Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

STAVBNO POHIŠTVO DOORS D.O.O. - specialist za vrata

STAVBNO POHIŠTVO DOORS D.O.O. - specialist za vrata
KontaktSTAVBNO POHIŠTVO DOORS D.O.O. - specialist za vrata
Pot na Lisice 8
4260 BLED
Kontakt04 589 50 91
Kontaktinfo@doors.si
Kontakt www.doors.si
Davčna št.:SI36056065
Direktor:ALEŠ JERALA

 

DOORS d.o.o.

VHODNA VRATA ZA VAREN IN TOPEL DOM

 

Doors d.o.o.

 

O podjetju

 

Podjetje DOORS d.o.o. je s 01.01.2003 od družbe LIP Bled d.d. prevzelo proizvodnjo vhodnih vrat v Mojstrani in nadaljuje več kot 50 – letno tradicijo izdelave vhodnih vrat. V začetku leta 2011 se je podjetje preselilo na novo lokacijo v blejski industrijski coni.

 

VIZIJA


Po kakovosti in velikosti tržnega deleža v segmentu srednjega in višjega cenovnega razreda se bomo uvrstili v skupino prvih 10. vodilnih evropskih proizvajalcev in ponudnikov vhodnih vrat.

Uporabnikom izdelamo varna in estetska vhodna vrata z odličnimi izolacijskimi lastnostmi. Kupcem zagotavljamo visoko raven storitev potrebnih za uspešno prodajo in spoštovanje dobavnih rokov.

 

POSLANSTVO


Razvijamo, izdelujemo in tržimo vhodna vrata pod blagovno znamko DOORS.

Ustreči željam naših kupcev po varnih in estetskih vhodnih vratih. Pri izdelavi upoštevamo najvišje standarde glede zagotavljanja kakovosti in varstva okolja. Vhodna vrata z odličnimi izolacijskimi lastnostmi.

 

GLAVNE DEJAVNOSTI


Razvoj, proizvodnja in trženje vhodnih vrat za hiše in stanovanja.

Proizvodni program obsega štiri osnovne skupine:

  

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

Lesena vhodna vrata  - prednosti, ki prepričajo

 

LESENA VHODNA VRATA - EDINSTVEN IN NARAVEN LES V NAJLEPŠI OBLIKI


Lesena vhodna vrata s svojimi individualnimi barvami, teksturo in struktura lesa dajejo površinam nepogrešljivo obliko elementa zgradbe. Naj si bo na tleh, kot pohištvo ali pa na površini vrat - naraven les nudi s svojim nezamenljivim izvirnim šarmom ugodno bivanjsko klimo, ki enostavno vabi k dobremu počutju.

 

ODLOČILNE SO PREDNOSTI PRI VAROVANJU OKOLJA.


Lesena vhodna vrata vrata imajo najugodnejši ekološki profil, saj so narejena iz trajno obnovljivega naravnega materiala. V lesu je varno shranjen toplogredni plin CO2. Lesena vhodna vrata pripomorejo k varčevanju z energijo saj z odlično toplotno izolativnostjo zmanjšujejo stroške ogrevanja objekta.

 

NAJKAKOVOSTNEJŠA POVRŠINSKA OBDELAVA.


Lesena vhodna vrata omogočajo prek različnih barvnih tonov in učinkov široke možnosti oblikovanja, prilagojenega dejanskim željam kupca. Naše barve nudijo izjemno zaščito pred vremenskimi in mehanskimi vplivi. Naravno zaščitena in oplemenitena lesena površina vam bo ob pravilni negi nudila dolgoletno zadovoljstvo z vašimi vhodnimi vrati.


MOŽNOST IZBIRE VISOKOIZOLATIVNIH IZVEDB VHODNIH VRAT.


Poleg standardne izvedbe je mogoče izbirati med nizkoenergijskimi ali pasivnimi izvedbami vhodnih vrat.

 

 

 

Les-aluminij vhodna vrata - prednosti, ki prepričajo

 

LES-ALUMINIJ VHODNA VRATA NUDIJO IZJEMNO ZAŠČITO IN ENOSTAVNA NEGO.


Aluminij na zunanji strani vhodnih vrat je robusten in nudi zelo dobro zaščito pred dežjem in snegom. Aluminijasti profili so enostavni za čiščenje in potrebujejo le minimalno nego.


NARAVNA KLIMA, LEPOTA IN OPTIMALEN OBČUTEK BIVANJA.


Les-aluminij vhodna vrata s svojo živahno teksturo lesa na notranji strani vrat poskrbi za najboljšo kakovost bivanja in naravno klimo prostora. Prepričljiv dizajn umesti vhodna vrata kot nezamenljiv unikat v vaš dragoceni prostor. Notranja stran vhodnih vrat je na voljo v različnih barvah in vrstah lesa. Tako je možno vrata estetsko prilagoditi elementom v prostoru.


IZJEMNA KONSTRUKCIJA.


Les-aluminij vhodna vrata nimajo votlih profilov kot ALU vrata, v katerih se lahko pojavlja vodni kondenz. Vrata izdelana v kombinaciji materialov les-alu imajo najugodnejši ekoprofil saj so narejena iz trajno obnovljivega materiala – lesa.


MOŽNOST IZBIRE VISOKOIZOLATIVNIH IZVEDB.


Poleg standardne izvedbe je mogoče izbirati med nizkoenergijskimi ali pasivnimi izvedbami vhodnih vrat.

 

 

 

Energijsko varčna vhodna vrata

 

Kdor danes gradi hišo mora imeti ves čas v mislih cene ogrevanja. Časi poceni kurilnega olja ali drugih energentov so mimo. Pri načrtovanju hiše je torej treba upoštevati lastnosti materialov; predvsem oken, vhodnih vrat in ostalih izolativnih materialov.

Razvoj gradbenih in izolacijskih materialov je sledil potrebam sodobne gradnje, kjer so postavljene visoke zahteve po toplotni in zvočni izolativnosti. Tudi obstoječe hiše skrbni lastniki obnavljajo in dodatno izolirajo.

Pasivna hiša porabi za ogrevanje nič več kot 15 kWh energije (približno 1,5 Liter olja ali 1,5 m3 zemeljskega plina) na kvadratni meter bivalne površine letno. To pomeni več kot 90 % prihranka kWh glede na povprečno ceno ogrevanja, ki jo plačuje večina gospodinjstev v tradicionalnih hišah. Pasivna vhodna vrata ali Nizkoenergijska vhodna vrata podjetja DOORS so primerna za takšne načine gradnje in jih lahko imenujemo tudi ''vrata prihodnosti''.

 

 

 

Funkcijska vrata

 

 

 

AKCIJA / ZALOGA

 

Vhodna vrata na zalogi, razprodaja eksponatov, opuščeni program


Vhodna vrata so na zalogi v naši tovarni. Pred nakupom priporočamo predhodni ogled. Vsa vrata so brez večjih vidnih poškodb ali napak.

Pogled na slike iz zunanje strani! Navedene cene veljajo samo za eksponate in ne vsebujejo stroška montaže in DDV (9,5% če montaža ali 22% brez montaže)!

 

 

Dodatki za vrata

 

 

 

Oglejte si tudi naše reference

 

 

Zakaj izbrati DOORS D.O.O.?

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 04 589 50 91

E-mail naslov: info@doors.si

 

 

Inovativnost, individualno in sodobno oblikovanje.