Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

Vertnik d.o.o.

Vertnik d.o.o.
KontaktVertnik d.o.o.
Žiče 38C
3215 LOČE PRI POLJČANAH
Kontakt051/274-901
Kontakt051/274-903
Kontaktinfo@vertnik.si
Kontakt https://vertnik.si
Davčna št.:SI76232085
Direktor:VERTNIK GORAN, VERTNIK LIDIJA, prokurist

 

Vertnik d.o.o., stavbno pohištvo

PVC okna in vrata vrhunske kvalitete, kakovostnih materialov ter po najboljših cenah. 

O NAS

 

Naši PVC profili so produkt najvišje kakovosti izdelave, napredne tehnologije in inovativnih funkcionalnih rešitev. Odlikujejo jih visoka kvaliteta, vzdržljivost, varnost, varčnost z energijo, eleganca in estetski videz.

Do strank imamo celovit pristop, na voljo smo vam za brezplačni prvi posvet in izmero na domu ter brezplačno profesionalno svetovanje. Dobavni roki od naročila do montaže so kratki, delo opravimo hitro in kvalitetno.

V naši ponudbi najdete okna, vrata, senčila in ostale dodatke, ki jih potrebujete pri prenovi ali gradnji vašega doma. Naši izdelki zagotavljajo najvišjo kvaliteto, vzdržljivost, eleganco, toplotno in zvočno izolacijo ter varnost.

 

 

NAŠI PROIZVODI :

 

PVC Profili

 

Naši PVC profili so produkt najvišje kakovosti izdelave, napredne tehnologije in inovativnih funkcionalnih rešitev. Odlikujejo jih visoka kvaliteta, vzdržljivost, varnost, varčnost z energijo, eleganca in estetski videz.

PVC Stavbno pohištvo

 

Okna in vrata iz PVC so danes zelo priljubljena zaradi mnogih prednosti, ki jih prinaša njihova vgradnja. PVC je okrajšava za neplastificirani polivinilklorid.

Okna in vrata so zelo pomemben del hiše, zato morajo zadostiti dvema kriterijema: varnosti in eleganci. PVC okna in vrata izpolnjujejo obe zahtevi, zato tovrstna okna in vrata hitro nadomeščajo starodobna lesena vrata in okna. Okna in vrata iz PVC se uporabljajo za domače in komercialne namene, na voljo so v različnih stilih in barvah.

 

 

PVC Balkonska vrata

 

Predstavljamo vam enokrilna in dvokrilna PVC balkonska vrata Salamander. 5-komorni sistem in dvojna zasteklitev zagotavljata optimalno toplotno in zvočno izolacijo. Naši proizvodi zagotavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Močni in trpežni materiali bodo poskrbeli, da boste po namestitvi mirni nekaj desetletij. Enostavno vzdrževanje je samo še dodaten plus.

PVC balkonska vrata so idealna izbira za vse, ki želite kakovostna in trpežna vrata elegantnega videza ter z dolgo življenjsko dobo.

 

 

Vhodna vrata

 

Vhodna vrata so tista, ki na goste naredijo prvi vtis, poskrbijo za varnost ter toplotno in zvočno izolacijo.

Poglejte si našo ponudbo kakovostnih vhodnih vrat in njihovih dekorjev.

Cena v ceniku je za dekorje v beli barvi. V ceno je všteta navadna kljuka, RF Inox kljuka ob doplačilu.

 

Ostala ponudba - Ponujamo program Roletarstva Medle

 

 

 

CENIK

 


Zakaj Vertnik d.o.o.?


Želimo ustvarjati produkte, ki bodo pozitivno vplivali na življenjsko okolje in bivanje ljudi. Zato nudimo PVC in ALU stavbno pohištvo najvišje kvalitete. Naši izdelki izpolnjujejo zahteve vseh strank, ki iščejo sodoben in eleganten dizajn ter udobje in funkcionalnost, ki jim bo zagotovila najvišjo raven bivalnega udobja.

 

Obiščite nas v našem prodajnem salonu 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

051 274 901

051 274 903

 

info@vertnik.si

 

PVC okna in vrata vrhunske kvalitete, kakovostnih materialov ter po najboljših cenah.