Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

AVTOMATSKA VRATA D.O.O. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom

AVTOMATSKA VRATA D.O.O. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom
KontaktAVTOMATSKA VRATA D.O.O. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom
POSLOVNA CONA A 26
4208 ŠENČUR
Kontakt0590 74 100
Kontakt0590 74 101
Kontaktinfo@faac.si
Kontakt https://www.record.si
Kontakt www.record-av.com
Davčna št.:SI15984931
Direktor:Aleš Pezdirec

  

AVTOMATSKA VRATA D.O.O.

NAJTIŠJA IN NAJBOLJ VARNA AVTOMATSKA VRATA NA SVETU.

avtomatska vrata

 

O podjetju

 

Podjetje Avtomatska vrata d.o.o. je generalni zastopnik švicarske blagovne znamke record, ki je že več kot 60 let vodilna na področju avtomatskih vrat. Avtomatska vrata kupljena pri nas so torej izdelek razvit in narejen v Švici. Kljub temu pa avtomatska vrata record dokončno sestavimo v Sloveniji, saj jih samo na ta način lahko prilagodimo estetskim ter funkcionalnim potrebam slovenskega kupca. Tak način dela omogoča veliko pestrejši izbor izdelkov, takorekoč butično prodajo avtomatskih vrat, ob tem pa ugodnješe cene kot veljajo v Švici.

 

 

Zdi se, da vsa avtomatska vrata delujejo enako. A so med njimi ogromne razlike. Če izbiramo površno, imamo kasneje lahko velike stroške.

Največkrat zaradi pogostih obiskov serviserja, začasnih rešitev okvarjenih vrat in odškodninskih tožb poškodovanih strank.

V objektih, kjer so veliki pretoki ljudi, se težave še pomnožijo. Dobro je vedeti, na kaj morate biti pri nakupu pozorni.

 

Da bi se temu izognili, si morate pred nakupom avtomatskih vrat zastaviti pet osnovnih vprašanj, ki si jih lahko preberete tukaj.

 

avtomatska vrat Record

 

Drsna avtomatska vrata

 

 

Krilna avtomatska vrata

 

 

Izolacijska avtomatska vrata

 

 

Avtomatska vrata record CLEAN

 

 

 

Potivlomna avtomatska vrata

 

 

Dvižna avtomatska vrata

 

 

Vrtljiva avtomatska vrata

 

 

Enosmerni varnostni prehodi

 

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Kakšna avtomatska vrata izbrati, da bodo kar najbolje služila svojemu namenu?

 

Tudi na področje avtomatskih vrat je posegel razvoj računalniške tehnologije. S tem so avtomatska vrata postala izdelek, ki lahko zadosti različnim, tudi povsem specifičnim zahtevam v posameznem objektu. In ne samo to. Na voljo so tudi številne rešetve, ki omogočajo, da se avtomatska vrata vizualno čim lepše vklopijo v prostor. S tem so avtomatska vrata postala tudi estetski in ne samo funkcionalni dodatek.

Ker je ponudba avtomatskih vrat res pestra, je včasih težko ugotoviti, kaj sploh potrebujemo.

 

 

vrata recotd


AVTOMATSKA VRATA ZA GOSTILNEAVTOMATSKA VRATA ZA TRGOVINE

 

Pozimi vam skoznje odteka topel zrak, poleti pa morate prostore nenehno klimatizirati. Prodajalke, ki trpijo zaradi prepiha, vam z bolniškimi odsotnostmi povzročajo dodatne stroške in motnje v organizaciji dela. Avtomatska vrata za trgovine morajo biti zato narejena tako, da so odprta čim krajši čas.

Podobno vam tudi v gostilni veliko denarja odteče kar skozi vrata. Pogosto pa uhajajo tudi gostje, nezadovoljni s prepihom, ropotom in neželenimi vonjavami. Samo z avtomatskimi vrati Record, ki so prilagojena prav gostilnam lahko ustrežete vsem in hkrati zmanjšate stroške obratovanja.

 

avtomatska vrata

 

AVTOMATSKA VRATA ZA BOLNICEAVTOMATSKA VRATA ZA DOM STAREJŠIH OBČANOV

 

Hiteče osebje, nepokretni bolniki na posteljah in vozičkih, oslabeli starostniki s hojcami …  In stalna nevarnost padcev ter poškodb. Vse to je vsakodnevna realnost bolnišnic in domov starejših občanov. Zagotavljanje varnosti v takšnih objektih je poseben izziv, poleg tega pa je potrebno zadostiti še številnim drugim zahtevam. Npr:

 


Je vsemu temu sploh mogoče ustreči? Rešitev je avtomatska, elegantna in varčna. Recordova avtomatska vrata za bolnice in avtomatska vrata za domove starejših občanov, vas bodo rešila iz vseh zagat.

 

 

AVTOMATSKA VRATA ZA BANKE

 

Vlomi in ropi bank niso več samo zgodbe iz napetih ameriških filmov, ampak vse večkrat zgodbe iz dnevnih novic. Roparji običajno vstopijo kar skozi vrata.

Varnostni inženir v banki mora zato poskrbeti, da je vhod kar najbolj zavarovan, hkrati pa vrata ne smejo predstavljati ovire za stranke.

 

Spoznajte več...

 

 

AVTOMATSKA NOTRANJA VRATA ZA DOM

 

PAMETNA VRATA SO RAZVITA PRAV ZA UPORABO DOMA

 

Odsotnost vseh šumov vam omogča, da vrata postavite kamorkoli. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu varovanja ni bojazni, da bi stisnila otroka ali hišnega ljubljenčka. Tudi če zmanjka elektrike, ne boste ostali zaprti. Mehanizem se v tem primeru samodejno sprosti in vrata lahko brez težav odprete ročno.

 

 

NAJ SE VAM TUDI DOMAČA VRATA ODPREJO BREZ DOTIKA.

 

Ta misel se vam morda zdi nekoliko nenavadna. Verjetno si niti ne znate dobro predstavljati, kje bi doma imela takšna vrata.

Pomislite: Vitka in elegantna steklena vrata imate namesto vhoda v kuhinjo. Ko pridete iz trgovine, vam tudi doma ni treba vrečk najprej odložiti na tla, da bi lahko prijeli za kljuko.

 

Spoznajte več ...

 

avtomatska vrata

  

Kakšna vrata so najprimernejša za vas?

 

 

SERVIS IN VZDRŽEVANJE

 

Za vas smo organizirali zelo dobro poprodajno podporo in servisno storitev


Na dežurni telefonski številki 041 613 670 smo vam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Na dežurnem telefonu lahko naročite servis ali zastavite vprašanje, kadar ne veste, kaj pritisniti na krmilniku avtomatskih vrat. Dokler vam serviser svetuje samo po telefonu, je pomoč za vas brezplačna.

 

S podjetjem record lahko sklenete tudi servisno vzdrževalno pogodbo


Na podlagi pogodbe lahko za vaša vrata še bolje poskrbimo. Življenjska doba avtomatskih vrat je namreč neposredno povezana s tem, kako zanje skrbite. Za optimalno delovanje vrat zato priporočamo, da se enkrat letno opravi redni vzdrževalni servis.

 

Spoznajte več ...

 

 

OGLEJTE SI TUDI NAŠE REFERENCE.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

0590 74 100

info@faac.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.