Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SISTEMI SENČIL LANGUS d.o.o.

SISTEMI SENČIL LANGUS d.o.o.
KontaktSISTEMI SENČIL LANGUS d.o.o.
PC Arnovski gozd, Arja vas 102
3301 PETROVČE
Kontakt040/353-759
Kontakt01/200-94-73
Kontaktinfo@sistemi-langus.si
Kontakt http://www.sistemi-langus.si/
Davčna št.:SI66944210
Direktor:MARKO LANGUS

 

 

sistemi senčil  LANGUS

Razširite si življenjska občutja!

 

 

                                    

 

 

O podjetju

 

Najbolj naravna in najstarejša oblika senčila je senca. Po tem, ko so že v antičnih časih za senčenje uporabljali platna, se je v Evropi v 18. stoletju razvil pojem markiza. Danes imamo pestro ponudbo senčil, katerih pomen je zaradi zdravstvenih in ekoloških razlogov večji kot kdajkoli prej.

Naša senčila so kakovostna, narejena po meri in individualnih željah strank. Smo generalni uvoznik in prodajalec znamke Wondwo.

 

LOGO_WOundWO 

Želite izvedeti več?

 

 

Zunanja senčila

 

Neskončno raznolike možnosti senčenja.

 

Z markizami, markizami za zimske vrtove, stranskimi zaščitami ali screen senčili ne povečate prostora le optično temveč uporabite vse prednosti tekstilnih zunanjih senčil. Rolete, zunanje krpan žaluzije, zunanje žaluzije in polkna, so zunanja senčila, ki zadostijo vsem zahtevam ter nudijo dodatno varnostno funkcijo.

 

Markize – sanje o sobi na prostem


Markize začarajo vašo teraso in/ali balkon v dodatni prostor. Zaščita pred škodljivimi UV žarki, zmanjšanje vročine zaradi senčenja in razpoloženjska svetloba, ki sega tudi v prostore za teraso – vse to so aduti markize.

 

markize-zunanja sencila

 

Pergola – markiza – dež ali sonce


Pergola je podprt tekstilni nadstrešek za terase in senčilo. Markiza je montirana na dveh jeklenih nosilcih. ki sta zasidrana v betonsko podlago.

 

pergola-markiza

  

Prostostoječa pergola – dizajn, ki prepriča


Markiza je montirana na dveh jeklenih nosilcih. ki sta zasidrana v betonsko podlago.

 

pergola prostostojeca

 

Dvojna markiza – uživanje svobode

 

WINGLINE se optimalno prilagaja vašim gradbenim razmeram, saj pride v uporabo kot samostoječa in hkrati senči do 58 m2 površine.

 

dvojna markiza

 

Stranska markiza – stvar zasebnosti

 

S tem izdelkom ščitite vašo privatno sfero na terasi ali balkonu pred radovednimi pogledi. Dekorativno zlitje z okolico vam ustvarja prostor na prostem s premično tapeto v naravi.

 

stranska markiza

 

Screen senčilo – primerno oblačilo arhitekture

 

Screen senčila vas bodo čez dan ščitila pred direktnimi sončnimi žarki ter oblekla vaše bivalne prostore v čudovite barve tkanin brez pretirane zatemnitve ali bleščanja.

 

screen sencilo

  

Rolete – pestrost modelov

 

Prednosti masivnih roletnih sistemov so predvsem zaščita pred vročino poleti, pred mrazom pozimi in nepresegljiva varnost pred vlomi. Področje WO&WO roletse razvrščajo med različne modele za posebne rabe. Predstavili vam bomo pestrost modelov.

 

rolete

 

Komarniki – Insekti ostanejo zunaj

 

Nepovabljene goste odganjati s sprejem ali z teško knjigo je napačna pot. Bolje je prej poskrbeti za mir z WO&WO komarniki.

 

komarniki

 

Zunanje žaluzije – tehnika in dizajn v preverjeni kvaliteti

 

Zunanje žaluzije in krpan žaluzije so dobavljive v različnih izvedbah, ki se lahko prilagajajo različnim gradbenim posebnostim. Tako zunanje žaluzije niso le čudovit del uspele arhitekture, temveč so kombinacija idealne brezstopenjske nastavitve zaščite prev vročino, bleščanjem in neželjenimi pogledi.

