Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

TERADOM d.o.o., Ljubljana

TERADOM d.o.o., Ljubljana
KontaktTERADOM d.o.o., Ljubljana
Cesta Andreja Bitenca 68
1000 LJUBLJANA
Kontakt080/14-12
Kontakt040/666-612
Kontaktinfo@teradom.si
Kontakt www.teradom.si
Davčna št.:SI90085884
Direktor:ABSEC PETER, ERNESTL ALEŠ

 

 

O podjetju

 

Z vgradnjo, prodajo in servisom garažnih vrat se ukvarjamo že od leta 1999, reorganizacija in ustanovitev podjetja TERADOM d.o.o. pa sega v leto 2007.

V vseh teh letih smo z našimi izkušnjami osrečili na tisoče ljudi in tak namen imamo tudi v prihodnje.

Našim kupcem želimo omogočiti nakup pravih garažnih vrat za pravi namen in po pravi ceni. V ta namen imamo v ponudbi širok nabor različnih tipov garažnih vrat različnih proizvajalcev.

 

 

 

 

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

 

Prednost sekcijskih garažnih vrat je, da se odpirajo popolnoma navpično navzgor in se preko krivine na vodilih odprejo horizontalno pod strop.

V večini primerov se vgradijo za odprtino, ob uporabi dodatnih pritrdilnih sistemov pa se lahko vgradijo tudi v odprtino ali pred garažno odprtino.

Potreben prostor za vodila na vsaki strani je minimalno 90mm. Potreben prostor pod stropom je minimalno 110mm odvisno od izvedbe.

Vodila in lamele so izdelane iz vroče cinkane pločevine. Izolativnost lamelam daje polnilo iz poliuretana debeline od 20 do 67mm.

Izbirate lahko med mnogimi modeli in motivi.

 

 

DVIŽNO NIHAJNA VRATA

 

Prednost nihajnih garažnih vrat je, da so cenovno zelo ugodna in enostavna za vgradnjo. Glede na to, da nihajna vrata niso izolirana in ne tesnijo jih priporočamo za vgradnjo v neizolirane in neogrevane garaže, ter za podzemne in druge garaže kjer je priporočljivo zračenje garaže. Dvižno nihajna vrata se odpirajo vertikalno navzgor vendar pri tem zanihajo navzven, tako, da cca.1m pred garažo ne sme biti ovir. Končni položaj odprtih vrat je horizontalno pod stropom. Dvižno nihajna vrata se lahko vgradijo za odprtino, v odprtino ali pred odprtino. Vratno krilo je iz enega dela in je tako kot vodila izdelano iz pocinkane pločevine. Izbirate lahko med mnogimi modeli in motivi.

 

 

STRANSKA DRSNA GARAŽNA VRATA

 

Prednost stranskih drsnih garažnih vrat je, da se namesto pod strop odpirajo ob steni na stran.

Najpogostejši razlog za izbiro stranskih garažnih vrat je ovira na stropu v garaži, ki preprečuje vgradnjo garažnih vrat z odpiranjem pod strop ali pa če uporabnik veliko uporablja vrata le kot osebni prehod.

V večini primerov se vgradijo za odprtino, ob uporabi dodatnih pritrdilnih sistemov pa se lahko vgradijo tudi v odprtino ali pred garažno odprtino.

 

Spoznajte več ...

 

 

ROLO NAVOJNA GARAŽNA VRATA

 

Prednost rolo navojnih garažnih vrat je, da se odpirajo popolnoma navpično navzgor in se navijejo v rolo.

Najpogostejši razlog za izbiro rolo garažnih vrat je, da jih lahko vgradimo pred odprtino z zunanjim navijanjem in se s tem izognemo vsem morebitnim oviram v garaži. Odločite se lahko tudi za izvedbo vgradnje za odprtino ali izvedbo ko se rolo vrata odprejo horizontalno pod strop – podobno kot sekcijska garažna vrata.

 

Spoznajte več ...

 

 

KRILNA VRATA

 

Prednost nakupa dvokrilnih vrat je, da jih lahko vgradimo v vsako garažno odprtino, tudi tam kjer ne moremo vgraditi sekcijskih, nihajnih, stranskih in rolo navojnih vrat. Vrata se izdelajo na točno mero, tako, da se lahko prilagodimo vsaki garaži. Dvokrilna garažna vrata lahko po želji vgradimo v odprtino ali pred odprtino. Okvir in lamele so izdelane bodisi iz pocinkane pločevine in aluminija. Izolativnost lamelam daje polnilo iz poliuretana debeline minimalno 40mm. Izbirate lahko med mnogimi modeli in motivi.

 

 

SERVIS IN VZDRŽEVANJE GARAŽNIH VRAT

 

 

SPOZNAJTE NAŠE AKCIJE!

 

 

ZAKAJ IZBRATI TERADOM d.o.o., Ljubljana?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.:

080/14-12

040/666-612

 

E-mail naslov:

info@teradom.si

 

GARAŽNA VRATA ZA VSAK AVTO