Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

VENTANA stavbno pohištvo d.o.o.

VENTANA stavbno pohištvo d.o.o.
KontaktVENTANA stavbno pohištvo d.o.o.
Škofjeloška cesta 19
1215 Medvode
Kontakt040/580-058
Kontaktinfo@pvc-okna.com
Kontakt www.pvc-okna.com
Davčna št.:SI74362879
Direktor:BEHEK ALEN

 

VENTANA stavbno pohištvo d.o.o.

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

 

 

O nas

 

VENTANA stavbno pohištvo d.o.o. smo zanesljivo podjetje, ki svojim strankam zagotavlja celovite storitve na enem mestu (okna, vrata, policesenčila in gradbena dela).

 

Kvalitetno in ugodno


Svetloba in toplota sta odliki, ki vodita misel našega podjetja. Zato Vam ponujamo kar se da ugodno razmerje med kvaliteto in ceno. Ker vemo, da je investicija v nepremičnine dolgoročna in zahtevna zadeva, naj Vas skozi to vodimo mi s svojim tehnično izpopolnjenim programom na področju stavbnega pohištva ter kvalitetnim in strokovno usposobljenim osebjem.

 

 

Okna

 

Podjetje Ventana izdeluje okna s pomočjo Salamander sistema s petkomornimi profili. Debelina profila znaša 76 mm. Opremljen je z ojačitvami, ki zagotavljajo njegovo trdnost. Za Salamander sistem so značilni odlična toplotna in zvočna izolacija ter dobri statični parametri.

Moderen enokrilni okvir zaobljene oblike daje oknu popolnoma nov slog in izredno eleganten videz. Okna so opremljena z vremensko in UV-obstojnimi tesnili EPDM v sivi ali črni barvi, ki so zasnovana za okna s površino »woodgrain«. Naše podjetje izdeluje tudi okna s sistemom Salamander 76 mm 3D. Ker imamo na razpolago tako širok izbor profilov, lahko izdelamo okna ne samo v različnih oblikah in barvah, ampak tudi z različnimi funkcijami. Po zaslugi različnih vrst profilov nudimo izdelke po meri in za vse vrste potreb.

 

 

Vrata

 

PVC vrata, protivlomna in lesena notranja vrata katere ponuja Ventana d.o.o. poudarjajo značaj doma in prestavljajo njegovo vizitko. Zanesljivost, eleganca in izredno dobre termične lastnosti ter trdnostni parametri kažejo na pomembne razlike med našimi vrati in vrati drugih.

 

 

 

Senčila

 

 

 

Police

 

 

 

Zaključna dela

 

 

 

Oglejte si tudi našo GALERIJO.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

Zakaj izbrati VENTANA stavbno pohištvo d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI.