Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

ROLTEK d.o.o.

ROLTEK d.o.o.
KontaktROLTEK d.o.o.
ŽELODNIK 19
1233 DOB PRI DOMŽALAH
Kontakt01 / 724 00 00
Kontakt01 / 724 00 10
Kontaktprodaja@roltek.si
Kontakt http://www.roltek.si/
Davčna št.:36860514
Direktor:KOSEC JANEZ

 

ROLTEK d.o.o. - Ko hočete nekaj več!

 

 

O podjetju

 

ROLTEK je slovenska mednarodno uveljavljena blagovna znamka za sisteme senčenja z glavnim poudarkom na funkcionalnosti, estetiki in dolgi življenjski dobi.

Odgovornost do okolja je za ROLTEK izjemnega pomena. Zato pri izdelavi naših proizvodov uporabljamo izključno obnovljivo energijo in okolju prijazne materiale, ki jih je možno reciklirati.

 

Naš program sestavljajo:

 

 

Lahko nam zaupate od svetovanja do izvedbe!

Nudimo vam celotno storitev - od svetovanja do izvedbe. Kvalitetno izvedbo storitve vam lahko ponudimo, ker smo na podlagi dolgoletnih izkušenj in nenehnega usposabljanja razvili:

Naše podjetje je med prvimi pridobilo certifikat TÜV standard ISO 9001.

Naj vas montaža in popravila ne skrbijo!

Naše izkušene monterske ekipe bodo poskrbele za strokovno in brezhibno vgradnjo izdelkov Roltek.

 

  

Rolete

 

Zakaj izbrati rolete?


Rolete so idealno senčilo za vsako okno. Od vseh senčil vam nudijo največ. To dokazuje tudi dejstvo, da so rolete najpogosteje vgrajeno senčilo v Sloveniji. Omogočajo vam tako popolno kot tudi delno senčenje, poleg senčenja pa imajo tudi številne druge funkcije.


Okno + roleta = prihranek

Ste vedeli, da predstavljajo steklene površine ne glede na kakovost okna toplotni most? Spuščena roleta znatno zmanjšuje izgubo toplote skozi steklo, zato lahko z njimi prihranite do 30% energije! Poleti pa spuščena roleta preprečuje sončnim žarkom, da bi segrevali vaš prostor. Z roletami lahko zaustavite do 80% vročine!
Tega ne zmore nobeno drugo senčilo.


Varnost

Roleta nudi tako zaščito vaših oken kot tudi vašega doma. Okno ščiti pred umazanijo in drugimi zunanjimi vplivi, poleg tega pa ščiti vaš dom pred vlomilci. Vlomilcu znatno oteži delo, saj podaljša čas vlamljanja in zvišuje hrupnost dejanja.


Udobje in zaščita

Z dodatnimi funkcijami Roltek rolet si boste ustvarili maksimalno udobje bivanja. Vsi tipi rolet so vedno dobavljivi tudi z motornim pogonom. Upravljanje je lahko s stikalom ali daljincem. Če ste naveličani nadležnih insektov, vam rolete nudijo idealno rešitev z integriranim komarnikom. Zaradi komarnika ne boste izgubili svetlobe, a pridobili boste miren spanec.


Poleg funkcionalnosti imajo rolete tudi dekorativno funkcijo. Lamele so različnih barv in dimenzij, predokenska omarica pa s svojim dizajnom in pestro izbiro barv privlači veliko pogledov.

 

 

Nudimo vam:

 

 

 

Garažna vrata

 

Zakaj izbrati rolo ali stropna garažna vrata?


Rolo ali stropna garažna vrata so idealna rešitev za optimalni izkoristek garažnega prostora. Inovativna zasnova omogoča lahkotno avtomatizirano upravljanje s pomočjo standarno vgrajenega motornega pogona, kvalitetni, vremensko odporni materiali iz aluminija pa poskrbijo, da boste brezskrbno uživali v njihovi uporabi več desetletij.

Če vašemu jeklenemu konjičku in sebi vedno privoščite le najboljše, so avtomatska garažna vrata iz aluminija prava izbira. Prefinjena profilna optika prijetno izstopa iz množice običajnih enokrilnih ali sekcijskih garažnih vrat.

Garažna vrata Roltek so unificirana in izdelana po meri, zato potreb po prilagajanju zidarske odprtine ni. Primerna so za vsako garažo, saj zavzemajo minimalno prostora. Za tip nizke garaže so na voljo stropna vrata, ki se preko vodil lahkotno zapeljejo pod strop, za ostale tipe garaž pa rolo vrata, ki se navijajo na uležajeno kovinsko os. Vrata se odpirajo tako, da vam ostane uporaben ves prostor pred garažo, standardni motorni pogon pa vam zagotavlja udobje.

