Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

AL-OK stavbno pohištvo d.o.o.

AL-OK stavbno pohištvo d.o.o.
KontaktAL-OK stavbno pohištvo d.o.o.
Trnovo 12
5252 Trnovo pri Gorici
Kontakt031/330-797
Kontakt05/333-10-56
Kontaktinfo@al-ok.si
Kontakt www.al-ok.si
Davčna št.:SI78664233
Direktor:ALAN ŠIRCA

 

 

AL-OK stavbno pohištvo d.o.o.

Prilagodili se bomo vašim željam in potrebam in vas navdušili.

 

 

O podjetju

 

VRHUNSKA PONUDBA IN MONTAŽA OKEN, VRAT, SENČIL IN VEČJIH ZASTEKLITEV

 

ŽE OD LETA 1989

AL-OK d.o.o. je podjetje, ki je z lastno proizvodnjo ALU izdelkov pričelo leta 1989 in jo v letu 1998 razširili s proizvodnjo PVC stavbnega pohištva.


KOMPLETEN SERVIS

Od začetka strankam nudimo kompleten servis, to je svetovanje, projektiranje, izdelavo ter demontažo in montažo stavbnega pohištva.


VELIKA IZBIRA IN VISOKA KAKOVOST

Naše izdelke krasi visoka kvaliteta izdelave, velika izbira vgradnih materialov, tako po izolativnosti kot po barvi vgrajenih profilov z dolgo življenjsko dobo z minimalnim vzdrževanjem ter varnost pred vlomi.

 

 

OKNA

 

Okna PVC

 

PVC okna in balkonska vrata so izdelana iz kakovostnega in trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgo življensko dobo. Odlikuje jih optimalna konstrukcija in dobra zvočna ter toplotna izolativnost, kar je zelo pomembno pri varčevanju z energijo. V naši proizvodnji uporabljamo visokokakovostne profile italijanskega proizvajalca Alphacan.

 

Okna ALU

 

ALU okna so odlično toplotno izolativna okna in so primerna predvsem za zasteklitve večjih odprtin, saj so izjemno stabilna in varna ter enostavna za vzdrževanje in uporabo. V kolikor potrebujete velika okna oziroma so okna v vaši hiši zasnovana tudi kot nosilni elementi, vam predlagamo, da izberete ALU okna.

Trdnost in stabilnost profilov iz aluminija omogočata, da se lahko ti profili uporabljajo za večje in zahtevnejše objekte.

 

 

VRATA

 

Vrata PVC

 

Glavna značilnost PVC vrat je zagotovo njihova trajnost ter občutek varnosti, ko zapustite dom. Visoka kakovost, visoka stopnja toplotne in zvočne izolacije, visok protivlomni standard, velik izbor modelov in barv so le nekatere od vseh pozitivnih strani, ki jih nudimo ob nakupu naših vrat.

 

KLASIČNA

Klasična vrata so enostavno zasnovana vrata, estetsko dovršena, na voljo v različnih barvah, načinih izvedbe, z različnimi stekli.


VRATA S POLNILI

Vhodna vrata s polnili imajo prednost pred drugimi, saj se ob poškodbi stekla lahko zamenja le polnilo, okvir pa ostane enak.

 

Vrata ALU

 

Vrata iz aluminija pogosto uporabljamo pri novogradnjah kadar želimo doseči moderen videz hiše v kombinaciji z modernimi fasadami. Aluminijasta vrata imajo odlično zaščito pred vremenskimi vplivi in so zelo obstojna. Njihova življenjska doba je brez pretiranega vzdrževanja zelo dolga. Prav tako se njihova konstrukcija ne spreminja pri temperaturnih spremembah, njihova barva pa je zelo obstojna. Trdnost in stabilnost profilov iz aluminija omogočata, da se lahko ti profili uporabljajo za večje in zahtevnejše objekte.

  

Protivlomna vrata

 

Vrata iz aluminija pogosto uporabljamo pri novogradnjah kadar želimo doseči moderen videz hiše v kombinaciji z modernimi fasadami. Aluminijasta vrata imajo odlično zaščito pred vremenskimi vplivi in so zelo obstojna. Njihova življenjska doba je brez pretiranega vzdrževanja zelo dolga. Prav tako se njihova konstrukcija ne spreminja pri temperaturnih spremembah, njihova barva pa je zelo obstojna. Trdnost in stabilnost profilov iz aluminija omogočata, da se lahko ti profili uporabljajo za večje in zahtevnejše objekte.

