklena, z ali brez osebnega prehoda ), rolo vrata ali viseča drsna vrata. Kvalitetni motorji, ki zagotavljajo dolgoletno delovanje. Wisniowski industrijska vrata lahko izpolnijo tudi zahtevne tehnične rešitve in se tudi barvno prilagajajo objektom.

 

 

 

Dvoriščna vrata

 

Wisniowski predstavlja serijo dvoriščnih vrat in ograj. Dvoriščna vrata, ki so mnogokrat že kar nuja, so lahko tudi dopolnitev splošnega izgleda hiše. Vzorci na njih se ponavljajo tudi na ograjah. Klasičen ali moderen izgled, visoka kvaliteta zaščite materiala, različne barve, avtomatika – dvoriščna vrata in ograje za vse okuse.

 

 

 

Oglejte si tudi naše prodajne kataloge.

 

 

Zakaj izbrati SEZAMY, montaža in prodaja garažnih in dvoriščnih vrat, d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

041/608-431

03/490-36-20

sezamy@siol.net

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.