Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

KOSEC TIM D.O.O.

KOSEC TIM D.O.O.
KontaktKOSEC TIM D.O.O.
Perovo 26 (1241 KAMNIK), P.E Tbilisijska 57b
1000 LJUBLJANA
Kontakt01/831-05-08, 01/256-17-56
Kontakt040/880-080 (g. Branko)
Kontaktprodaja@kosec-trade.si
Kontakt https://www.kosec-trade.si/
Davčna št.:SI56332092
Direktor:BRANKO KOSEC

 

Kosec Trade - vrhunska oprema doma

 

Predstavitev podjetja


V podjetju Kosec Trade, ki deluje od leta 2001, smo specializirani za prodajo in montažo oken, vrat in senčil v najrazličnejših oblikah (pvc, les, les/alu, alu). Smo pooblaščeni prodajalec za izdelke podjetja Inles d.d., slovenskega proizvajalca stavbnega pohištva z priznano kakovostjo in dolgoletno tradicijo. Poleg oken in vrat nudimo tudi širok izbor različnih vrst senčil, okenskih polic in ostalih dodatkov.

Velik poudarek dajemo na kakovost ter strokovno montažo. Z dolgoletnim poslovanjem in znanjem zagotavljamo inovativne rešitve, ki so prilagojene vsakemu posameznemu kupcu!

V podjetju Kosec Trade smo fleksibilni in vedno najdemo rešitev, ki ustreza željam naših kupcev. Vedno smo odprti za novosti, ki jih prinaša moderna arhitektura, še vedno pa znamo izvesti storitev tudi na tradicionalni način. Popolnoma se prilagodimo željam naših kupcev. Predvsem pa vedno želimo da je kakovost na prvem mestu, saj le takšni izdelki omogočajo dolgoročno uporabo in zadovoljstvo strank.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Okna

 

 

 

Vrata

 

 

 

Senčila

 

 

 

Dodatki

 

 

 

Pohištvo po meri

 

Leta 2012 smo v našem podjetju začeli z lastno proizvodnjo notranjega pohištva po meri. Nudimo Vam strokovno svetovanje. Pri izdelavi uporabljamo le najboljše materiale.

Pohištvo je v celoti prilagojeno Vašim željam in ga izdelamo sami, v lastni proizvodnji. Obdelava poteka na najnovejših CNC strojih. Detajli so skrbno izdelani in dopolnjujejo vrhunski dizajn. Pri nas kupljeno pohištvo vam pripeljemo na dom in ga zmontiramo.

Pri delu smo natančni, držimo se dogovorov in spoštujemo naše kupce, kar je po našem predpogoj za trajnostni razvoj podjetja in zadovoljstvo kupcev. Našim kupcem zagotavljamo ekonomične in inovativne rešitve.

 

Po meri Vam izdelamo:

 

 

 

Montaža

 

Ne glede na to ali gre za novogradnjo ali obnovo vašega stanovanja, je zelo pomembno, da je stik med oknom in steno dobro zatesnjen in brez vidnih odprtin ali poškodb okenskega okvirja, saj lahko le tako zagotovimo toplotno in zvočno izolativnost. Sodobna kemija nam omogoča montažo oken tudi v vremensko manj ugodnih pogojih, zato montaže potekajo v vseh letnih časih ob zagotavljanju enake kakovosti izvedbe.

 

 

Naši partnerji

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonske št.: 01/831-05-08, 01/256-17-56040/880-080 (g. Branko)

E-mail naslov: prodaja@kosec-trade.si

 

Ustrežemo željam vsakega kupca.