 

 

 

SENČILA

 

PVC polkna

 

PVC polkna so odlična izbira za zaščito pred vremenom, vlomilci, lahko pa so preprosto le okras hiše. Izjemno enostavno vzdrževanje in velika izbira barv ter oblik, je največkrat razlog, da se zanje odločamo. Izbiramo lahko med polknami z gibljivimi lamelami, fiksnimi lamelami ali s polnilom.

Polkna z gibljivimi lamelami omogočajo, da v prostor poleg zraka spustimo tudi svetlobo, še vedno pa so okna zaščitena pred vremenskimi vplivi ter vlomilci.

Polkna z fiksnimi lamelami zagotavljajo enakomerno prehajanja zraka v prostor.

 

 

Polkna ALU

 

ALU polkna so odlična izbira za zaščito pred vremenom, vlomilci, lahko pa so preprosto le okras hiše.

Aluminijasta polkna so enostavna za vzdrževanje, ščitijo pred zunanjimi vplivi, dobavljiva so v vseh RAL barvah in se podajo na vsak objekt.

 

 

Rolete

 

Tako PVC rolete kot tudi ALU rolete imajo svoje prednosti – vsak izdelek svoje. Roletne lamele so lahko iz različnih materialov kot so les, aluminij, jeklo ali umetne mase. Kakovost, izvedba in montaža rolet imajo odločilen vpliv na njihovo uporabo. Rolete zagotavljajo do 25% boljšo toplotno izolacijo pozimi. Sončna svetloba se skorja popolnoma odbije od rolet. Dejstvo pa je tudi, da rolete ublažijo zunanji hrup za 10 decibelov.

 

 

Komarniki


Ponujamo veliko izbiro različnih vrst komarnikov glede na vaše potrebe. 

 

Ostala senčila

 

Nudimo tudi nabavo in montažo vseh ostalih senčil, ki vas ščitijo pred nadležnimi komarji, neprijtenimi zunanjimi vplivi in drugim.

 

 

 

 

Zasteklitve

 

ZIMSKI VRTOVI


Zimski vrt predstavlja obogaten življenski prostor in vam lahko služi za počitek in druženje, v idealnih razmerah pa prinese dnevni prostor v vrt ozirom vrt v dnevni prostor. Poleg tega, da lepo izgledajo, povečajo bivalni prostor, ki ga lahko uporabljate preko celega leta. Lahko je narejen iz PVC ali ALU profilov, ki imata skupne lastnosti – visoko toplotno in zvočno izolacijo, kvaliteto izdelave in enostavno vzdrževanje. Največja prednost zimskega vrta je, da vam v zimskih mesecih, zaradi odlične toplotne izolacije nudi super bivalni prostor zelo blizu narave.

 

NADSTREŠKI

 

Stekleni nadstreški vse bolj nadomeščajo nadstreške, krite z opečnato ali drugo neprosojno kritino, saj so bolj prefinjeni in predvsem pri večjih nadstreških omogočajo, da svetloba neovirano prehaja na spodnjo stran. To pomeni, da notranji prostor, pred katerim je s steklenim nadstreškom pokrita terasa, ni temačen, temveč ostane svetel.

 

FASADE

 

Velika prednost steklenih fasad je predvsem, da velike površine stekla omogočajo, da svetloba proseva globoko v objekt. Zato imamo v notranjosti za stekleno fasado občutek prostornosti, odprtosti in lahkotnosti. Velike površine zasteklitve omogočajo tudi poglede v zunanje okolje in nam omogočajo občutek povezanosti z naravo zunaj objekta. Ob kakovosti izvedbi nam steklena fasada omogoča prihranke pri porabi energije, predvsem v zimskih mesecih. Pozimi se notranjost objekta, kjer je montirana steklena fasada, dodatno pasivno segreva zaradi sončne energije. Pozorni pa moramo biti pri izbiri zasteklitve, saj mora biti ta dovolj izolirana, da se poleti prostor v notranjosti ne pregreva.

 

BALKONI

 

Omogočajo prosto gibanje svetlobe v prostoru, ustvarjajo iluzijo prostora in so lahko so za čiščenje.

 

 

Zakaj izbrati  AL-OK stavbno pohištvo d.o.o.?

 

 

Kako do nas?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.