Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MCA INŽENIRING, MATJAŽ ČERNOŠA S.P.

MCA INŽENIRING, MATJAŽ ČERNOŠA S.P.
KontaktMCA INŽENIRING, MATJAŽ ČERNOŠA S.P.
Lahovna 10a
3000 CELJE
Kontakt041/692-114
Kontaktmca@t-1.si
Kontakt http://www.mca-okna.si/
Kontakt http://www.mca-vrata.si/
Davčna št.:SI30350956
Direktor:MATJAŽ ČERNOŠA

 

MCA INŽENIRING, MATJAŽ ČERNOŠA S.P.

STROKOVNOST, KVALITETA, DRŽANJE DOGOVOROV

 

 

O podjetju

 

Podjetje sestavlja izkušena ekipa ljudi (prodajnih svetovalcev, proizvajalcev, inženirjev, montažerjev) notranjih in zunanjih sodelavcev, ki deluje na področju stavbnega pohištva že 7 leto. V tem času smo opremili veliko stanovanjskih in tudi poslovnih objektov. Naš cilj je delati kakovostno in v roku dogovorjenega časa.

Nudimo: stavbno pohištvo okna, vrata (zunanja in notranja), drsne stene, senčila in zimske vrtove.

Obrnite se na nas, kadar potrebujete celostno rešitev vgradnje notranjih vrat od načrta do izbire materialov, barv, dobave in montaže. Nudimo vam brezplačno strokovno svetovanje na vašem objektu.

Se priporočamo.

 

 

Želite izvedeti več? 

 


Skupaj bomo izbrali najugodnejšo ponudbo in najvišjo kakovost za vas.

 

STORITVE 

 

Lesena okna

 

Les je tradicionalni material, ki ga za izdelavo oken uporabljamo že stoletja. Za les se odločimo, kadar želimo že na zunaj prikazati toplino in prijaznost svojega doma. Les nas zagotovo ne bo razočaral, saj so navadna lesena okna ne samo estetska, temveč tudi izjemno energetsko učinkovita in okolju prijazna. Lesena okna tako lahko postanejo glavna vez notranjosti vašega doma z okolico, v kateri se nahajate.

Lesena okna imajo precej nezanemarljivih prednosti, a tudi nekatere specifične lastnosti, katere je dobro poznati, preden se odločite za njihov nakup.

Pri lesenih oknih je treba paziti predvsem na kakovost lesa in izdelave, saj nam le ta zagotavlja dobre lastnosti okna, ki bo služilo svojemu namenu. Svetujemo vam, da izberete kakovostna lesena okna iz lepljenega lesa, ki so zaščitena z ustrezno zaščito, da ohranijo videz naravnega lesa in obdržijo lastnosti naravnega materiala.

Prednosti lesenih okvirjev:

 

 

PVC okna

 

Posamezniki ponavadi posegajo po PVC oknih, ker so ta cenovno zelo ugodna in ne zahtevajo prevelikega vzdrževanja. PVC okna prav tako dosegajo najvišje zahteve energijske učinkovitosti, so dobro izolativna.
PVC okna so izdelana iz plastičnih profilov, ki zagotavljajo visoko toplotno in zvočno izolativnost, obstojnost, varnost in enostavno vzdrževanje. Izbirate lahko med številnimi oblikami in tipi odpiranj oken ter pestro ponudbo akrilkolornih barv in lesnih dekorjev.

Prednosti PVC oken

 

 

ALU okna

 

ALU okna so primerna predvsem za zasteklitve večjih odprtin, saj so izjemno stabilna in varna ter enostavna za vzdrževanje in uporabo.

Prednosti ALU okvirjev:

 

 

LES-ALU okna

 

LES-ALU okna so najboljši primer stavbnega pohištva iz naravnih in trajnih materialov. Naravna atmosfera lesenih oken združena z zaščitno oblogo iz aluminija ki zagotavlja trajno in kakovostno zaščito lesnih oken ne glede na vremenske razmere.

