Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

TINA VUKIČ, S.P., SENČILA ZGD

TINA VUKIČ, S.P., SENČILA ZGD
KontaktTINA VUKIČ, S.P., SENČILA ZGD
Cankarjev trg 1
1410 Zagorje ob Savi
Kontakt040/880-910
Kontaktsencilazgd@gmail.com
Kontakt www.sencilazgd.si
Davčna št.:SI83830138
Direktor:VUKIČ TINA

 

TINA VUKIČ, S.P.

Senčila ZGD - lepši pogled na svet.

 

  

 

O podjetju

 

Podjetje SENČILA ZGD je dinamično podjetje, kjer na enem mestu dobite vse. V svoji pestri ponudbi vam ponujamo PVC okna ter vse vrste senčil. S svojim strokovnim znanjem vam bodo pomagali izbrati primerne izdelke glede na vaše želje in prostor za katerega jih potrebujete.

Nudimo vam tudi montažo in servis naših izdelkov.

Naša ponudba obsega široko ponudbo notranjih in zunanjih senčil.

 

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

ROLETE

 

Rolete so zelo obstojna senčila, ki služijo kot zaščita pred vročino v poletnih mesecih in kot dodatna izolacija v zimskih mesecih. Z roletami lahko popolnoma zatemnite prostor. Spuščena roleta je dodatna zaščita proti dežju, vetru, toči,…  

Rolete nudijo odlično toplotno in zvočno izolacijo. So dodatni varnostni element, saj nas varujejo pred vlomilci, ščitijo pred mrčesom in vdorom žuželk v prostor (z integriranim komarnikom v roletni omarici).

 

Predokenske vidne rolete

Predokenske podometne rolete

Nadokenske rolete

Protivlomne rolete

 

 

 

ŽALUZIJE

 

ZUNANJE ŽALUZIJE so senčila, ki ščitijo okna pred zunanjimi vplivi ter omogočajo delno zatemnitev prostorov.  Izdelana so iz vodoravnih aluminijastih  lamel, različnih oblik in širin.  Primerne so tudi za senčenje večjih površin npr: zapiranje balkonov. Omogočajo vam regulacijo svetlobe v prostor. Tudi v spuščenem stanju vam omogočajo pretok svetlobe v prostor – s spreminjanjem naklona kota lamel. 

Montažne izvedbe

Zunanje žaluzije se lahko vgradijo v omarico nad ali pred okno (vidna ali podometna vgradnja), lahko pa samo pred okno brez omarice.

 

 

Želite izvedeti več?

 

NOTRANJE ŽALUZIJE

 

Notranje žaluzije so praktično senčilo ter vsestranska rešitev za vsak prostor. So daleč najbolj uporabljeno in najcenejše senčilo. Izdelane so iz kakovostnih aluminijastih lamel širine 16mm in 25mm.

Upravljanje notranjih žaluzij je lahko z vrvico in  palico, preko reduktorja ali samo z verižico.  Z obračanjem palice lahko lamele nastavimo tako, da prepuščajo poljubno količino svetlobe.

Montirajo se lahko:

Možne izvedbe:

Izbirate lahko med STANDARD, IZO, IZO Max. Možnost less-light izvedbe (boljša zatemnitev).

 

 

KOMARNIKI

 

Fiksni komarniki nudijo popolno zaščito pred mrčesom in vdorom žuželk v prostor. Primerni so za okna pri katerih ne posegate ven.

Sestavljeni so iz alu profila (dim.25x11mm) ali iz alu profila oval (dim.31x10mm) in skoraj nevidne plastificirane mreže iz steklenih vlaken. Vgrajeni so direktno na okenski okvir tako, da se jih lahko sname inpostavi nazaj. To je še posebej priročno za potrebe čiščenja ali če jih želite sneti, ko jih ne potrebujete.

Okvir komarnika je izdelan iz aluminija. Profili so barvani v beli, rjavi, natur aluminij barvi ali antracit barvi. Za doplačilo se lahko pobarva tudi po željeni RAL lestvici in tako še dodatno polepša vaš dom.

 Mrežica komarnika je izdelana iz posebnih steklenih vlaken in je odporna na zunanje vremenske vplive, minimalno zmanjša pretok zraka. Steklena vlakna zagotavljajo, da je mrežica stabilna ter optimalno napeta.

Na voljo pa je več vrst materialov za mrežico. Fiksne komarnike odlikuje dolga življenjska doba in enostavna montaža in demontaža. Fiksni komarniki so enostavni za montažo.

 

Rolo komarniki

Integrirani komarniki

Drsni komarniki

Plise komarniki

Komarnik vrata

 

 

Želite izvedeti več?

 

TENDE

 

Tende so odlična rešitev, če želite zasenčiti velike površine npr. terase, balkone,... Konstrukcija tende je izdelana iz alu ekstrudiranih profilov ter platna z UV zaščito. Na razpolago je veliko barvnih vzorcev ter različnih vrst platen.

V naše tende vgrajujemo akrilne tkanine priznanega proizvajalca Sattler, uporabimo pa lahko tudi PVC, screen ali soltis platna.

Upravljanje tende je lahko ročno -s pomočjo monokomandne palice ali na elektromotor.

Nudimo vam tudi senčila, ki se lahko uporabljajo na različnih konstrukcijah ter zunanjih oz. strešnih delih zimsko – letnih vrtov.

 

KLASIČNE TENDE

KASETNE TENDE

BALKONSKE TENDE

KUPOLASTE TENDE

STREŠNE IN FASADNE TENDE

 

 

Želite izvedeti več?

 

SCREEN SENČILA

 

SCREEN SENČILA  So zunanji ali pa tudi notranji roloji, ki so lahko brez kasete ali pa v kaseti, različnih oblik, večjih ali manjših dimenzij, s stranskimi alu vodili ali jeklenico, … bistvena zanje je posebna tekstilna mrežasta oz. »screen« tkanina.

Za notranje screen roloje uporabljamo vse mehanizme kot za notranje klasične roloje. Screen tkanina je običajno 420 g/m2+-5%.

Za zunanje screen roloje  uporabljamo screen tkanine teže 520 g/m2+-5%. So rešitev za vse, ki želite imeti senčilo iz blaga na zunanji strani okna. Deluje tako, da resorbira toploto sončnih žarkov in jo ne prepušča dalje. Steklo za screen rolojem ostane hladno, kar bistveno zmanjša temperaturo v prostor.

Poleg »screen« tkanin uporabljamo še »soltis« tkanino, ki se razlikujeta predvsem po načinu izdelave same tkanine: screen tkanina je plastificirana pred tkanjem, soltis pa po tkanju.

Sisteme razlikujemo glede na velikost kasete, ki je standardno v beli ali srebrni barvi.   Za vse uporabljamo različne vrste stranskih vodil in tudi zaključnih profilov.
Maksimalne dimenzije rolojev so odvisne od debeline tkanine, dimenzije kasete in dimenzije navijalne cevi.

Pogon: ročni na monokomando ali na elektro pogon.

 

 

Želite izvedeti več?

 

DODATNA PONUDBA

 

PVC STAVBNO POHIŠTVO

VELUX OKNA

THERMOROSSI KAMINI

 

 

Želite izvedeti več?

 

Kaj vam še nudimo? 

  

 

Delujemo predvsem na področju regije 01, 02 in 03, za večje projekte smo dosegljivi po celotni Sloveniji.

 

 

Zakaj izbrati TINA VUKIČ, S.P., SENČILA ZGD?

 

  

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska številka: 040/880-910

E-Mail: sencilazgd@gmail.com

 


 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.