Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

EKO HIT JANEZ KOTAR S.P.

EKO HIT JANEZ KOTAR S.P.
KontaktEKO HIT JANEZ KOTAR S.P.
Praproče pri Temenici 1
1296 ŠENTVID PRI STIČNI
Kontakt041/676-165
Kontaktinfo@ekohit.si
Kontakt www.ekohit.si
Davčna št.:SI11418800
Direktor:JANEZ KOTAR

 

EKO HIT JANEZ KOTAR S.P.

Z vami že več kot 25 let.

 

 

O nas

 

EKO HIT JANEZ KOTAR S.P. smo izkušeno podjetje, ki se lahko pohvali s svojimi dolgoletnimi izkušnjami.

Zagotavljamo kvalitetne storitev in odlično ceno.

Nudimo celovite rešitve na enem mestu in poskrbimo za zadovoljstvo strank.

 

Želite izvedeti več?

 

 

PVC OKNA

 

 

PVC okna – cenik in popust na standardne mere ter dostava na objekt


PVC okna – cenik, vseh modelov v naši ponudbi, ima dodaten popust, če se odločite za katerikoli model v standardni meri. Enako velja tudi za vsa vhodna vrata iz naše ponudbe. Poleg standardnih mer imamo v ponudbi tudi odlično izbiro netipičnih velikosti, katere lahko individualno prilagodimo tako stanovanjskim objektom, kot tudi javnim zgradbam. V naši ponudbi so tudi visokokakovostni glineni oz betonski samočistilni strešniki z edinstveno površinsko zaščito, ki ne vpijajo vode in so odporni na mah, za katere jamčimo celo do 50 let. Ob naročilu katerihkoli izdelkov iz naše ponudbe, vam jih le te lahko dostavimo na vaš objekt v naši režiji. 

 

VHODNA VRATA

 

 

PVC VRATA

 

PVC vrata "Z", odpiranje navznoter, je še en izdelek, ki uživajo veliko povpraševanje kupcev. Inovativna tehnologija profila pomeni, da uporaba velike komore za jekleni profil kateri izboljša statiko končnega izdelka. Oblikovanje se nanaša na videz oken vrat, ki vam omogoča, da se popolnoma ujemajo profili pohištva.

Standardna ponudba obojestranski ročaj s ključavnico, aluminij pragom in zastekljene stekla. So na voljo za doplačilo: bližje, dodatne ključavnice, vstavite razreda "C" ali zaklepanje vrat ograjo. Namesto zasteklitve je mogoče uporabiti PVC plošče napolnjene s peno.

 

Strešna kritina Rőben

 

 

Strešna kritina TERRAN

 

Čistilne naprave

 

Biološke čistilne naprave, delujejo na osnovi aktivnega mulja

Pri izbiri čistilne naprave je potrebno upoštevati več nasvetov; Velikost izberete glede na število stalno živečih oseb v objektu, mesto postavitve do 15 m z možnostjo iztoka očiščene vode, reaktor čistilne naprave mora biti kompakten, stabilen, najboljše, da je narejen iz enega kosa- 100 % vodotesnost s povoznostjo do 1500 kg brez betoniranja. Da ni električnih komponent v sami posodi, čiščenje odpadne vode z visoko učinkovitostjo do 99 %, dolga garancija do 50 let pomeni večjo varnost nakupa, subvencioniranje s strani države. Ugodno ceno, glede na kvaliteto. Vse te karakteristike imajo naše čistilne naprave , ki delujejo po SBR tehnologiji MIKRO SOLIDO, najbolj prodajana ali pretočne čistilne naprave. 

 

 

Zbiralniki za vodo

 

 

Voda in vrt

 

Jašek za vodo naj bo na dostopnem mestu

Jašek za vodo je pomemben prostor tako za prečrpalni kot tudi merilni sistem, filtre in peskolov za žleb, saj so to ključni sklopi za regulacijo in nadzor. Merilni prostor je namenjen vgradnji višinomera za odčitavanje. Le ta se naj vgradi na dostopno površino tako, da je dostopen serviserjem in odčitovalcem. Je brez dna, kar omogoča prehod toplote pod termoizolacijski pokrov, kjer akumulira toploto in tako varuje instalacijo pred zamrznitvijo. Prečrpalni prostor je nameščen pod zemljo in je namenjen nivojskemu izenačevanju višinskih razlik z reguliranjem preko sekalne črpalke za vodo s plovcem v posodo. Ima vgrajen nepovratni ventil in ventil za primer servisa ter PPR plastične cevi.

 

Spoznajte več ...

 

 

Biološki aktivator

Prečrpalni jaški

 

 

Filtri in oprema za ribnike

 

 

Rezervni deli

 

 

Vsem našim strankam nudimo:

 

 

Vse naše storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

Spoznajte tudi naše AKCIJE.

 

Naši partnerji:

 

 

Zakaj izbrati EKO HIT JANEZ KOTAR S.P.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska št.: 041/676-165

E-mail naslov: info@ekohit.si

V veselje nam bo sodelovati z vami.