Prednosti LES-ALU oken:

 

 

Notranja vrata

 

Notranja vrata so element pohištvene opreme s katerimi si polepšamo naše bivanjske ali poslovne prostore.

Notranja vrata so estetsko in tehnološko dovršena notranja vrata s pridihom italijanske modernosti in brezčasnosti. V ospredju so čiste linije, brez nepotrebnih dodatkov in minimalistično oblikovana osvetljenost.

V kolekciji MCA IP je mogoče izbirati med različnimi modeli notranjih vrat:

 

 

Zimski vrtovi

 

Zimski vrt da bivanju povsem novo dimenzijo. Omogoča nam, da uživamo v vrtu preko celega leta. Zimski vrt lahko postane kakovostna nadgradnja bivalnega prostora in pomemben povezovalni element med notranjim in zunanjim delom našega objekta. Sodobni materiali omogočajo enostavno izgradnjo zimskega vrta. Montažni sistem gradnje omogoča veliko različnih oblik, čeprav prevladujeta oblika kvadra ali polovice valja. Pomemben je zunanji videz zimskega vrta. Uporabimo lahko enake arhitekturne elemente, kot jih ima naš obstojoči objekt ali pa oblikujemo nekaj čisto novega.

Prednosti

 

 

Zakaj izbrati MCA zimski vrt?

 

1. Hitra odzivnost in ažurnost.
2. Konstruiranje inovativnih zimskih vrtov.
3. Brezplačno svetovanje.
4. Brezplačne izmere in 3D izris.
5. Neprecenljive dolgoletne izkušnje in znanje.
6. Vgradnja kakovostnih materialov.
7. Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.
8. Natančnost in upoštevanje dobavnih rokov.

 

 

Dvižno-drsne stene

 

Sodobne arhitekturne smernice narekujejo vedno večje steklene površine. Zadnje čase so zelo aktualne izvedbe, pri katerih sega steklo od tal do stropa, brez okvirjev, tako z notranje kot z zunanje strani. Drsna vrata omogočajo večjo prehodnost, dajejo občutek zračnosti in povezanosti z okolico. Pri drsnih stenah je ključnega pomena mehanizem odpiranja. Pri večjih zasteklit­vah se uporablja dvižno-drsni mehanizem, kar pomeni, da drsno krilo dvignemo na koleščke z ležaji ter tako dosežemo tekoče odpiranje oziroma zapiranje. Poznamo pa tudi nagibno-drsni sistem odpiranja, ki ga običajno uporabljamo pri manjših zasteklitvah.

 

 

Vhodna vrata

 

Vhodna vrata so tisti element na hiši, ki najbolj celovito vplivajo na samo podobo hiše. So nekakšna vez med notranjostjo in zuanjostjo našega bivališča. Pri sami izbiri bodite pozorni na to, da so vrata izdelana kakovostno. To pomeni, da so stabilna, mehansko odporna, dobro zatesnjena in varna.

Pri izbiri vhodnih vrat je potrebno upoštevati veliko spremenljivk, kot so dimenzije vrat ter njihovo pozicioniranje, material, iz katerega bodo izdelana, ter ne nazadnje tudi kako vhodna vrata zaščititi na dolgi rok.

Razpolagamo z ustrezno tehnološko opremo, znanjem in izkušnjami, tako da razvijamo, izdelujemo in montiramo vhodna vrata iz lesa, PVC, ALU ali ALU-PVC na enostavnih objektih kakor tudi na najzahtevnejših projektih.

Glede na naše 7 letne izkušnje smo mnenja, da je naša največja prednost v hitri prilagodljivosti in kakovosti storitve. Vsakemu naročilu posvečamo vso pozornost posebej, saj poiščemo najustreznejše rešitve glede na želje strank in možnosti izvedbe.

 

  

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

 

Zakaj izbrati MCA INŽENIRING, MATJAŽ ČERNOŠA S.P.?

 

  

STOPITE V STIK Z NAMI

 

  

Telefonska št.: 041/692-114

E-mail: mca@t-1.si

 

Za vsa dodatna vprašanja nas prosim kontaktirajte.