Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

STEKLARSTVO BP D.O.O.

STEKLARSTVO BP D.O.O.
KontaktSTEKLARSTVO BP D.O.O.
Breznikova cesta 17
1230 Domžale
Kontakt041/349-317
Kontaktinfo@steklarstvo.si
Kontakt http://www.steklarstvo-bp.si/domov.html
Davčna št.:SI47665483
Direktor:PETERKA BOJAN

 

Ste na pravem mestu za inovativne in kvalitetne rešitve iz stekla za dom ter pisarno.

 

 

O nas

 

Steklarstvo BP smo sodobno steklarsko podjetje iz Domžal Breznikova cesta 17, ki se ukvarja s storitvami na področju vseh vrst stekla.

Delovanje podjetja Steklarstvo BP temelji na inovativnem in dovršenem delu, katero izvajamo po željah stranke, saj nam je zadovoljstvo stranke in kvalitetno opravljeno delo na prvem mestu.

Obseg storitev je obširen, saj z nenehnim izpopolnjevanjem sledimo novostim na področju steklarstva in tako skrbimo tudi za konkurenčnost našega podjetja.


 

 

PONUDBA

 

Kopalniški program

 

Kopalnice vam opremimo z različnimi ogledali ter policami različnih dimenzij in oblik.

Ogledala različnih oblik,vzorcev, velikosti in barv izdelujemo po naročilu. Na voljo so različne debeline.
Naš program sestavljajo različni sistemi tuš kabin za tuširanje in sistemi pregradnih sten in paravanov za postavitev na kopalne kadi, prilagojene vašim kopalnicam.

Z uporabo tuš kabin se pri oblikovanju odpirajo številne možnosti, s katerimi lahko pomanjkanje prostora v kopalnicah odlično nadomestimo z občutkom prostornosti. Nudimo kopalniški program tuš kabin z drsnimi ali nihajnimi vrati. Prednost je, da so izdelana po meri in brez okvirjev.

Vašo kopalnico oziroma tuš kabine opremimo z različnimi vrstami kaljenega stekla in kvalitetnim okovjem.

Vrata so montirana s preizkušenimi sistemi okovja priznanih proizvajalcev: DORMA, METALGLAS, OXIDAL, MINUSCO..

 

 

Kuhinjske obloge

 

Steklene kuhinjske stenske obloge


Popestrite svojo kuhinjo z našimi steklenimi oblogami.

Na visoko kakovostno optiwhite kaljeno steklo se po želji stranke doda fotomotiv ali samo barvano po RAL lestvici,foto motive izdelujemo z našim oblikovalcem z vašim sodelovanjem pri oblikovanju željenega motiva,pri nas ni omejitev pri oblikovanju in z veseljem prisluhnemo vsaki želji vsi motivi so prilagojeni vaši kuhinji in dimenzijam stekla.

 

Spoznajte več ...

 

 

Nadstreški in ograje

 

Steklo za nadstreške je kaljeno ali lepljeno, na nosilno konstrukcijo objekta pa se pritrdi z različnimi sistemi okovij.

Steklene ograje dajejo objektu eleganten in lahkoten videz.

Izdelamo vam notranjo ali zunanjo ograjo po meri z INOX konstrukcijo ali pa ograjo brez konstrukcije.

Zastekljujemo okvirje balkonskih ograj z kaljenim steklom, lepljenim triplex steklom, žičnim steklom ali lepljenim kaljenim steklom. Stekla montiramo tudi na že obstoječe konstrukcije.Po želji vam vgraviramo ali speskamo različne vzorce.

 

 

Steklena drsna vrata

 

Steklena drsna vrata so nov dotik dizajna v vašem stanovanju. Prostoru dodajo več estetike in funkcionalnosti kot navadna vrata. Z drsnimi steklenimi vrati lahko rešimo vašo prostorno stisko, saj so primerna tudi za manjše prostore, ne zavzemajo dodatnega prostora in prostor dodatno optično povečajo.

 

Spoznajte več ...

 

 

Pregradne stene

 

Prostore lahko pregradimo s steklenimi stenami v različnih kombinacijah fiksnih stekel in nihajnih ali drsnih vratnih kril iz varnostnega kaljenega,lepljenega stekla.

Predelne stene so zaradi varnosti izdelane iz kaljenega, leplenega stekla. Izbirate lahko med navadnim-prozornim steklom, jedkanim -mat steklom različnih dekorativnih vzorcev ali pa z dekorativnimi folijami z vašimi predlogi ali pa že pripravljenimi motivi.

 

 

Ornamentna / jedkana stekla

 

Z jedkano ornamentnimi stekli polepšate izgled vaših oken in vrat po zadnjih modnih trendih, obenem pa zmanjšate možnost neželjenih pogledov v vaš dom.

V naši ponudbi so ornamentno/jedkana stekla, ki so po vaši želji na razpolago v različnih barvah, velikosti, vzorcih in debelini. Seveda pa je lahko steklo tudi kaljeno.

Izbirate lahko tudi med varnostnimi stekli, lepljenimi, kaljenimi in refleksnimi - skratka naredimo lahko vsako vrsto izolacijskega stekla po vaši želji v najkrajšem možnem času.

 

 

Fototapete

 

V okviru naše dejavnosti vam lahko ponudimo izjemno ugodno ceno tiska na folijo za steklene kuhinjske stene, kopalnice in podobno.

Ponujamo vam vrhunski tisk, in kar je še bolj pomembno odlične cene. Motivi se tiskajo na visoko kakovostnih folijah ter lepijo na zadnjo stran kaljenega optiwhite stekla, tako da so motivi zaščiteni pred vsemi vplivi maščobe in vode.

 

Spoznajte več ...

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

ZAKAJ IZBRATI STEKLARSTVO BP D.O.O.?

 

Ker strmimo h kvaliteti in dovršenosti in ravno s tem ustvarjamo konkurenčnost na področju steklarstva.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

041/349-317

info@steklarstvo.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.