Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SENČILA SONAL d.o.o. (Vrhunska senčila - žaluzije, rolete, tende, markize...)

SENČILA SONAL d.o.o. (Vrhunska senčila - žaluzije, rolete, tende, markize...)
KontaktSENČILA SONAL d.o.o. (Vrhunska senčila - žaluzije, rolete, tende, markize...)
Valvasorjeva 40
2000 MARIBOR
Kontakt02/234 93 00
Kontakt02/234 93 09
Kontaktinfo@sonal.si
Kontakt http://www.sonal.si/
Davčna št.:SI22642340
Direktor:LUKA KUKOVEC

 

SENČILA SONAL d.o.o.

Za pravo mero svetlobe skrbimo že več kot 40 let.

 

 

O nas

 

Sonal d.o.o. je podjetje, kjer se zaposleni ukvarjamo z izzivom zadovoljevanja potreb ljudi na področju senčenja. Tega se lotevamo z proizvodnjo, dobavo in montažo senčil že več kot 40 let.

SONCE IN SVETLOBA IMATA POMEMBNO VLOGO.

Tako v vsakdanjem življenju, v prostem času in predvsem v sodobni arhitekturi. Še nikoli prej ni bilo toliko steklenih površin in transparentnosti v vsej zgodovini stavbne gradnje. Prav zato je pravilna izbira vrste sončne zaščite in načina vgradnje pomembnejša kot kdajkoli poprej. V naš dom prinaša veliko udobja, zagotavlja zadostno dnevno svetlobo in znatno izboljša hišno energetsko bilanco.

 

 

Žaluzije

 

Zunanje žaluzije so zelo učinkovito okensko senčilo. Zaradi raznovrstnostji jih je mogoče zelo dobro prilagajati arhitekturnim izzivom vsake posamezne gradnje. Lahko jih vgradimo z povdarkom kot oblikovni arhitekturni element ali pa zelo decentno, skoraj nevidno. Z brezstopenjsko nastavitvijo vrtljivih lamel lahko dosežemo vse željene učinke, ki nam jih žaluzija lahko ponudi. Žaluzije ščitijo pred sončno pripeko, ustvarjajo prijetne pogoje za bivanje in zagotavljajo zasebnost. 

 

 

Tende / Markize

 

Dobro opremljen prostor pred pred hišo nam že od prvega toplega sonca nudi veliko veselja. Zasnova življenjskega prostora je v veliki meri odvisna od pravilnega oblikovanja. Prav zato je pomembno, da za ta namen izberete pravo senčilo. Tende in pergole za balkone in terase so na voljo v mnogih različnih izvedbah, ki so kos vsakršnim izzivom. Nudijo zelo kvalitetno zaščito pred UV žarki in ponujajo dodaten prostor za uživanje na prostem.

 

 

Tekstilni / Screen roloji

 

S svojo raznolikostjo barv in modelov, pa tudi zaradi različnih strukturiranih tkanin lahko roloji postanejo zanimiva izbira. Aktivno oblikujejo prostor ali pa subtilno izvajajo samo svojo funkcijo. V odvisnosti od kvalitete in strukture izbranega materiala lahko odane prostor v mehko svetlobo ali pa ga zatemni. Na to ima velik vpliv predvsem izbrana barva tekstila. Roloji ščitijo pred vročino, neprijetnim bleščanjem ter ustvarijo prijetno svetlobo v prostoru.

 

 

Zakaj izbrati SENČILA SONAL d.o.o.?

 

 STOPITE V STIK Z NAMI

Telefonska št.:

02/234 93 00

 

E-mail naslov:

info@sonal.si

 

Z veseljem vam bomo pomagali.