Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

Glin TIS d.o.o.

Glin TIS d.o.o.
KontaktGlin TIS d.o.o.
LESARSKA CESTA 10
3331 NAZARJE
Kontakt+386 (0)3 83 98 600
Kontakt+386 (0)3 83 98 550
Kontakt+386 (0)3 83 98 644
Kontaktprodaja@glin.si
Kontakt http://www.glin.si/
Davčna št.:SI63579227
Direktor:VRHOVNIK DARIJA

 

Tradicija, ki ji lahko zaupate že 110 let - Glin TIS d.o.o.

 

 

O nas

 

Skupina GLIN nadaljuje več kot 110 letno tradicijo industrijske predelave lesa v Nazarjah.

Naša osnovna dejavnost je proizvodnja lesenega stavbnega pohištva, katerega izdelujemo tudi v kombinaciji z aluminijem, iz smreke ali macesna. Okenski profili so debeline 68 ali 92mm. Zasteklitev in tesnjenje ustrezata tudi najzahtevnejšim normam toplotne in zvočne izolacije.

V naši paleti lesenih izdelkov so poleg oken in vrat še montažne hiše, strešna okna, okenska polkna in podstrešne stopnice. Celovitost ponudbe pa zaokrožujemo s paleto spremljajočih storitev, kot so montaža, svetovanje pri novogradnjah in zahtevnih energetskih sanacijah, izvajanje zaključnih del po končani vgradnji stavbnega pohištva ter servis in vzdrževanje.

Naši cenjeni kupci so poleg številnih individualnih strank tudi javne ustanove (vrtci, šole, zdravstveni domovi, občine…) ter gradbeni inženiringi, kjer se srečujemo z zelo zahtevnimi projekti. Na standardnem programu pa sodelujemo z vsemi večjimi trgovci v Sloveniji. V tem obdobju je bilo narejenih čez 1,2 mio kosov oken.

 

 

Zgodovina

 

 

Podjetja, ki so delovala pod blagovno znamko Glin so v preteklosti združevala različne lesarske dejavnosti in so kljub številnim organizacijskim spremembam ohranila v današnjem času svojo temeljno dejavnost, to je proizvodnjo stavbnega pohištva.

 

Začetki predelave lesa v Nazarjah segajo nazaj do leta 1901, ko je bila postavljena prva industrijska žaga, takrat druga po velikosti v Sloveniji, katere lastnik je bila italijanska firma Fratelli Feltrinelli. Obseg lesne predelave je skozi desetletja z gradnjo novih proizvodnih obratov postopoma naraščal.

 

Leta 1929 je bila zgrajena takrat največja zabojarna v Sloveniji, izvoz zabojev v Izrael je rešil podjetje iz krize.

 

Leta 1960 zgrajen obrat predelave stavbnega pohištva ter nova mehanizirana žagalnica.

 

Leta 1967 je bila zgrajena takrat največja in najmodernejša tovarna ivernih plošč v državi, v začetku osemdesetih pa še obrat za oplemenitenje ivernih plošč in proizvodnjo pohištva ter žagalnica za drobno hlodovino.

 

Leta 1978 pridružitev predelave ivernih plošč SOZD-u Gorenje Velenje in s tem širitev tržne mreže in uvajanje novih proizvodov.

 

Leta 1992 razdružitev s koncernom Gorenje in reorganizacija Glina z ustanovitvijo hčerinskih družb v okviru holdinga.

 

 

Poslanstvo in vizija

 

POSLANSTVO

V skupini Glin imamo postavljene prioritete tako v odnosu do zaposlenih kot do okolja. Med najpomembnejše štejemo varnost zaposlenih, skrb za njihovo zdravje, pozitivno naravnanost… Pomembna vrednota je vlaganje v strokovno izobraževanje, ki vodi v inovacije in večjo konkurenčno sposobnost podjetja. V vseh fazah poslovanja delujemo prijazno do okolja.

 

VIZIJA

Na temeljih več kot 110 letne tradicije želimo postati najbolj priznan izdelovalec stavbnega pohištva v Sloveniji. Svoj položaj želimo utrditi tudi na segmentu montažnih hiš, predvsem pa želimo dvigniti prodajo vseh naših izdelkov na tujih trgih. Slednje bomo dosegli s povečanjem prihodkov na že osvojenih trgih ter z odpiranjem novih tujih trgov.

 

 

Okna

 

 

 

Spoznajte LES-ALU okno ki podira standarde v panogi - Glin LINE 99

okna GLIN

 

Okno Glin LINE 99 ima poravnane linije tako na zunanji kot na notranji strani, kar mu daje zelo moderen in privlačen videz. S kombinacijo ustrezne troslojne  zasteklitve, širine profila  in tesnjenja lahko doseže toplotno prehodnost tudi pod 0,8 W/m2K in je primerno za vgradnjo v pasivne in nizkoenergijske hiše. Izdeluje se iz profilov  68 ali 82 mm.


LESENA OKNA

 

Vrata

 

 

 

Polkna in senčila

 

 

 

Montažne hiše

 

NAŠE PREDNOSTI:

 

 

Ostali program

 

Poleg vseh vrst oken in vhodnih vrat, ponudbo lesenih izdelkov za vaš dom dopolnjujemo s strešnimi okni, podstrešnimi stopnicami in piknik garniturami. Za tiste, ki ste vešči dela z lesom pa imamo na zalogi različne dimenzije lepljenih plošč in okenskih lepljencev.

 

 

Naše storitve

 

 

 

8 X ZAKAJ Glin?

 

 

 

Naše reference

 

 

 

 

 

 

- SLOVENIJA:

 

 

- ITALIJA:

 

 

- NEMČIJA, AVSTRIJA

 

 

- IZRAEL:

 

 

- IRSKA:

 

 

- HRVAŠKA, GRČIJA, CIPER, ŠPANIJA:

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI!

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več nas kontaktirajte na:

Telefonski št.: +386 (0)3 83 98 600, +386 (0)3 83 98 550

E-mail naslov: prodaja@glin.si

Z veseljem vam bomo pomagali!