Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

ALUSIAN D.O.O.

ALUSIAN D.O.O.
KontaktALUSIAN D.O.O.
Videm 6E
1262 DOL PRI LJUBLJANI
Kontakt01/563-81-30
Kontakt041/637-367
Kontaktalusian@siol.net
Kontakt http://www.alusian.si
Davčna št.:SI29628202
Direktor:GREGOR SMRKOLJ

 

 

ALUSIAN D.O.O.

Stojimo za kvaliteto naših izdelkov in storitev.

 

 

O nas

 

Pri podjetju Alusian smo družinsko podjetje, ki je svojo pot začelo že leta 1993. V letih našega poslovanja se je veliko stvari spremenilo, nekaj pa je ostalo enako. Od našega začetka in vse do danes je naša glavna skrb:

»Kvalitetno in korektno izpolnjevanje pričakovanj naših strank, s kakovostnimi izdelki in strokovno montažo.«

 

Spoznajte več ...

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

OKNA

 

PVC OKNA

   

PVC okna Alusian


PVC okna so investicija, pri kateri ne bi smeli nikoli pristati na kompromis z nižjo kakovostjo. Zato vam pri podjetju Alusian nudimo in zagotavljamo kakovosten program PVC stavbnega pohištva, ki združuje ekonomično investicijo, energetsko optimalnost in vizualno dovršenost.

 

ALUSIAN vam ponuja kakovosten program PVC stavbnega pohištva, ki združuje ekonomično investicijo, energetsko optimalnost in vizualno dovršenost. 

 

Spoznajte več ...

 

 

ALU OKNA

 

Alu okna Alusian


ALU okna podjetja Alusian zaznamuje izjemna stabilnost in varnost, zaradi česar so primerna tudi za vgrajevanje v večje odprtine. Prav tako je alu stavbno pohištvo zaradi svoje elegance primerno za prenove ali vgradnje objektov v slogu moderne arhitekture. Alu okna Alusian so izdelana iz profilnih sistemov italijanskega proizvajalca DOMAL.

Nova generacija oken DOMAL združuje arhitekturne in oblikovalske vidike s funkcionalnimi prednostmi konstrukcije. Ozke vidne širine profilov omogočajo večji delež s

 

Spoznajte več ...

 

 

SENČILA in POLICE

 

Zunanja senčila

 

 

Notranja senčila

 

 

Okenske police

 

 

 

VRATA

 

 

 

PANORAMSKE STENE

 

Panoramske stene nas povezujejo z zunanjostjo. V prostor prinašajo svetlobo in ga optično povečajo. Hkrati nam nudijo odprte poglede v naravo, ki jih še kako potrebujemo.

Za izdelavo panoramskih sten uporabljamo kvalitetne alu profile znamke Domal in pvc profile znamke Salamander, ki jih odlikujejo odlično tesnjenje, ter zvočna in toplotna izolacija.

 

Spoznajte več ...

 


 

STEKLA

 

Izolacijsko steklo


Izolacijsko steklo je gradbeni izdelek za zastekljevanje, sestavljen iz dveh ali več steklenih plošč poljubnih lastnosti, ki so med seboj ločene z enim ali dvema medstekelnima prostoroma, napolnjenima z zrakom ali plinom.

Našim strankam želimo zagotoviti celovite rešitve pri nakupu kvalitetnega stavbnega pohištva. V ta namen izdelujemo tudi izolacijska termopan stekla, ki se uporabljajo za zasteklitve stanovanjskih hiš in drugih ogrevanih objektov. Z izolacijskim steklom dosežemo bistveno znižanje izgub pri ogrevanju.

 

Spoznajte več ...

 

 

Zakaj izbrati ALUSIAN D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

  

Telefonski št.:

01/563-81-30

041/637-367

 

E-mail naslov: 

alusian@siol.net

 

IZDELANO V SLOVENIJI.