Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

PVC OKNA - INTERALTA, Marjan Železnik s.p.

PVC OKNA - INTERALTA, Marjan Železnik s.p.
KontaktPVC OKNA - INTERALTA, Marjan Železnik s.p.
Klenovo 2A
3272 RIMSKE TOPLICE
Kontakt0599 491 78
Kontakt041 708 276
Kontaktinfo@interalta.si
Kontakt https://www.interalta.si
Davčna št.:SI46730028
Direktor:MARJAN ŽELEZNIK

 

INTERALTA PVC OKNA IN VRATA

STROKOVNOST, KVALITETA, IZKUŠNJE

 

 

O podjetju

 

Pri podjetju INTERALTA slovimo po visoko kakovostnih in kvalitetnih izdelkih. Specializirani smo za izdelavo PVC/ALU stavbnega pohištva ter njegovih dodatkov. Vizija našega podjetja je, da bi postali vodilni na področju proizvodnje, dobave in montaže PVC in aluminj oken in vrat za področje Slovenije. Vodilo vsega našega ustvarjanja pa je vrhunska kakovost ter hitra odzivnost in strokovnost.

Svoji viziji že več kot 15 let trdno sledimo tako, da se danes lahko pohvalimo z lastno proizvodnjo, ki nam omogoča hitro dobavo in popolno neodvisnost od drugih dobaviteljev. S spojitvijo aluminija in plastike pa smo segli tja, kamor drugi ne morejo.

Vsi naši izdelki so visoko kakovostni in opazni, ne samo da vam bodo v ponos z njimi boste zadovoljni in drugačni.

 

 

Želite izvedeti več?

 

Komarniki

 

Izberite prave komarnike za optimalno zaščito

Komarniki so danes postali resnično nepogrešljiv del naših oken. Z njihovo pomočjo se ubranimo nadležnega mrčesa, ki nam krati spanec in lahko brezskrbno uživamo v toplih poletnih nočeh. V podjetju Interalta vam nudimo širok nabor različnih komarnikov, ki bodo zadostila vsem vašim željam in potrebam. Oglejte si našo bogato ponudbo komarnikov v različnih barvah, materialih in izvedbah.

V naši ponudbi boste nedvomno našli prave komarnike za vaš dom ali poslovni prostor.

Nudimo vam izdelavo, montažo in popravilo. Za več informacij pa nas pokličite ali obiščite in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri.

 

 

 

PVC okna

 

PVC okna za manjše toplotne izgube


Marsikdo, ki se odloči za nakup novih oken, kaj kmalu ugotovi, da to ni tako enostavno, kot izgleda na prvi pogled. Na voljo je namreč ogromno proizvajalcev, ki nudijo okna različnih cenovnih razredov, izdelanih iz različnih materialov.

Pri izbiri novih oken je zato potrebno upoštevati lastnosti, ki resnično vplivajo na kakovost okna, s tem pa tudi na udobje bivanja ter z njim povezane stroške. Nujno je, da izberete okna, ki nudijo dolgoročno vzdržljivost ter dolgo življenjsko dobo z minimalno količino vzdrževanja. Nikar ne pozabite niti na odlično soočanje z zunanjimi vplivi, temperaturami ter padavinami ter na visoko toplotno izolativnost. Vse to in še več vam lahko ponudijo PVC okna Interalta! Prav gotovo boste med različnimi modeli visoko kakovostnih oken lahko izbrali tiste, ki ustrezajo vašemu načinu življenja ter lastnosti zgradbe.

 

 

 

 

ALU okna

 

ZANESLJIVA IN DOLGOROČNA NALOŽBA

 

 

TROCAL AluFusion so okna nove generacije.

Poleg osnovnih funkcij, ki jo imaj aluminijasta pokrivna maska, je prednost tudi v gibljivem stiku profila iz aluminija s plastičnim okenskim krilom, saj zasteklitvene letvice niso potrebne.

 

 

Okna nove generacije.

ALU-CLIP je sistem PVC oken na katerega je neposredno z zunanje strani pritrjena ALU obloga. Unikatne satovne komore povečujejo stabilnost okna.

 

 

Profili PVC OKEN

 

Od vodilnih ponudnikov profilov, kot so TROCAL PVC OKNA, zasluženo kupci pričakujejo več kot prvovrstno paleto izdelkov. Uspeh na trgu, je možen le z združitvijo moči - sodelovanje med proizvajalcem profilov in njihovimi partnerji.

Iz tega razloga, TROCAL ne zaračunava ustnih storitev svojim partnerjem, vendar to izkorišča kot temeljno strategijo, ki je dosledno usmerjena na potrebe strank v vseh poslovnih procesih. S pomočjo pri načrtovanju, oglaševanju in prodaji in s številnimi drugimi storitvami - TROCAL vsakemu od svojih partnerjev pomaga natančno s podporo katero potrebuje, zlasti v današnjih časih na zelo spornem konkurenčnem trgu proizvodnje oken. Na kratko - TROCAL vseh svoje poslovne procese obrača v koristi strank. Primarni cilj je izboljšati odnose s strankami v partnerstvu.

 

Nekatere od prednosti profilov PVC OKEN TROCAL:

 

 

 

Notranja vrata

 

 

 

Vhodna vrata PVC

 

 

 

Okovje za okna

 

Naša okna in vrata so opremljena z visoko kvalitetnim okovjem vodilnega proizvajalca WINKHAUS

 

Nekatere od prednosti WINKHAUS okovja:

 

 

Številni argumenti govorijo v prid okovju activPilot:

 

 

 

Barve

 

Izberite pravo barvo za vaša PVC okna


Kadar dajete prednost videzu lesa, se vam ni treba odpovedati odlikam oken iz PVC-umetne mase, niti se vam ni treba odpovedati trenutno zelo priljubljenim vzorcem, kot sta oregonski ali gorski bor.

Profili PVC oken so izdelani iz posebno trdne plastike in prevlečeni s posebno večplastno folijo iz umetne mase. V lesene vzorce oblečeni PVC okenski profili se enostavno čistijo in so nezahtevni za vzdrževanje. Poleg tega so PVC okna izjemna odporna na vremenske vplive.

Zamudno delo s premazovanjem lahko mirne duše odmislite, saj jih PVC okna ne potrebujejo.

 

 

Stekla

 

Stekla za vse namene

 

 

 

Okenske police

 

Sestavni del okna so okenske police, ki naredijo prostor še lepši.

Okenske police dajejo prijeten občutek udobnosti in so glavni zaključek vsakega okna.

PVC notranje okenske police so v sredini votle z več prekati, kar zagotavlja večjo trdnost. Obstojne so na vlago ter enostavne za čiščenje in neobčutljive na odrgnine. Okenske police so primerne za novogradnje, kakor tudi za prenove. Na voljo imate v več barvah.

Ponujamo vam tudi zunanje ali notranje police iz marmorja, v več barvah.Police ne vpijajo vode in so odporne na vse vremenske razmere (voda, kisline, soli, UV-žarke). Na vašo željo vam dobavimo in montiramo police drugih materialov ter oblik.

 

 

 

Senčila

 

 

 

 

Oglejte si tudi naše reference.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.  

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonske št.: 

0599 491 78

041 708 276

 

E-mail naslov: 

info@interalta.si

 

 

INTERALTA ... ZANESLJIVA IN DOLGOROČNA NALOŽBA.