Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SENČILA SENICA, d.o.o.

SENČILA SENICA, d.o.o.
KontaktSENČILA SENICA, d.o.o.
Tepanje 74
3210 SLOVENSKE KONJICE
Kontakt041/355-758
Kontakt041/869-829
Kontaktinfo@sencila-senica.si
Kontakt http://www.sencila-senica.si
Davčna št.:SI32841612
Direktor:MATEJ SENICA

SENČILA SENICA, d.o.o.

Vrhunska kakovost za vsak dom.

 

 

O podjetju

 

Senčila Senica smo majhno proizvodno podjetje, katerega začetki segajo dobrih 20 let v preteklost, ko se je v majhni garaži izdelala prva notranja žaluzija. Od takrat do danes smo razširilo svojo ponudbo, posledično tudi proizvodnjo na širok spekter senčil.

Naš proizvodni program trenutno obsega proizvodnjo več tipov notranjih žaluzij, zunanjih žaluzij, rolet, komarnikov in plise senčila. Kar nekaj let že imamo tudi svojo proizvodnjo izredno kakovostnega PVC stavbnega pohištva. Novost v naši ponudbi: ALU okna.

V sklopu prodajnega programa, poleg izdelkov iz lastne proizvodnje, ponujamo tudi vrste senčil, ki jih sami ne proizvajamo, v sodelovanju z drugimi kvalitetnimi ponudniki senčil, po konkurenčnih pogojih.
Proizvodnja v podjetju poteka polavtomatsko z uporabo različnih obdelovalnih CNC strojev in druge kvalitetne mehanizacije. V veliki meri je še vedno prisoten človeški faktor, ki skrbi za nemoteno delovanje strojev in kakovost delovnega procesa.

Trenuten način poslovanja, nam omogoča izredno fleksibilnost in odzivnost na spremembe in zahteve trga, ter individualno učinkovitost in prilagodljivost, kar je na podlagi dosedanjih izkušenj izredno pomembno in učinkovito. Končni proizvodi so kvalitetni, saj so skozi celoten proces proizvodnje kontorlirani in so vse morebitne napake odpravljene že v samem procesu izdelave.

Vse proizvajamo individualno po željah in zahtevah strank, saj želimo našim odjemalcem ponuditi največ in najboljše na enem mestu. Ciljna skupina so tako individualne stranke, torej stanovanjski objekti (hiše, stanovanja), kot tudi večji poslovni objekti (pisarne, hale, šole,...).

Cilj podjetja je postati eden najbolj prepoznavnih in učinkovitih ponudnikov celostnih rešitev senčenja bivalnih prostorov, poslovnih prostorov in PVC pohištva v Sloveniji ter na bližjih tujih trgih.

 

 

NAŠE REFERENCE:

 

 

 

Senčila in komarniki

 

NOTRANJA SENČILA

 

 

Notranje žaluzije so eden od tipov notranjih senčil. Notranje žaluzije nudijo možnost regulacije svetlobe z spreminjanjem naklona aluminijastih lamel, odlično senčijo, poleg tega pa so enostavne za uporabo. Notranje žaluzije so na voljo v več barvnih vzorcih, da se lažje kombinirajo z opremo bivalnega prostora. Pri nas ponujamo notranje žaluzije širine 25 mm.

 

 

Ponujamo široko paleto barv in značilnosti platen, ki so antistatično obdelana in ne privlačijo umazanije. Material je mešanica poliestrov, zaradi katerih je platno odpornejše na svetlobo in UV žarke. Plise za razliko od notranjih žaluzij lahko upravljate v obe smeri (spodaj-gor ali zgoraj-dol) in ga pozicionirate v točko, ki si sami želite. Profili so ergonomsko oblikovani, se prilegajo vsakemu oknu, ter so odlična izbira senčila tudi za strešna okna.

 

 

ZUNANJA SENČILA

 

 

Zunanje žaluzije so zelo pogosto uporabljeno in vedno bolj priljubljeno zunanje senčilo. Zunanje žaluzije so dober toplotni izolator, saj preprečujejo segrevanje stekla in s tem neposreden vstop svetlobe v prostor. Z njimi preprosto uravnavamo količino svetlobe v prostoru, hkrati pa nam ne zastirajo pogleda iz prostora. Primerna so za senčenje večjih industrijskih objektov, kakor tudi manjših zasebnih objektov.

 

 

Rolete so zunanja senčila, ki nam omogočajo zaščito z zunanje strani pred različnimi zunanjimi vplivi in nezaželenimi pogledi. Z njimi dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nam nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo.

 

 

Polkna niso le izročilo tradicije in lep okras, njihova osnovna funkcija je senčenje, zaščita oken in notranjih prostorov pred vetrom, dežjem, soncem in drugimi vremenskimi vplivi.

 

 

KOMARNIKI

 

Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev proti vdoru nadležnega mrčesa in žuželk v prostor pri odprtem oknu. Komarniki so zanesljivi, za okolje neškodljivi in so primerni tako za stanovanjske objekte kakor tudi za javne prostore in predvsem za prostore, kjer se prodaja hrana in pijača (restavracije, menze, trgovine s hrano, bolnišnice,...).

Vsi komarniki omogočajo prost pretok zraka skozi odprta okna.

 

TIPI KOMARNIKOV

 

 

Za ogled vzorčnih komarnikov in dodatne informacije obiščite naše poslovne prostore ali nas kontaktirajte.

 

 

PVC stavbno pohištvo

 

OKNA

 

Za izdelavo PVC elementov uporabljamo najkvalitetnejše materiale evropskega porekla, tehnično dovršeno proizvodnjo po meri naročnika in preizkušeno kakovost.

Pvc elemente izdelujemo iz vrhunskih 6-komornih PVC profilov TROCAL 76 mm in TROCAL 88 mm z trojnim tesnilom, v kombinaciji z jeklenim okovjem Winkhaus.

Ker so sodobni PVC elementi (okna, vrata,..) zasnovani tako, da odlično tesnijo (zaradi boljše zvočne izolacije, toplotne izolacije, itd.), se poraja problem ventilacije oziroma kroženja zraka v bivalnih prostorih. V naših domovih potrebujemo pretok svežega zraka, tudi ob zaprtih oknih in vratih, zato je Trocal razvil in implementiral ventilacijski sistem ClimaTec, ki omogoča pretok svežega zraka skozi zaprta okna, brez oslabitve izolativnih sistemov.

Profili Trocal imajo tudi visoko priznano oznako Greenline, katera priznava PVC profil Trocal kot okoljevarstven in varčen profil za izdelavo in končno uporabo.

 

Spoznajte več ...

 

 

ALU OKNA

 

 

VHODNA VRATA

 

Vhodna vrata so ogledalo vašega doma. Skoznje vstopamo v naš dom in ga tudi zapustimo. Zato je funkcionalnost, varnost, izgled in kvaliteta vhodnih vrat izrednega pomena.

Ponudba naših vhodnih vrat pokriva širok spekter kombinacij, ki zadovolji še najzahtevnejše stranke. Izbirate lahko med različnimi kvalitetnimi PVC ali ALU polnili, različnimi sistemi varnostnih zaklepov, kombinacij kljuk, poteznih ročajev in še več.

 

 

NAGIBNO - DRSNA VRATA

 

Nagibno-drsna vrata predstavljajo idealno rešitev za kar najboljše izkoriščanje površine v bližini dostopov na balkone, terase in vrtove, ter omogočajo pridobivanje koristnega in funkcionalnega dodatnega prostora. Združujejo učinkovit izkoristek svetlobnosti odprtih, z izjemnimi vrednostmi toplotne izolacije. Nagibno-drsna vrata delujejo tako, da se ena polovica nagne na kip in zapelje pred fiksni del elementa, druga polovica je vedno fiksna. Nagibno-drsna vrata ne posegajo v prostor, ter vas navdušijo tako z izgledom, kot z uporabnostjo.

Nagibno-drsno steno lahko izdelamo do 330 cm dolžine in jo popolno prilagodimo vašim potrebam.

 

 

DVIŽNO - DRSNE STENE

 

Dvižno drsna panoramska okna ali panoramske stene so primerne za velike zasteklitve bivalnih prostorov in v javnih objektih. Uporabljajo se zlasti pri objektih, ki zasledujejo sodobnejši videz in pri ambicioznih arhitekturnih rešitvah. Sistem je uporaben na področjih teras, balkonov in zimskih vrtov.Kot že ime pove, se panoramske stene odpirajo dvižno drsno, drsno in fiksno krilo stene nista v isti ravnini, ampak drsita drug ob drugem. Ob odpiranju se drsno krilo rahlo dvigne in se nato zapelje mimo fiksnega dela. Kljub temu, da krili nista v isti ravnini, se stena zapre fikno, je toplotno dobro izolirana in nudi visoko termično ugodje.Če želimo, da je panoramska stena izvedena kar se da elegantno, potem lahko izberemo sistem, pri katerem se večji del praga potopi v tlak, nad gotovim delom poda pa je vidnega samo nekje 5-25mm praga. Ta rešitev je zelo funkcionalna, saj prag ne predstavlja fizične ovire, prav tako pa je sistem izjemno estetsko dovršen.

Za vse, ki želite vgraditi kvaliteten drsni PVC sistem do dolžine 600 cm, je dvižno-drsna stena prava izbira.

 

 

ZIMSKI VRTOVI

 

Z zimskim vrtom v hišo vnesemo pozitivno energijo, saj nam prinaša obilico naravne svetlobe in povezanost z neposredno zunanjo okolico našega doma. V nobenem prostoru namreč nismo tako neposredno povezani z naravo, in to enako udobno v vseh letnih časih, kakor v zimskem vrtu. Praviloma so zimski vrtovi tisti del hiše ali stanovanja, kjer se zadržujemo več časa, zato je načrtovanje in pozicioniranje zimskega vrta izrednega pomena. Z pravilno umestitvijo lahko občutno prihranimo na energiji za ogrevanje in izboljšamo bivalne pogoje.

Za boljši toplotni izkoristek svetujemo troslojno zasteklitev v kombinaciji z zunanjimi ali notranjimi senčili iz naše ponudbe.

 

 

Za podjetja

 

Ste slovensko ali tuje podjetje/proizvajalec in želite po konkurenčnih pogojih kupiti polproizvode ali komponente za proizvodnjo senčil?


Redna ponudba obsega naslednje:


GOTOVE LAMELE ZUNANJIH ŽALUZIJ (rezane na mero)


- tip T80 z PVC drsniki
- tip S90 z kovinskimi drsniki

 

POCINKAN U PROFIL GLAVE ZUNANJE ŽALUZIJE


- dim. 56x58 mm; L= 6000 mm

 

DVIŽNI TRAK - TEXBAND


- 8 mm x 0,34 sive barve
- 6 mm x 0,34 sive barve

 

Za več informacij, ter pridobitev ponudbe nam pišite na info@sencila-senica.si.

 

 

 

Zakaj izbrati SENČILA SENICA, d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.:

041/355-758

041/869-829

 

E-mail naslov:

info@sencila-senica.si 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI.