Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

HAUSMART, stavbno pohištvo d.o.o.

HAUSMART, stavbno pohištvo d.o.o.
KontaktHAUSMART, stavbno pohištvo d.o.o.
Sv. Duh 139
4220 Škofja Loka
Kontakt080 87 74
Kontaktinfo@hausmart.si
Kontakt www.hausmart.si
Davčna št.:SI70741611
Direktor:UROŠ KREK

HAUSMART, stavbno pohištvo d.o.o.   

Kvaliteta ni več luksuz…

 

 

 

O nas:

Družba Hausmart je nastala kot posledica dolgoletnih poslovnih in proizvodnih izkušenj njenih ustanoviteljev v številnih državah zahodne Evrope in ZDA. Že od začetka svoje dejavnosti je imela ambicije zavihteti se med najbolj prepoznavne dobavitelje KVALITETNIH stavbnega pohištva in opreme za kar najbolj ugodne cene. Tu pa se naše ambicije ne končajo, saj se vedno trudimo ponuditi še kanček več od konkurence. To je naš poslovni in tehnični »know-how«, ki se izraža skozi celovit in dovršen dizajn naših prodajalen, reklamnega gradiva ali spletne predstavitve na eni strani ter izdelek najvišje kakovosti za najugodnejšo ceno v regiji na drugi strani. Prav zahvaljujoč tem lastnostim gremo vedno še korak naprej v iskanju novih kvalitativnih in cenovnih rezerv pri izboru naših dobaviteljev.

In kaj to na koncu pomeni za Vas, našo stranko? Ker smo sposobni neprestano minimizirati stroške na najnižjo možno mero, učinkovito izdelovati in pa optimizirati marže na minimalne zadostne vrednosti, Vam vselej lahko zagotovimo najugodnejšo ponudbo na trgu.

 

 

Kdo so naše stranke?

Naše stranke so grosisti iz različnih držav EU, razvojna in gradbena podjetja, v mreži naših prodajalen pa tudi končni kupci, ki gradijo hišo svojih sanj ali pa so se odločili zamenjati stara okna za nova. O tem, da te ambicije ostajajo uresničene, priča danes že razširjena maloprodajna in veleprodajna mreža na področju srednjeevropske regije.

 

 

Naši izdelki:

VRATA

 

 

OKNA

 

 

SENČILA IN DODATKI 

 

GARAŽNA VRATA

 

 

Proizvodnja:

Vsi izdelki, ki jih dobavljamo, so narejeni izključno ob uporabi najmodernejših, polno avtomatiziranih tehnoloških enot, kjer računalniško voden proizvodni proces z nenehno kontrolo kakovosti praktično onemogoča človeško napako ter tako zagotavlja najvišjo kakovost. Samoumevnost je tudi izkoriščanje najnovejših razvojnih dognanj skupaj z redno kontrolo inštituta za preizkušanje, ki za naše izdelke, kot so na primer plastična okna ali plastična in vhodna vrata, izdaja potrebne certifikate. Tudi zato naša plastična okna, plastična ali garažna vrata izpolnjujejo najstrožje tehnične standarde, kar zagotavlja dovršeno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo.

 

 

Kdo so naši dobavitelji?

Naši dobavitelji so najpomembnejša podjetja s področja izdelave stavbnega pohištva, katera se po svoji velikosti in obsegu proizvodnje uvrščajo v sam vrh ne samo v Srednji Evropi, temveč so vidni igralci tudi že v celotni EU.

 

Oglejte si naše reference

 

 

Naše storitve nudimo po celotni Sloveniji

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

E-mail naslov:

info@hausmart.si

 


 

 

VESELIMO SE SODELOVANJA Z VAMI