Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

(A) INOTHERM d.o.o. - Aluminijasta vhodna vrata, ALU vhodna vrata, vhodna vrata iz aluminija

(A) INOTHERM d.o.o. - Aluminijasta vhodna vrata, ALU vhodna vrata, vhodna vrata iz aluminija
Kontakt(A) INOTHERM d.o.o. - Aluminijasta vhodna vrata, ALU vhodna vrata, vhodna vrata iz aluminija
PRIGORICA 98
1331 DOLENJA VAS
Kontakt080 21 71
Kontakt+386 1 835 07 50
Kontaktprodaja@inotherm.si
Kontakt www.inotherm.si
Davčna št.:SI40972437
Direktor:VERICA ŠENK

 

INOTHERM d.o.o.

KAKOVOST S 25-LETNO TRADICIJO

 

O nas

 

Podjetje INOTHERM je hitro rastoče podjetje, specializirano za proizvodnjo aluminijastih vhodnih vrat za družinske in vrstne hiše ter poslovne objekte.

 

ZA VAS IZDELUJEMO VRHUNSKA ALU VHODNA VRATA 

Lastna proizvodnja


Za vas od začetka do konca izdelamo prav vsaka vrata. Na več kot 30.000 m2 sodobnih proizvodnih prostorov obvladujemo vse delovne procese, kar nam dovoljuje stalen nadzor kakovosti in doseganje najvišjih standardov.

Vsaka izdelana vrata so unikat izdelan po vaših željah.

 

Lastna steklarna


Naši začetki izhajajo iz steklarstva. Bogato tradicijo lastne steklarne smo v prenovljeni in posodobljeni tovarni nadgradili z najsodobnejšo steklarsko tehnologijo in vsa stekla za vrata Inotherm proizvedemo sami. Najvišjo kakovost naših stekel potrjuje tudi certifikat RAL.

 

Sodobna lakirnica


Naša lastna sodobna, računalniško vodena in robotizirana lakirnica je zgrajena po najstrožjih okoljevarstvenih in tehničnih standardih. V njej barvamo vse komponente naših vrat in tako zagotavljamo popoln sloj in odtenek barve.

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

SPOZNAJTE NAŠE AKCIJE !!!!

 

 


 

PROGRAMI

 

EXCLUSIV

 

ZAKAJ SO EXCLUSIV VRATA KORAK PRED KONKURENCO?


Vhoda vrata iz serije Exclusiv so plod dolgoletnega razvoja. So unikatno konstrukcijsko zasnovan in tehnološko dovršen izdelek. Od konkurenčnih izdelkov jih loči kakovostna izdelava z uporabo najsodobnejših tehnologij, izjemna statična stabilnost, varnost in izolativnost ter izjemno dolga življenjska doba izdelka.

 

Spoznajte več ...

 

 

EXCLUSIV 3D

 

Vhoda vrata iz serije Exclusiv 3D so plod dolgoletnega razvoja. So unikatno konstrukcijsko zasnovan in tehnološko dovršen izdelek. Od konkurenčnih izdelkov jih loči kakovostna izdelava z uporabo najsodobnejših tehnologij, izjemna statična stabilnost, varnost in izolativnost ter izjemno dolga življenjska doba izdelka.

 

Spoznajte več ...

 

 

SELECT

 

Modele programa Select odlikuje večja steklena površina ali polnilo po dostopnejši ceni, ne da bi sklepali kompromise pri kakovosti. Unikatna konstrukcija lastnega razvoja in uporaba najsodobnejših tehnologij izdelave zagotavljata izjemno statično stabilnost, varnost, izolativnost in dolgo življenjsko doba izdelka.

 

Spoznajte več ...

 

 

DODATNA OPREMA

 

Končno piko na i pa vratom dodate vi sami. Sprehodite se med bogato ponudbo dodatkov in opreme ter svoj vhod prilagodite povsem po svojih željah.

 

 

 

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

 

Klasična, moderna, ekstravagantna, enostavna, … V naši ponudbi najdete več kot 400 modelov vhodnih vrat, ki jih lahko spreminjate po svojih željah.

Naložite sliko svojega pročelja v konfigurator vrat, spreminjajte barve, oblike in dodatke na vratih in izberite tista prava, zase.

 

 

ZAKAJ IZBRATI VHODNA VRATA INOTHERM

 

 

PRODAJNA MESTA

 


 

STOPITE V STIK Z NAMI

  

 

 

Z VAMI OD PRVEGA DO ZADNJEGA KORAKA