Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

ALUSIAN D.O.O.

ALUSIAN D.O.O.
KontaktALUSIAN D.O.O.
Videm 6E
1262 DOL PRI LJUBLJANI
Kontakt01/563-81-30
Kontakt041/637-367
Kontaktalusian@siol.net
Davčna št.:SI29628202
Direktor:GREGOR SMRKOLJ

 

 

ALUSIAN D.O.O.

Vašemu domu dajemo varnost in toplino.

 

 

Kdo smo?

 

Tradicija podjetja Alusian sega v leto 1990, ko je Smrkolj Gregor pričel poslovno pot z aluminjastimi okni in vrati. Njegovo pošteno in trdo delo je botrovalo k temu, da je razvil sodobno družinsko podjetje.

S pomočjo najnovejše tehnologije, upoštevanja pridobljenega znanja in izkušenj so nas pripeljale do skupnih ciljev.

Odlikuje nas kakovost, dovršenost z občutkom za estetiko in prefinjenost.

Specializirali smo se tudi za izdelavo in montažo PVC oken, proizvodnjo izolacijskega stekla, izdelavo varnostnega stekla in požarno odpornega stekla. Strankam ponudimo celovite rešitve, prilagojene njihovim potrebam, zahtevam in željam. 

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

OKNA

 

PVC OKNA

 

  

PVC okna so investicija, pri kateri ne bi smeli nikoli pristati na kompromis z nižjo kakovostjo. Zato vam Alusian nudi in zagotavlja kakovosten program PVC stavbnega pohištva, ki združuje ekonomično investicijo, energetsko optimalnost in vizualno dovršenost.

PVC okna podjetja Alusian so izjemno kvalitetna in obstojna. Pomemben dejavnik pri izbiri je dobra informiranost, pri čemer vam pomaga samo podjetje. PVC okna v kombinaciji s pravimi okenskimi profili in maskami, vas bodo navdušila, zato se posvetujte z nami. Preglejte ponudbo in se odločite med vrstami oken: BluEvolution, 3D sistem ter AD+ALU maskami za vaša PVC okna.

 

 

ALU OKNA

 

ALU okna podjetja Alusian zaznamuje izjemna stabilnost in varnost, zaradi česar so primerna tudi za vgrajevanje v večje odprtine. Prav tako je alu stavbno pohištvo zaradi svoje elegance primerno za prenove ali vgradnje objektov v slogu moderne arhitekture.

ALU okna so enostavna za vzdrževanje, hkrati pa nudijo odlično odpornost na zunanje vplive in mehanske poškodbe, saj so izdelana iz visokokakovostnih ALU profilov.

Med široko izbiro barvnih odtenkov po RAL lestvici boste zagotovo našli okno po vaših pričakovanjih. Na izbiro imate tudi PVC-ALU okna in LES-ALU okna, kar pomeni, da gre za okna z PVC ali lesenim okvirjem na katerega je na zunanji strani nameščen ALU prekrivni profil.

 

 

SENČILA

 

V podjetju Alusian vam bomo pojasnili razlike in prednosti posameznih vrst senčil ter pomagali izbrati najprimernejša senčila za vaš dom ali poslovne prostore.

Senčila omogočajo zaščito pred različnimi zunanjimi vplivi, z njimi dosežemo tudi popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nam lahko nudijo odlično toplotno in zvočno izolacijo. S proti-vlomno zaščito nas lahko varujejo pred vlomilci. Z vgrajeno mrežo pa nas ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa v prostor.

Senčila mnogokrat presegajo svoj osnovni namen, ki je zaščita steklenih površin pred sončnimi žarki in neželenimi pogledi v prostor. Moderne izvedbe senčil so lahko stilski dodatek zunanjemu izgledu stavbe ali dekorativni dodatek v notranjosti prostora, nekatera senčila pa imajo tudi proti vlomno komponento.

 

 

Odločitev za primeren tip senčil vam lahko olajšamo s primerno kategorizacijo le-teh:

 

Zunanja senčila:

 

 

Notranja senčila:

 

 

 

STEKLA

 

 

 

VRATA

 

Vrata sodijo med še en vrhunski izdelek podjetja Alusian. Na voljo so različnimi modeli, ki se razlikujejo po vrstah odpiranja. Vsaka PVC in ALU vrata imajo lahko svojo moderno obliko in izgled. Ob morebitnih vprašanjih pošljite poizvedbo na naš e-mail naslov. Vaše povpraševanje bomo analizirali in vam pomagali pri izbiri vaših novih vrat. 

 

DVIŽNA VRATA

 

 

VRTNA VRATA

 

Vrtna ali dvoriščna vrata varujejo in polepšajo vaš dom. Navadno so vrtna vrata prva stvar, ki jo vidijo vaši obiskovalci ali mimoidoči. Ker lahko vrtna vrata v kombinaciji z vrtno ograjo še bolje uresničijo svojo varovalno, predvsem pa estetsko funkcijo, vam v podjetju Alusian nudimo veliko
izbiro krilnih ali drsnih vrtnih vrat iz različnih materialov...

Ker pa se trudimo narediti vaš dom tudi udobnejši, vam lahko vaša nova ali pa že obstoječa
dvoriščna vrata opremimo tudi z električnim pogonom. Tako lahko drsna in krilna dvoriščna vrata
upravljate le s pritiskom na gumb daljinskega upravljalnika.

Poleg samih dvoriščnih vrat priporočamo tudi uporabo manjših vrat za osebni prehod – tako boste
tudi brez avtomobila hitro in udobno vstopili v vaš dom.

 

 

 

Nudimo vam tudi izdelavo, dobavo in montažo: 

 

 

 

Zakaj izbrati ALUSIAN D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

  

Telefonski št: 01/563-81-30, 041/637-367

E-mail naslov: alusian@siol.net

 

IZDELANO V SLOVENIJI.