 

zunanje zaluzije

 

Notranja senčila

 

Tako nastajajo priljubljeni kotički.

 

Uredite si vaše štiri stene prijetnejše za bivanje! Z notranjimi žaluzijami, lamelnimi zavesami, notranjimi roloji, plise senčili ali panelnimi zavesami. V čudovitih barvah in številnih vzorcih. S tem svetlobe ne boste samo usmerjali in jo porazdelili, temveč boste lahko upravljali tudi z barvo svetlobe.

Prijetna svetloba skrbi za dobro počutje. Po našem mnenju je lepa svetloba najpomembnejša pri urejanju prostorov. Zato si prilagodite sončno svetlobo – z notranjimi senčili.

Plise s svojo tkanino prinese v prostor karakterno toploto, zaradi gub pa nastajajo tudi zanimivi svetlobni efekti v obliki trakov, s katerimi se velike steklene površine dekorativno podelijo. Nudi zaščito pred pogledi in hkrati prepušča dovolj svetlobe, s svojim zadržanim načinom pa deluje zelo prijetno za bivanje. Tako nastajajo marsikateri priljubljeni kotički v senci plise senčila.

 

Plise senčila – tako nastajajo priljubljeni kotički

 

Plise s svojo tkanino prinese v prostor karakterno toploto, zaradi gub pa nastajajo tudi zanimivi svetlobni efekti v obliki trakov, s katerimi se velike steklene površine dekorativno podelijo. Nudi zaščito pred pogledi in hkrati prepušča dovolj svetlobe, s svojim zadržanim načinom pa deluje zelo prijetno za bivanje. Tako nastajajo marsikateri priljubljeni kotički v senci plise senčila.

 

notranje_sencilo2

 

Notranje žaluzije – Eleganca v popolnosti

 

Notranje žaluzije so klasika med notranjimi senčili. Njihova prednost je v odličnem reguliranju vdora svetlobe. Lamele se brezstopenjsko zapirajo in odpirajo, s čimer se lahko natančno uravnava količina svetlobe v prostoru. ISODESIGN – je patentirana žaluzija podjetja WO&WO – omogoča popolno montažo, optimalno upravljanje in prepriča z izrednim dizajnom.

 

notranje_sencilo3

 

Rolo senčila – ni nujno, da so vedno zavese

 

Z rolo senčilom iz tkanine dosežete podoben učinek svetlobe, bolje pa poudarite jasne oblike prostora. Rolo senčilo nudi zaščito pred pogledi in potopi prostor v toplo svetlobo. Kljub zaprtosti prostora s spuščenimi roloji, le-ti izžarevajo mir in uravnoteženost. In če želijo vaši otroci pisane vzorce, so roloji dobavljivi tudi v raznih “veselih” vzorcih.

 

notranje_sencilo4

 

Lamelne zavese – za vznemirljive igre svetlobe in sence

 

Bleščeča svetloba, fino umirjena – lamelne zavese se zaradi svoje vsestranskosti dostikrat izkažejo kot idealna rešitev: od enakomerno nežne do vznemirljive svetlobe in zanimivih iger sence – različne širine trakov ponujajo številne možnosti.

 

notranje_sencilo5

 

Panelne zavese – trendi se živijo

 

S panelnimi zavesami združite dekoracijo in udobje na čisto poseben način. Odločitev, ali se panelne zavese uporabijo za senčenje oken in vrat ali pa samo kot delitev prostora je prepuščena posameznim zahtevam. Za dosego vzdušja in prostora – posebej za velike steklene površine je to senčilo zelo primerno.

 

notranje_sencilo6

 

Oglejte si tudi našo AKCIJSKO ponudbo.

 

 

Zakaj izbrati sistemi senčil LANGUS?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

  

Telefonski št.: 041/659-35401/200-94-73

E-mail naslov: info@sistemi-langus.si

 

 

Prilagodite si sončno svetlobo.