Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

ROLTEK d.o.o.

ROLTEK d.o.o.
KontaktROLTEK d.o.o.
ŽELODNIK 19
1233 DOB PRI DOMŽALAH
Kontakt01 / 724 00 00
Kontakt01 / 724 00 10
Kontaktprodaja@roltek.si
Kontakt http://www.roltek.si/
Davčna št.:36860514

 

 

ROLTEK D.O.O.

VARNO, UDOBNO IN ESTETSKO DOVRŠENO BIVANJE

 

 

O NAS:

Na prvi pogled morda izgledamo kot proizvajalci senčil. Poglejte bolje! Naše poslanstvo so izjemni, nadstandardni, nadpovprečno kvalitetni projekti s področja senčil.

V podjetju ROLTEK smo perfekcionisti, vsak izdelek je narejen individualno, popolnoma po vaših željah in merah. Ustvarjamo popolno udobje bivanja ter vam zagotavljamo podporo od ideje do vgradnje senčil v vaš dom ne le v Sloveniji, pač pa tudi v Avstriji, Italiji, na Hrvaškem in ostalih državah.

Popolno tehnično podporo zagotavljamo tudi arhitektom, projektantom in našim partnerjem, ne glede na zahtevnost projekta. Z lastnim razvojem inovacij, dolgoletnimi izkušnjami ter poudarkom na detajlih smo razvili močneje dimenzionirana senčila, s katerimi lahko pokrijemo tudi največje površine, zasenčimo najbolj nepravilne oblike in uresničujemo najbolj nenavadne želje.

Vizija podjetja je jasna - ponuditi najkvalitetnejše najzahtevnejšemu kupcu. Naši kupci so drzni, odločni perfekcionisti z okusom, ki uživajo v funkcionalnosti in v lepem.

 

  

Naš program sestavljajo:

 

INOVACIJA NA TRGU!

REVOLUCIONARNO ZIP SCREEN SENČILO OLIMP

V nasprotju z roletami ali žaluzijami, ki imajo čvrste kovinske lamele, je glavna značilnost zip screen senčil ta, da je v okvir senčila napeto visokokakovostno in obstojno platno različne prosojnosti. »Ta senči, filtrira bleščanje sonca in poleg udobne temperature v notranjosti objekta poskrbi za ugodno, prostoru primerno vzdušje. S samo enim tipom senčila, a z različno prosojnostjo platna, lahko torej pričaramo različne atmosfere in želeno stopnjo vidljivosti navzven oziroma navznoter – tako v spalnih, bivalnih kot tudi delovnih prostorih in zunanjih površinah.

Prednost predstavlja tudi možnost vgradnje integriranega rolo komarnika. Takšne možnosti do zdaj na trgu še ni bilo in gre za popolnoma na novo razvito rešitev. Pri tem se komarnik lahko vgradi takoj ali naknadno, če se pozneje pojavi potreba po njem.

Senčilo zip screen OLIMP je narejeno v Sloveniji, plod domačega znanja, rezultat veliko vloženega testiranja, truda in ur dela, zato sta temu primerno visoki tudi njegova kakovost in vsestranskost.

 

Lahko nam zaupate od svetovanja do montaže!

Nudimo vam celotno storitev - od svetovanja do montaže. Kvalitetno izvedbo storitve vam lahko ponudimo, ker smo na podlagi dolgoletnih izkušenj in nenehnega usposabljanja razvili:

Naše podjetje je med prvimi pridobilo certifikat TÜV standard ISO 9001, pohvalimo pa se lahko tudi z okoljskim ISO standardom 14001.

 

 

 

Naj vas montaža in popravila ne skrbijo!

Naše izkušene in usposobljene monterske ekipe bodo poskrbele za strokovno in brezhibno vgradnjo izdelkov ROLTEK. Če boste čez leta potrebovali servis, pa prav tako lahko računate na nas.

  

ROLETE

Rolete ROLTEK so dovršeni sistemi, po želji lahko tudi popolnoma avtomatizirani. Ščitijo vas pred poletno vročino, hrupom, pogledi od zunaj, vlomom in preprečujejo izgubo toplote skozi okna.

Nudimo številne različice rolet, poleg tega se posamezni izdelki prilagodijo vašim željam in razmeram vašega doma. 

