Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

GOG senčila d.o.o.

GOG senčila d.o.o.
KontaktGOG senčila d.o.o.
Zgornje Bitnje 134a
4209 Žabnica
Kontakt040/556-551
Kontaktinfo@dobrozasenci.si
Kontakt www.dobrozasenci.si
Davčna št.:SI51030772
Direktor:GOGALA JANEZ

 


 

O NAS

Naše načelo je, da trgu ponudimo le najboljše rešitve na področju senčenja, pa naj bo to zunanje ali notranje. Številne zadovoljne stranke, nam dokazujejo, da smo na pravi poti in da delamo dobro. Naši sistemi vam lahko nudijo le dekorativni učinek v prostoru, lahko pa vam nudijo tudi velik prihranek pri energetskih rešitvah. Ne nudimo vam le nakupa, temveč s strokovnim svetovanjem izberemo za vas najbolj učinkovito senčilo, poskrbimo za strokovno montažo in seveda tudi za dolgoletno dobro delovanje. Vsa naša senčila so narejena po meri in le iz najboljših materialov. Prepričajte se o naši kvaliteti in nas kontaktirajte za svetovanje ali izmero. Veselimo se sodelovanja z vami.

 

NAŠA SENČILA IMAJO VELIKO POZITIVNIH UČINKOV

 

 

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

 

 

NAŠA PONUDBA

 

NOTRANJA SENČILA

Estetsko dovršena notranja senčila, ki vam bodo polepšala ambient in izboljšala klimo v prostoru. Izbor najrazličnejših sistemov, tkanin in barv bo zagotovo zadovoljil vaša pričakovanja tako na estetskem kot tudi tehničnem področju.Rolo zavese

 

 

ZUNANJA SENČILA

Zunanja senčila, so tehnično in dizajnersko odličen dodatek k vaši zunanji podobi hiše. Vaše prostore bodo ščitila pred neprijetnimi vremenskimi vplivi (pozimi mraz, poleti vročina), sodobno oblikovani sistemi, pa bodo vašemu ambijentu dodali tudi velik poudarek na estetiki. Zunanja senčila so postala nepogrešljivi del arhitekture, tako privatnih kot tudi javnih in poslovnih objektov. Naša zunanja senčila, so izdelana iz najkvalitetnejših materialov in po zadnjih zahtevah sodobnega oblikovanja.

 

KOMARNIKI

Komarniki so ena boljših naložb v vaše stanovanje, saj se boste za vedno znebili nadležnega mrčesa. S komarniki boste enostavno prezračili stanovanje, ne da bi bilo potem polno nadležnih muh, hroščev ali komarjev. Različne izvedbe, vam omogočajo uporabo skorajda na vseh oknih in vratih, po hiši ali stanovanju. Elegantne oblike in barve profilov, se lepo podajo obstoječemu stavbnemu pohištvu, naprednejši sistemi, so lahko tudi integrirani v kasetah žaluzij ali rolet in je sistem tako praktično neviden. Mreža, ki prekriva odprtino, je tudi odličen filtrator zraka in vam v prostor pride bistveno manj neželenega prahu. Kvalitetni materiali, vam omogočajo dolgoletno uporabo.

 

 

OSTALO

Zadovoljne stranke, nas prosijo, da ponudbo venomer dopolnjujemo, saj vedo, da pri nas dobijo le najboljšo kvaliteto in najboljši servis. Tako se je osnovna dejavnost izdelave in montaže senčil razširila še na sorodne panoge, ki pa ji vsako leto še kakšno dodamo. Naša ponudba, se bo v kratkem razvila še v vrtno pohištvo, žari, dodatki, grelniki za terase, namenske luči za terase. Verjetno imamo že kakšno od naštetih ponudb v programu, le na splet nam jo še ni uspelo spraviti, le brez skrbi povprašajte, z veseljem vam bomo pomagali.

 

 

 

REFERENCE

Naj ne govorijo le besede. Oglejte si naše delo v praksi in se o naši strokovnosti prepričajte tudi sami!

Veselimo se, da bomo kmalu tudi vam zagotovili več kot le senco.

 

 

NASVETI

 

 

Pomagamo vam, katero senčilo izbrati in najti popolna senčila za vsako okno.

 

 

ZAKAJ IZBRATI GOG SENČILA?

 

 

KONTAKT

Telefonska številka:

040-556-551


Elektronska pošta:

info@dobrozasenci.si

 

Kontaktirajte nas
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja