Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

TINA VUKIČ, S.P., SENČILA ZGD

TINA VUKIČ, S.P., SENČILA ZGD
KontaktTINA VUKIČ, S.P., SENČILA ZGD
Cankarjev trg 1
1410 Zagorje ob Savi
Kontakt040/880-910
Kontaktsencilazgd@gmail.com
Kontakt https://www.sencilazgd.si
Davčna št.:SI83830138
Direktor:VUKIČ TINA

 

TINA VUKIČ, S.P.

Senčila ZGD 

Lepši pogled na svet.

 

 

O podjetju

 

Podjetje SENČILA ZGD je dinamično podjetje, kjer na enem mestu dobite vse. V svoji pestri ponudbi vam ponujamo PVC okna ter vse vrste senčil. S svojim strokovnim znanjem vam bodo pomagali izbrati primerne izdelke glede na vaše želje in prostor za katerega jih potrebujete.

Nudimo vam tudi montažo in servis naših izdelkov.

Naša ponudba obsega široko ponudbo notranjih in zunanjih senčil.

 

 

ROLETE

 

Rolete so senčila, ki nam omogočajo zaščito z zunanje strani pred različnimi zunanjimi vplivi in nezaželjenimi pogledi. Z njimi dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nam nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo. Varujejo nas pred vlomilci (protivlomna zaščita) ter ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor (z integriranim komarnikom v roletni omarici).

 

 

 

ŽALUZIJE

 

Za popolno udobje in estetski videz hiše poskrbijo senčila. Obstaja veliko vrst senčil, eno najbolj razširjenih pa so žaluzije.

Glede na uporabnost poznamo NOTRANJE in ZUNANJE žaluzije, ki so primerne za vgradnjo tako na poslovne kot tudi stanovanjske objekte.

Z notranjimi žaluzijami se z enostavnim reguliranjem naklona lamel zaščitimo pred direktnim vdorom sončnih žarkov ter nezaželenimi pogledi ljudi. Hkrati pa nam notranje žaluzije služijo tudi kot dekoracija v prostoru.

V primeru, da si želimo (poleg vsega kar ponujajo notranje žaluzije) še dodatno toplotno zaščito, zaščito pred vremenskimi vplivi pa vam priporočamo izbiro enih izmed zunanjih žaluzij. Le-te so vgrajene na zunanji strani pred oknom, kar preprečuje direkten vdor toplote v prostor, v kombinaciji s fasado pa pripomorejo k lepšim estetskim zunanjim videzom objekta.

 

 

 

KOMARNIKI

 

Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev, saj omogočajo dostop svežega zraka, hkrati pa nudijo visoko stopnjo zaščite prostorov pred insekti, tudi pri popolnoma odprtem oknu.

Rešitev pred nadležnim mrčesom in tudi nekaterimi, za zdravje nevarnimi insekti in žuželkami je preprečiti njihov prihod v prostor. Komarniki v treh osnovnih izvedbah so za okolje neškodljivi in so primerni tako za stanovanjske objekte, kakor tudi za javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano,…).

 

 

 

TENDE

 

Tende so odlična rešitev, če želite zasenčiti velike površine npr. terase, balkone,… Konstrukcija tende je izdelana iz alu ekstrudiranih profilov ter platna z UV zaščito. Na razpolago je veliko barvnih vzorcev ter različnih vrst platen.

V naše tende vgrajujemo akrilne tkanine priznanega proizvajalca Sattler, uporabimo pa lahko tudi PVC, screen ali soltis platna.

Upravljanje tende je lahko ročno -s pomočjo monokomandne palice ali na elektromotor.

Nudimo vam tudi senčila, ki se lahko uporabljajo na različnih konstrukcijah ter zunanjih oz. strešnih delih zimsko – letnih vrtov.

 

 

 

SCREEN SENČILA

 

So zunanji in notranji roloji, ki so lahko brez kasete ali pa v kaseti, različnih oblik, večjih ali manjših dimenzij, s stranskimi alu vodili ali jeklenico, … bistvena zanje je posebna tekstilna mrežasta oz. »screen« tkanina.

 

 

NOTRANJA SENČILA

 

Lamelne zavese se uporabljajo namesto navadnih zaves in so vertikalno obešeni tekstilni trakovi. Narejeni so iz sodobnih dekorativnih materialov in posebnih obdelav trakov. So antistatični, samogasni ter antibakterijski, zato se na njih ne nabira prah.

Pliseji so notranja senčila iz zgubane poliesterske tkanine. Vgradijo se na okno in omogočajo zastiranje skoraj vseh okenskih odprtin – tudi nepravilnih oblik ter strešnih oken.

Roloji so notranje dekorativno senčilo, ki se navijajo na os. Lahko so prostoviseči ali v vodilih. Nameščeni so lahko na strop, steno ali okenski okvir. Izbira barvnih vzorcev in materialov z različno prepustnostjo svetlobe je velika – od klasičnih tekstilov in platen, tiskanih platen do screen tkanin.

Panelne zavese so sinonim dovršenega senčila za večje površine oken, drsnih vrat ali panoramskih oken. Uporabljamo tudi za pregraditev prostora. Zanje uporabljamo tudi tkanine za notranje roloje, zato lahko oba senčila kombiniramo v prostoru. Lahko izberete prosojne, polprosojne ali neprosojne, različnih barov ter vzorcev.

 

 

Dodatno

 

 

 

 

Delujemo predvsem na področju regije 01, 02 in 03, za večje projekte smo dosegljivi po celotni Sloveniji.

 

 

Zakaj izbrati TINA VUKIČ, S.P., SENČILA ZGD?

 

  

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka: 

040/880-910

 

E-Mail naslov: 

sencilazgd@gmail.com

  

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.