Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MN Group d.o.o.

MN Group d.o.o.
KontaktMN Group d.o.o.
Brezovica 1; RAZSTAVNI SALON: Pelechova cesta 15
1235 RADOMLJE
Kontakt080/22-00
Kontakt040/634-348
Kontaktinfo@mn-group.eu
Kontakt www.mn-ograje.si
Davčna št.:SI81253583
Direktor:MATEJ NARAT

 

MN Group d.o.o.

 

    

Smo družinsko podjetje, specializirani v industriji aluminija, jekla in industrijskih panelov, z več kot 40.000 m2 prostorov in 25 proizvodnih enot. 

 

 

O nas

 

Naše družinsko podjetje MN GROUP d.o.o. izdeluje in montira drsni sistem, ki je primeren za zunanje prostore kot so terasa, zimski vrt, pergola, balkon, letna kuhinja, bazen, atrij, itd. Prav tko pa je drsni sistem izjemno uporaben notranje prostore, za zasteklitev pisarn in pregradnih sten.

Na brezplačni laserski izmeri se boste lahko posvetovali z našim strokovnjakom o načinu zasteklitve, prav tako pa lahko v okviru zasteklitve poskrbimo za dodatna dela oziroma projekt prevzamemo v celoti. To velja za dela, kot so odstranitev trenutne zasteklitve, izgradnja nadstreška in steklene strehe, suho montažna dela, aluminijaste in inox ograje, senčila ter vse elektroinštalacije in telekomunikacije v sodelovanju s podizvajalci/partnerji.

 

 

ZAUPAJTE NAM VAŠ PROJEKT - Skupaj bomo postavljali nove mejnike 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Zimski vrtovi

 

Zimski vrt brez vertikalnih stebrov, z možnostjo popolnega umika steklenih sten.

 

Namesto tradicionalnih oken, si privoščite popoln razgled, ki je obenem zelo funkcionalen, saj se odpre celotna steklen stena, ne glede na število kril, hkrati pa bodo polepšala zunanji izgled vašega doma in sodobno zaokrožila notranjo urejenost.

 

 

Terase

 

Ustvarite si dodatno dnevno sobo z nemotenim razgledom in prehodom.

 

Rešitve, ki jih ponuja naš sistem zasteklitve so preproste, vzdržljive, estetske in izjemno praktične za uporabo.

Zasteklitev vaše terase ali balkona poveča udobje in uporabnost zunanjega bivanja. 

 

 

Balkoni

 

Izkoristite balkon tudi v hladnih in mokrih dneh, ne da bi zastrli razgled.

 

Dovolite, da postane vaš balkon s pomočjo zastekljevanja prijeten zaprt dodatni prostor, ki poveča vrednost vašemu imetju.

 

 

Letne kuhinje

 

Uporaba letne kuhinje skozi celo leto.

 

Če imamo hišo z velikim vrtom ali leseno teraso, doma ali ob na morju, lahko uživamo v čarih vrtne kuhinje. Kuhinja na prostem bo tako postala mesto vsega dogajanja na domačem vrtu. Poletne nevihte, dež, veter, zima in sneg niso ovira, v kolikor svojo letno kuhinjo zasteklite z našim drsnim sistemom.

 

 

Restavracije

 

Omogoča prilagajanje ambienta glede na vremenske pogoje in letni čas. S tem sistemom zagotovite, da je sezona na vrtu skozi celo leto. Prav tako sistem izjemno dobro zvočno izolira, brez da bi s tem zakrival kakršen koli pogled. Idealna rešitev za kadilski zakon, saj imate lahko pozimi na vaši terasi kadilnico ali pa nadstrešek. S tem postane vrt še bolj privlačen za vaše stranke, katere bodo lahko uživale v razgledu, katerega nudi vaša restavracija.

 

 

Pregradne stene

 

Če želite na atraktiven način prostoru dodati funkcionalnost bodo pregradni zidovi vašem prostoru povečali udobje in samo uporabnost na preprost način, ki jih ponuja zgolj naš revolucionarni sistem Narat endless view. Steklene stene so lahko premične ali stacionarne, odvisno od vaših želja.

 

 

Tehnologija

 

 

 

 

Oglejte si tudi našo galerijo.

 

 

 

MN PERGOLA pripada družinskemu podjetju MN GRUP d.o.o. z dolgoletno tradicijo in specializacijo na področju konstrukcij iz eloksiranega aluminija in nerjavečega jekla.

Izbirate lahko med EKO PERGOLAMI ali BIOKLIMATSKIMI PERGOLAMI na 4 ali 2 stebra ali v popolnoma viseči izvedbi. Pergole ponujajo ogromno opcij za personalizacijo in nadgradnjo konstrukcije, zato vam z veseljem pomagamo najti dodatke, ki vam bodo popestrili uporabniško izkušnjo.

 

 

 

MN Group d.o.o. ekskluzivno zastopa podjetje KRISPOL.

KRISPOL je vodilni proizvajalec visokokakovostnih garažnih vrat, oken, senčil, vhodnih vrat in izdelkov za industrijske objekte. Naši izdelki so na trgu že več kot 20 let. Od samega začetka si prizadevamo ustvarjati rešitve, prilagojene potrebam sleherne stranke. Šli smo dlje in združili kvaliteto, varnost in fleksibilnost. Naša ponudba še širi iz leta v leto in ponuja obširen izbor izdelkov za dom. Tudi danes smo odločeni, da izpolnimo naš cilj približati se željam strank in njihovim vizijam idealnega doma.

 

 

IZDELKI ZA DOM

 

 

IZDELKI ZA PODJETJA

 

 

V našem družinskem podjetju MN GROUP d.o.o. izdelujemo in montiramo ograjne sisteme, ki so primerni za stanovanjske hiše in poslovne objekte. Pri novogradnjah ali adaptacijah se projektanti, investitorji ter posamezniki odločajo za materiale, ki so večni in ne potrebujejo vzdrževanja.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

  

KONTAKTIRAJTE NAS

 

 040/634-348

info@mn-group.eu

 

Vaša zamisel je naš izziv.