 

ZUNANJE ŽALUZIJE HERO

Zunanje žaluzije so sodobno senčilo, primerno tako za novogradnje kot obstoječe objekte. Njihove poglavitne prednosti so zlasti v tem, da poleg učinkovitega senčenja zagotavljajo tudi veliko mero zasebnosti, poleg tega pa takšne žaluzije za okna preprečujejo tudi prekomerno segrevanje steklenih površin in s tem notranjosti objekta. Pogosto navdušijo, ker nudijo enostavno uravnavanje svetlobe z obračanjem lamel.

Če vas zanimajo žaluzije, zunanje zagotovo spadajo med najprimernejše rešitve, saj nudijo več kot odlično zaščito, poleg vsega pa zunanje žaluzije, krpanke žaluzije ali katera druga podobna senčila za okna poskrbijo za celovit videz vašega doma ali drugega objekta.

 

 

Pri nas lahko izbirate med številnimi različicami žaluzij:

 

 

ZIP SCREEN OLIMP

Zunanja screen senčila ROLTEK vas ščitijo pred vročino in bleščanjem, istočasno pa dopuščajo čist pogled navzven. To pomeni, da vam naši zunanji roloji za terase zagotavljajo prijetno senco in hlad, hkrati pa vam ne zastirajo pogleda, tako da lahko s svoje terase še naprej občudujete čudovito naravo. Takšni zunanji roloji so zelo primerni tako za balkone in terase kot kakšne nadstreške oziroma vse zunanje prostore, ki bi jih radi zastrli ter spremenili v prijetnejši prostor za preživljanje prostega časa, obedovanje in druge vam ljube dejavnosti.

Zunanje rolo senčilo pa seveda lahko namestite tudi na zunanjo stran oken in tako na njih ne potrebujete nobenega drugega elementa za senčenje. Rolo senčila za balkon so odlična rešitev za vse, ki bi želeli tudi v času sonca uživati na svojem balkonu.

 

 

GARAŽNA VRATA

ROLTEK garažna vrata so izdelana tako, da se v kar največji meri prilagodijo vašim potrebam in željam. Izbirate lahko med različnimi funkcionalnostmi in se odločate o barvni shemi, skratka, tu lahko tako vi kot mi izrazimo svojo ustvarjalnost. In prav je tako. Seveda pa drži, da morajo biti garažna vrata v prvi vrsti močna, stabilna in estetsko dovršena. Na srečo boste pri nas dobili vse to in še več. 

 

Možnosti je res ogromno, zato vas vabimo, da si preberete še več o različicah, ki jih nudimo:

 

TENDE, PERGOLE IN SENČILA ZA TERASE IN BALKONE

Nudimo vam popolno senco za vašo teraso. Tende za terase, pergole in senčila za balkone ter senčila za zimski vrt so na voljo v bogatem spektru barv blaga. Na voljo je preko 200 atraktivnih barvnih vzorcev, med katerimi lahko izbirate po mili volji.

 

 

KOMARNIKI

Komarnik se uporablja kot učinkovita zaščita, ki nam zagotavlja boljše počutje, daje nam možnost mirnejšega spanca in prihrani tudi marsikatero neprijetnost. Še posebej v toplejšem delu leta se mrčes rad zateka v notranje prostore, če imamo na odprtinah, kot so okna in vrata, nameščen komarnik, pa jih lahko imamo ves čas odprte, saj mrčesu učinkovito preprečimo vstop v naš dom.

 

 

Pri nas vam je komarnik na voljo v različnih izvedbah, izbira pa je seveda le vaša. 

 

PRODAJNI SALON V SLOVENIJI

Videti slike senčil, komarnikov in garažnih vrat ROLTEK je lahko navdušujoče. Vendar pa to niti približno ne bo enako doživetju v ROLTEK salonu, kjer lahko vse izdelke otipate, testirate in si jih v živo tudi ogledate.

 

 

 

ROLTEK Salon
Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalah

Odprto od ponedeljeka do petka med 7. in 17. uro.

 

 

Okolju prijazno podjetje

V podjetju ROLTEK se zavedamo pomena narave in čistega okolja. Zato je naše poslovanje izrazito okolju prijazno orientirano.

 

 

roltek

 

Stopite v stik z nami!

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več nas kontaktirajte na:

 

Telefonska št.: 

+386 1 724 00 00

E-mail naslov: 

prodaja@roltek.si

 

 

 

Z veseljem vam bomo pomagali!