Vsa garažna vrata Roltek imajo zaključno letev iz ekstrudiranega aluminija. To pomeni, da je vrata praktično nemogoče iztrgati iz vodil. Naročiti je možno tudi varovala, ki dodatno preprečujejo, da bi vrata ob zaprtju poškodovala vozilo ali osebe. Dovršena izdelava iz najboljših materialov vam omogoča tiho in varno delovanje, zaščito pred vlomi in dolgo življenjsko dobo. Udobno daljinsko upravljanje pa vam omogoča, da lahko v vsakem vremenu zapeljete v garažo ne da bi zapustili vozilo.

 

 

Nudimo vam:

 

 

 

Komarniki

 

Zakaj izbrati komarnike?


Kdo ne pozna nadležnega zvoka komarja, ki se sredi noči prikrade v spalnico in moti vaš spanec? V vročih poletjih je odprto okno ponoči odlična rešitev za ohlajanje prostora, a kaj ko s tem omogočimo mrčesu vstop v naš dom. V podjetju Roltek ponujamo za ta problem odlično rešitev – komarnik. Nudimo vam kar 6 različnih tipov
, katere izdelamo točno po vaši meri, za prav vsako okno.

S komarnikom na oknu ali vratih boste varni pred vsemi vrstami mrčesa in insekti podnevi in ponoči. Rešitev je trajna, ne potrebuje vzdrževanja in kar je pomembno tudi okolju prijazna.

Roltek komarniki so izdelani iz ekstrudiranega aluminija, zato ne rjavijo, ne zbledijo in so na voljo v pestri barvni kolekciji. Ker so prašno barvani nikoli ne potrebujejo ponovnega barvanja. Mrežica je izdelana iz kakovostnih steklenih vlaken, ki zagotavljajo, da je mrežica stabilna, optimalno napeta in odporna na vremenske vplive.

 

 

Nudimo vam:

 

 

 

Zunanje žaluzije

 

Zakaj izbrati zunanje žaluzije?


Zunanje žaluzije so senčilo namenjeno tako hišam in stanovanjem kot tudi poslovnim prostorom. Omogočajo vam delno zatemnitev prostorov in zaščito pred neposrednimi sončnimi žarki, s spreminjanjem naklonskega kota lamel pa lahko uravnavate količino vpadle svetlobe.

Vgradijo se lahko v omarico nad ali pred okno tako kot roleta, ali pa samo pred okno brez omarice. Ker se nahajajo na zunanji strani okenskega stekla vas ščitijo tudi pred vročino, saj odbijajo sončne žarke in jim preprečujejo prehajanje skozi stekleno površino v bivalni ali drugi prostor, ne ponujajo pa enakih izolativnih sposobnosti kot roleta.

V primeru, da poleg omenjenih lastnosti želite še več priporočamo uporabo rolet. Poleg popolne ali delne zatemnitve in zaščite pred vročino vam nudijo tudi zaščito pred vlomilci in dodatno izolacijo pozimi. Ko je roleta spuščena preprečuje izgubo energije skozi stekleno površino, s tem pa vam omogoča prihranek.

 

 

Nudimo vam:

 

 

 

Screeni

 

 

Nudimo vam:

 

 

 

Tende in markize

 

 

TENDE ZA DOM IN VRT

 

 

 

TENDE ZA GOSTINSTVO

 

 

 

BARVNA KOLEKCIJA

 

 

 

Prodajni salon

 

Vabljeni v naš prodajni salon, kjer si boste na preko 300m2 lahko ogledali in preizkusili celoten asortiman naših rolet, komarnikov, zunanjih žaluzij, tend, screen senčil in garažnih vrat. Izkušeni strokovnjaki vam bodo pomagali do najboljše izbire za vaš dom.

Pričakujemo vas na naslovu Želodnik 19, 1233 Dob pri domžalah.

Odprto od ponedeljeka do petka med 7. in 17. uro.

 

 

Okolju prijazno podjetje

 

V podjetju Roltek se zavedamo pomena narave in čistega okolja. Zato je naše poslovanje izrazito okolju prijazno orientirano.

 

 

Stopite v stik z nami!

 

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več nas kontaktirajte na:

Telefonska št.: 01 / 724 00 00 

E-mail naslov: prodaja@roltek.si

Z veseljem vam bomo pomagali!