Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

AM-ŽI gradnje d.o.o.

AM-ŽI gradnje d.o.o.
KontaktAM-ŽI gradnje d.o.o.
Triglavska ulica 12
4226 ŽIRI
Kontakt070/800-500
Kontaktinfo@po-okna.si
Davčna št.:SI79154760
Direktor:MOHORČIČ JOHANA, TAJNŠEK ALJAŽ, prokurist - vodja projektov

 

AM-ŽI gradnje d.o.o.

 KVALITETNO IN ZANESLJIVO.

 

 

O nas

 

Smo mlado in inovativno družinsko podjetje, ki se je specializiralo za sodobno montažno gradnjo ( skeletne hiše ) in suhomontažno prenovo prostorov, izdelavo podstrešnih stanovanj, pregradnih sten ter spuščenih stropov.

Ukvarjamo se tudi s stavbnim pohištvom, kjer s svojimi partnerji iz tujine in Slovenije stranki nudimo dobavo in montažo oken z Alu, Pvc ali lesenimi profili, prav tako tudi vhodna in notranja vrata po izbiri.

Skupaj s svojimi partnerji in pod izvajalci ( električar, vodovodar, slikopleskar, keramičar ) tako stranki nudimo kompletno prenovo ali izgradnjo doma oz. poslovnega prostora.

 

 

OKNA 

 

Na voljo imamo tri vrste profilov:

 

PVC - Salamander GER

Zagotavljanje najvišje energetske učinkovitosti. Rešitev združuje sodobne tehnologije, funkcionalnost in odličen dizajn, kar ima za posledico vrhunska okna. Značilnost sistema je izredno snežno bela barva in sijaj profilov. 

 

ALU - AluProf GER

Sistem MB 86 je sistem, ki se priporoča za varčno gradnjo. Ustvarja ogromne možnosti gradnje. Je trpežen, trpežen in je odličen toplotni in zvočni izolator. Z njegovo uporabo lahko naredite vrata do 3 metre višine.

 

 

 

LES - SLO, POL

Stavbno mizarstvo na podlagi profila Naturo 88 priporočamo za energetsko varčne stavbe. Za profile je značilna zelo dobra izolacija, hkrati pa ohranja optimalno globino vgradnje.

 

 

NOTRANJA VRATA

 

Dobava in montaža modularnih notranjih vrat - okvir z borovega lesa - krilo in podboj iverokal + MDF plošča - CPL folija po izbiri - možna inox ali steklena aplikacija - trojna nasadila - kljuka Hoppe inox Utrecht ( oz.Hope po izbiri)

 

 

MANSARDE


Mansarda ali tako imenovana francoska streha, je ime dobila po arhitektu Franciscu Mansartu ¨očetu¨ podstrešnih stanovanj v 17. stoletju. Mansardni slog omogoča maksimalno uporabo notranjega prostora na podstrešju in ponuja enostaven način za dodajanje ene ali več etaž v obstoječo (ali novo) stavbo, ne da bi bilo nujno potrebno zidanje. Pogosto je dekorativni potencial Mansarde izkoriščen z uporabo konveksne ali konkavne ukrivljenosti in s prefinjenim strešnim oknom. Pogosto videna razlaga za priljubljenost mansardnega stila je, da je služila za zaščito lastnikov pred davki in dežjem. Eden takih primerov te trditve, iz knjige iz leta 1914, Kako narediti državno mesto, pravi: "Monsieur Mansard naj bi se izognil temu nesmiselnemu davčnemu vložku Francije s prilagoditvijo okenske strehe, ki nosi njegovo ime." Danes pa služijo predvsem reševanju prostorske stiske s spreminjanjem podstrešja v bivalni prostor.

 

 

 

Vse svoje storitve vam nudimo na področju celotne Slovenije.

 

  

 Zakaj izbrati AM-ŽI gradnje d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka: 070/800-500

E-Mail naslov: info@po-okna.si

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.