Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

A2MONT - ALEŠ AVSENEK S.P.

A2MONT - ALEŠ AVSENEK S.P.
KontaktA2MONT - ALEŠ AVSENEK S.P.
BRIŠE PRI POLHOVEM GRADCU 18
1355 POLHOV GRADEC
Kontakt041/644-108
Kontaktinfo@a2mont.si
Kontakt www.a2mont.si
Davčna št.:SI56286767
Direktor:ALEŠ AVSENEK

 

A2MONT - ALEŠ AVSENEK S.P.

VRHUNSKA KVALITETA

 

 

O nas

 

A2MONT - ALEŠ AVSENEK S.P. smo mlado uspešno podjetje, ustanovljeno leta 2006. Ukvarjamo se s prodajo in montažo notranje opreme (notranja vrata, steklena vrata, drsna vrata, dvokrilna vrata, protipožarna vrata, kljuke za notranja vrata, montaža spalnic, kuhinj, otroških sob, hotelskih sob, recepcije, restavracije itd.)

NAŠE STORITVE:

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

VRATA

 

S tremi blagovnimi znamkami pokrivamo celoten segment notranjih vrat: Notranja vrata Astra – Dekor (CPL), furnirana notranja vrata HGM in steklena vrata Licht & Harmonie.
Vrhunska notranja vrata Grauthoff poleg odlične kvalitete odlikuje tudi moderen dizajn, vrata in podboje različnih blagovnih znamk je možno med seboj tudi kombinirati.
Poleg klasičnih krilnih vrat proizvajalec ponuja tudi nihalna, drsna in funkcijska vrata. Notranja vrata so proizvedena po DIN standardu, poleg standardnih dimenzij vam izdelamo lesena vrata tudi po naročilu.

Tri blagovne znamke vrat – poenoten design.

Tradicionalna izdelava in dinamičen duh sta v skupini Grauthoff prisotna že več kot 50 let. Najvišja priznana kakovost, ustvarjalnost in odprtost, ter zanesljivost je značilno za uspeh družinskega podjetja. Zastopamo vodilnega nemškega proizvajalca Grauthoff, ki posluje v 25 državah Evrope in se že četrtič uvršča med 100 najbolj inovativnih podjetij v Nemčiji.

 

ASTRA

 

ASTRA je specializirani, nišni proizvajalec skupine Grauthoff, ki se ukvarja s proizvodnjo dekor vrat. Je edini proizvajalec v Nemčiji, ki proizvaja samo Dekor vrata in podboje. Osnovno kolekcijo sestavlja 14 različnih dekorjev v modernih barvah in reprodukciji lesa, ter obsežno zbirko laminatov za funkcionalna vrata, ki so namenjena profesionalni uporabi.

 

 

HGM

 

V kolekciji notranjih vrat HGM boste vedno našli ustrezna moderna notranja vrata. Ponujamo široko paleto od tradicionalnih do sodobnih idej, kjer bo vsakdo našel svoj stil.

 

Želite izvedeti več?

 

LICHT & HARMONIE

 

Svetloba je vir življenja. Zato bi je morali imeti čim več; in kar je za nas najpomembenjše so naše lastne štiri stene. To dejstvo se odraža tudi v imenu in filozofiji našega podjetja Licht & Harmonie (član skupine Grauthoff).

 

 

KLJUKE 

 

Kljuka je obraz vrat. Kljuke za vrata so zaščitni znak vsakega doma, ki predstavlja vašo osebnost. V kolekciji so predstavljene kljuke za notranja vrata, visoke kakovosti, primerne za vsak dom in pisarno.
Tradicionalna izdelava in dinamičen duh sta v skupini Grauthoff prisotna že več kot 50 let.

Najvišja priznana kakovost, ustvarjalnost in odprtost, ter zanesljivost je značilno za uspeh družinskega podjetja. Zastopamo vodilnega nemškega proizvajalca Grauthoff, ki posluje v 25 državah Evrope in se že četrtič uvršča med 100 najbolj inovativnih podjetij v Nemčiji.
Kljuke priznanih proizvajalcev Groël, Di Mano in Mano in Olivari spadajo v najvišji kakovostni razred, kar z dolgo tradicijo tudi dokazujejo.

GROËL

MANO DI MANO

OLIVARI

Želite izvedeti več?

 

NUDIMO VAM:

 

REFERENCE

Preglejte zbirko fotografij projektov na katerih smo sodelovali.

 

Področje delovanja:

Svoje storitve vam nudimo na področju celotne Slovenije.

 

Zakaj izbrati A2MONT - ALEŠ AVSENEK S.P.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

Telefonska št.: 041/644-108

E-mail naslov: info@a2mont.si

 

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.